PDA

View Full Version : Κλειστή η Ι. Οδός λόγω πυρκαγιάς!


Arkas
14-09-2009, 08:26
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1052680_b.jpg


Παραδομένο στις φλόγες είναι το εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΓΑ, που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 80. Η φωτιά ξέσπασε στις 7:00 το πρωί, στον 1ο όροφο του κτιρίου και παρά την έγκαιρη παρέμβαση ισχυρών δυνάμεων της πυροσβεστικής γρήγορα επεκτάθηκε και στους υπόλοιπους ορόφους.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις εγκαταστάσεις υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι πρόλαβαν να βγουν όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά.

Αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για δύο άτομα, τα οποία παρουσίασαν λιποθυμικές τάσεις λόγω των αναθυμιάσεων και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα πάντως με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, υπάρχει τραυματίας, ο οποίος και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Άγνωστο παραμένει πως τραυματίστηκε και εάν η κατάσταση της υγείας του εμπνέει ανησυχία.

Οι εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας καίγονται από άκρη σε άκρη.

Λόγω των πυκνών καπνών που έχουν ζώσει την περιοχή, αλλά και για τη διευκόλυνση των πυροσβεστών, έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ιεράς Οδού.

Επί τόπου επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρατευτούν κι άλλες δυνάμεις.

(Πρώτη καταχώρηση: 14 Σεπτεμβρίου, 07:15)
Zougla.gr

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
14-09-2009, 12:57
Thanks Arkas ;)

riko46
14-09-2009, 19:13
Πέρασα το πρωί από εκεί πηγαίνοντας για δουλεία, κόλαση παιδιά.
Εύχομαι να είναι όλοι οι εργαζόμενοι καλά

................................:cool: