PDA

View Full Version : Άπιστος σύζυγος σκηνοθέτησε την απαγωγή του


skippybi
11-09-2009, 23:41
http://www.otherside.gr/wp-content/uploads/2009/09/cheating-husband.jpg

Μερικοί σύζυγοι θα έλεγαν τελικά τα πάντα για να βρουν χρόνο να απατήσουν το «έτερο ήμισυ» με τον εραστή ή την ερωμένη τους. Ένας άντρας όμως από την Tampa Bay της Αμερικής κατάφερε να θέσει τον πήχη του ψέματος ακόμη πιο ψηλά.

Ο Wikler Moran-Mora έφτασε στο σημείο να σκηνοθετήσει την ίδια του την απαγωγή, (όχι και τόσο επιτυχημένα ομολογουμένως), προκειμένου να περάσει λίγο χρόνο παραπάνω στην αγκαλιά της ερωμένης του.

Έστειλε sms στη γυναίκα του από το κινητό του τηλέφωνο λέγοντας της ότι άγνωστοι τον είχαν απαγάγει και δεν τον άφηναν ελεύθερο μέχρι να τους δώσει κάποιο χρηματικό ποσό. Η πλοκή της ιστορίας όμως παίρνει διαφορετική τροπή όταν η γυναίκα του, στον αναμενόμενο πανικό της, κάλεσε κι ενημέρωσε την αστυνομία για την απαγωγή.

Αν και λίγο αργότερα της έστειλε νέο μήνυμα προκειμένου να την καθησυχάσει ότι μάλλον θα τον άφηναν ελεύθερο, ήταν πλέον πολύ αργά. Η αστυνομία είχε ήδη εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσει και να τον απελευθερώσει από τους απαγωγείς.

Έξι ώρες μετά το πρώτο μήνυμα κατάφεραν να τον εντοπίσουν, μέσω του σήματος του κινητού του, να απολαμβάνει, παρέα με την ερωμένη του, τον πρωινό καφέ του.

Στη επιχείρηση διάσωσης πήραν μέρος 20 αστυνομικοί και ειδικά σκυλιά της αστυνομίας αν και κανείς δεν ξέρει αν θα καταφέρουν να τον διασώσουν εξίσου και από τη γυναίκα του.:D:D




Πηγή: Otherside.gr

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
12-09-2009, 02:17
...έχει ν' ακούσει τώρα απ' την γυναίκα του .....



http://www.imageshack.gr/files/mi2aicknjn7ff5hjqlzy.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=mi2aicknjn7ff5hjqlzy.jpg)




.

riko46
12-09-2009, 06:25
Μαύρο φίδι που θα τον
δαγκώσει:sm7:.

Arkas
14-09-2009, 23:41
Ξέρεις να κλέψεις; Κλέψε!
Ξέρεις να κρυφτείς....