PDA

View Full Version : Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός ??????


Alext
29-09-2009, 00:34
Πόσα παίρνει ο Θεσσαλονικιός που έγινε διάσημος μέσω του YouTube (http://allostyle.blogspot.com/2009/08/youtube.html)



Σίγουρα όλοι θυμόμαστε τον απολαυστικό Θεσσαλονικιό που με τα ερασιτεχνικά βιντεάκια από ταξίδια του στο εξωτερικό που ανέβαζε στο YouTube μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε. Ήταν μάλιστα μία περίοδος που τα ΜΜΕ είχαν τρελαθεί να τον δείχνουν, θες ο Λάκης, θες τα μεσημεριανά, θες η ΑΡΒΥΛΑ.. κτλ. Ο τύπος απέκτησε δημοσιότητα και fun club.Ποια εταιρεία εκμεταλλεύτηκε αυτή τη δημοσιότητα του για να διαφημιστεί??? (ακολουθούν και τα αντίστοιχα βίντεο).....


.... Μπαίνοντας τυχαία στο site μιας διαφημιστικής εταιρείας βλέπω τα ακόλουθα βιντεάκια του .. Αφού αναρωτήθηκα τι δουλειά μπορεί να έχουν εδώ, τα είδα για να μου λυθεί η περιέργεια..

http://www.youtube.com/watch?v=9EI2H6r1xPg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=yN98XfX5cGI&feature=player_embedded

Όπως θα παρατηρήσατε και στα δύο βιντεάκια αναφέρει την κινητή τηλεφωνία (Cosmote) με την οποία μιλάει χωρίς όμως να δίνει και τη μεγαλύτερη έμφαση ούτως ώστε να μη γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι πρόκειται για διαφήμιση, αλλά συγχρόνως να περνάει και το μήνυμα. Αρκετά έξυπνη κίνηση θα λεγα, και για το διαφημιστή και για την εταιρεία αλλά φυσικά και για το Θεσσαλονικιό (και οι τρεις τους σίγουρα βγήκαν κερδισμένοι).

pepax66
29-09-2009, 16:47
Μετά τον γνωστό Σάββα τώρα και ο καρντάσης με την τρελλίτσα του! Τον βόλεψε ο Λάκης όπως του το είπε;)

MARK
29-09-2009, 18:55
:sm6:Σαν Ελληνάρες βρίσκουμε πάντα τρόπους να τα αρπάξουμε.....