PDA

View Full Version : Wiesmann Roadster MF5


Alext
22-09-2009, 01:49
Wiesmann Roadster MF5

Το Wiesmann Roadster MF5 διαθέτει όλη την εμπειρία της φίρμας στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων, που προσφέρουν απλόχερα οδηγική ευχαρίστηση. Και αυτό φαίνεται από τις επιδόσεις του μοντέλου, με την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 310 χλμ. / ώρα και την επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα να έρχεται σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα.

http://www.auto24.gr/ast/cov/Wi/Wiesmann_Roadster_GT_sd_in_b.jpg

Αυτή η εξαιρετική εμπειρία για ανοικτό αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμη για λίγους και εκλεκτούς , αφού θα παραχθεί σε μόλις 55 κομμάτια. Εξοπλισμένο με έναν κινητήρα V10 507 ίππων με 52 κιλά ροπής (προέρχεται από την BMW) , είναι ένα αυτοκίνητο που … αγγίζει όλες τις αισθήσεις. Και παράλληλα δίνει την αίσθηση ότι «αγκαλιάζει» τον δρόμο χάρις στην άριστη κατανομή βάρους μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών.

Το Wiesmann Roadster MF5 δεν είναι μόνο ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο όσο αφορά τις επιδόσεις, αλλά συγχρόνως είναι και ένα μοντέλο με εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Το χαμηλωμένο σασί, ακολουθεί κλασικές ρετρό γραμμές της Wiesmann design , και τα φαρδιά ελαστικά μαρτυρούν με την πρώτη κιόλας ματιά την εξαιρετική οδηγική εμπειρία που μπορεί να έχει ο χρήστης του.

http://www.auto24.gr/ast/cov/Wi/Wiesmann_Roadster_GT_02_in_01_b.jpg

Εμπειρία που ενισχύεται από τα καθαρά σπορ χαρακτηριστικά που συναντάς στο εσωτερικό: Καμία υπερβολή και όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ο9 οδηγός βρίσκονται σε τέλεια θέση και απόσταση. Εννοείται ότι ο αναγκαίος συνδυασμός σπορ οδήγησης και ασφάλειας είναι διάχυτος από άκρη σε άκρη του μοντέλου. Όπως η τέλεια ζυγισμένη ανάρτηση με ρυθμίσεις που εγγυώνται απεριόριστη σταθερότητα ακόμη και όταν το κοντέρ πιάνει τα 300 χλμ. / ώρα.

Η έκδοση Roadster του MF5 έχει επίσης διογκωμένα φτερά για τέλειο χειρισμό σε πίστα και σε δρόμο. Το σασί είναι αλουμινένιο μονοκόκ , με πολύ καλές ενισχύσεις ώστε το αυτοκίνητο να διαθέτει την απαραίτητη στρεπτική ακαμψία ενώ διατίθενται στον στάνταρ εξοπλισμό αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού, ABS, DSC, και πολλά ακόμη αξεσουάρ άνεσης και ασφάλειας που εξασφαλίζουν απεριόριστο αίσθημα σιγουριάς ακόμη και όταν οι δείκτες ενδορφίνης (ορμόνη έντασης) χτυπούν … κόκκινο.

Η βασική τιμή του Wiesmann Roadster MF5 είναι 189.500 ευρώ.

http://www.auto24.gr/ast/cov/Wi/Wiesmann_Roadster_GT_02_in_02_b.jpg

Για την Wiesmann

Η Wiesmann είναι μια από τους κυρίαρχους κατασκευαστές σπορ μοντέλων, που όμως ειδικεύεται στο κλασικό ντιζάιν με συνδυασμό με τεχνολογία αιχμής. Από την συμφωνία του Φρίντζελμ και του Μάρτιν Βίσμαν το 1988 , η Wiesmann κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα τα οποία είναι φτιαγμένα σε κάθε τους λεπτομέρεια με το χέρι . Και μάλιστα ακολουθούν τις ατομικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Ανακαλύψτε το εργοστάσιο της Wiesmann και το Roadster MF5 στο παρακάτω βίντεο:

http://www.dailymotion.com/video/xajvhw_a-visit-to-wiesmann_auto

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
22-09-2009, 01:57
Κανονάκι το ...μικρό εεε;;;;;:D

BUSA MAKIS
23-09-2009, 09:59
Φοβερό και πολύ ωραίο. :yz