PDA

View Full Version : Πρόβλημα με το ESA !!!


pkar
24-09-2009, 13:34
Μόλις σήμερα το πρωί πήγα να πάρω τη μπέμπα μου να πάω στη δουλειά και παρατήρησα απο κάτω μία σταγόνα λάδι...

Μετά απο προσεκτικότερη παρατήρηση, είδα οτι το πίσω αμορτισέρ είχε βρωμίσει απο λαδάκια στη βάση του ...
Αμέσω πήγα στο Γέρακα και μου είπαν μετά απο οπτικό έλεγχο μόνο έξω στον ήλιο, οτι έχει πρόβλημα το ESA και μάλλον θα πρέπει να το αλλάξουν !
Το πήραν φωτογραφία (?!?!?!?!? Δεν ξέρω για ποιο λόγο, ίσως για την εγγύηση ??) και μου είπαν οτι θα το κάνουν παραγγελία.
Έμαθα επίσης οτι ακόμα ένας φίλος περιμένει το δικό του ESA εδώ και 15 μέρες και είναι ακόμα backorder ...
2 Απορίες !!!
1. Είναι δυνατόν χωρίς να έχω κάνει καθόλου χώμα στον 1 χρόνο που έχω την μηχανή, να χαλάσει τόσο εύκολα το ESA???
2. Για να μου πούνε τόσο γρήγορα οτι φταίει το ESA και όχι κάποια τσιμούχα ή οτιδήποτε άλλο, αυτό σημαίνει οτι αυτό γίνεται σχετικά συχνά !!!
Γνωρίζει καποιος απο εσάς κάτι για το θέμα αυτό ???

vpentza
24-09-2009, 14:26
Απαντηστε στον συναδελφο, θέλω και εγω να μάθω σε τί πραγματικα εξυπηρετει το ESA εντος ή εκτος δρόμου......πραγματικα δεν εχω διαβασει πουθενα σχόλια για το antispin και το ESA......

emix
24-09-2009, 14:49
Γιατι πρεπει να εχεις παει χωμα για να χαλασει το ESA;
Υπαρχουν κι αλλες αιτιες που χαλανε τα εξαρτηματα. Πχ, σε μενα ποτε δεν χαλασε κατι στο χωμα, αντιθετως. Ολες οι βλαβες βγηκαν στην ασφαλτο.

Εγω ειμαι κατα ολων αυτων των ηλεκτρονικων βοηθηματων (εκτος απο το ABS βεβαια). Φυσικα αν ηθελα ν αγορασω μια μηχανη με ολα αυτα πανω δεν θα ελεγα οχι, αλλα δεν πεθαινω και να μην εχουν. Τωρα ποια με το ΚΤΜ 950 που πηρα δεν υπαρχει τιποτα απ αυτα. Απο την μια χαιρομαι, απο την αλλη θα ηθελα να ειχα το ABS τουλαχιστον.