PDA

View Full Version : 12 - 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ "ΣΧΟΛΙΚΟ Μπαζάρ"


Alext
16-09-2009, 00:49
12 - 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ "ΣΧΟΛΙΚΟ Μπαζάρ" (http://i-diadromi.blogspot.com/2009/09/12-19.html)


http://2.bp.blogspot.com/_H1S59SDrlYQ/Sq6Trq6vCHI/AAAAAAAAB-o/0e_GKtI7W_A/s320/xamogelo_300.gif (http://2.bp.blogspot.com/_H1S59SDrlYQ/Sq6Trq6vCHI/AAAAAAAAB-o/0e_GKtI7W_A/s1600-h/xamogelo_300.gif)

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" διοργανώνει στο Μετρό του Συντάγματος Σχολικό Μπαζάρ από το Σάββατο 12 έως 19 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας από 08.00 - 10.00 κάθε μέρα.
"Το χαμόγελο του Παιδιού" με ιδρυτή τον Αντρέα ένα 10χρονο αγόρι με όραμα και όνειρο όλα τα παιδιά να έχουν ένα Χαμόγελο, ιδρύθηκε το 1995 και παραμένει Οργανισμός από ένα παιδί για όλα τα παιδιά. Πάντα πιστό στην παρακαταθήκη που άφησε ο Αντρέας και προσπαθώντας αδιάλειπτα να καλύπτει άμεσα και αποτελεσματικά ΚΆΘΕ ΑΝΆΓΚΗ , που αντιμετωπίζουν τα παιδιά εντός της χώρας, έχει αναπτύξει ένα ευρύτατο φάσμα δράσεων.
Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1054.
Επιτόπια παρέμβαση σε περιστατικά παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, με τις κινητές μονάδες του Οργανισμού.
9 Σπίτια για τα Παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Ημερήσια Φροντίδα Παιδιών που οι συνθήκες από οικογενειακό τους περιβάλλον δεν είναι οι ενδεδειγμένες και χρήζουν στήριξης.
Συμβουλευτική Παιδιών και Γονέων.
Αναγνωρισμένο Εθνικό Κέντρο για την Αντιμετώπιση των φαινομένων της Εξαφάνισης, Κακοποίησης και Εκμετάλλευσης των παιδιών.
AMBER ALERT HELLAS με τη συνεργασία περισσότερων από 50 φορέων κρατικών και ιδιωτικών.
116000 Ενιαία Ευρωπαϊκή Τηλεφωνική Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά.
Στήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε όλη την Ελλάδα.
Στήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας.
Δημιουργική Απασχόληση στα Νοσοκομεία Παίδων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.
Δημιουργική Απασχόληση στα Αεροδρόμια "Ελευθέριος Βενιζέλος" και "Μακεδονία"
"Το Χαμόγελο του Παιδιού" αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε παιδιού, κάθε γονιού και πολλών δημόσιων και κρατικών λειτουργών, διότι προσπαθεί και επιτυγχάνει να δίνει άμεσα ποιοτικές λύσεις στα εκατοντάδες προβλήματα που απασχολούν τα παιδιά πάντα από την πρώτη γραμμή και μέσα από τη συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.
Τα έσοδα του Οργανισμού προέρχονται από συνδρομές και δωρεές φίλων, χορηγίες και έσοδα από διάφορες εκδηλώσεις. Τα οικονομικά στοιχεία του ελέγχονται από το σώμα ορκωτών ελεγκτών PRICE WATERHOUSE COOPERS ενώ σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία του προηγούμενου έτους, μόλις τα 10% των εσόδων του δαπανάται σε διοικητικές δαπάνες. Με άλλα λόγια από το 1 ευρώ που προσφέρεται στον Οργανισμό, τα 90 λεπτά αξιοποιούνται απευθείας προς τον σκοπό για τον οποίο και εξαρχής προσφέρονται. Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών που καλείται να καλύψει " Το Χαμόγελο του Παιδιού" καθιστούν αληθινό θησαυρό και την παραμικρή προσφορά.

Arkas
28-09-2009, 00:13
:sm8: