PDA

View Full Version : Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009


teo40
14-12-2008, 17:37
http://www.imageshack.gr/files/xz0dzzdgckd0d4ihqqci.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=xz0dzzdgckd0d4ihqqci.jpg)

Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε «Αυτοκίνητο του 2009» από τους εκλέκτορες δημοσιογράφους που συμμετέχουν στον αντίστοιχο θεσμό για την Ελλάδα. Το Honda Jazz κέρδισε την πρώτη θέση με 114 βαθμούς, έχοντας διαφορά 66 βαθμών από το δεύτερο αυτοκίνητο το Skoda Superb που συγκέντρωσε 48 βαθμούς. Στην τρίτη θέση ισοβάθμισαν η Alfa Romeo Mito και το VW Tiguan με 39 βαθμούς, ενώ η δεκάδα συμπληρώθηκε από το Citroen C5 με 33 βαθμούς, το Hyundai i10 με 26 βαθμούς, το VW Scirocco με 25 βαθμούς, το Peugeot 308 με 20 βαθμούς, το Seat Ibiza με 18 βαθμούς και η Lancia Delta & Mazda 6 με 11 βαθμούς.
Η απονομή του τίτλου στο Honda Jazz έγινε από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστή Χατζηδάκη, στο Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, κ. Μιχάλη Παγίδα, στα πλαίσια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα του Φλοίσβου την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008.
http://www.imageshack.gr/files/miur1pdtrsq52awhoz2x.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=miur1pdtrsq52awhoz2x.jpg)
Ο κύριος Παγίδας στη σύντομη ομιλία του δήλωσε: «..αποτελεί μεγάλη τιμή για την εταιρεία μας η επιλογή του Honda Jazz ως Αυτοκινήτου της Χρονιάς από έγκριτους δημοσιογράφους, όπως είστε εσείς με μεγάλη πείρα στο χώρο του αυτοκινήτου. Είμαι πολύ υπερήφανος γι΄ αυτό τον τίτλο και πιστεύω ότι το νέο Honda Jazz είναι ένα αυτοκίνητο αντάξιο της τιμής αυτής και ότι οι πωλήσεις του θα είναι αντίστοιχες της μεγάλης αυτής διάκρισης. Τέλος, θα ήθελα να σταθώ στο σημαντικό ρόλο των δημοσιογράφων του αυτοκινήτου, οι οποίοι με το μεγάλο όγκο των δημοσιευμάτων τους έχουν συμβάλει στη διάδοση της αυτοκίνησης στο ευρύ καταναλωτικό κοινό».
Το παρόν τους στην εκδήλωση εκτός από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστή Χατζηδάκη, έδωσαν οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στο θεσμό «Αυτοκίνητο του 2009», ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κουμαντάνος, ο Υποδιοικητής της Τροχαίας Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Δημήτρης Σκαρλάτος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Άρης Σταθάκης, ο Λιμενάρχης Παλαιού Φαλήρου, Υποπλοίαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Διευθυντής της Μαρίνας του Φλοίσβου, κ. Σταύρος Κατσικαδής, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των εταιρειών αυτοκινήτου.
Η πρώτη θέση του Honda Jazz στο θεσμό «Αυτοκίνητο του 2009» αποτελεί ένα σημαντικό όπλο, προκειμένου το νεότερο μοντέλο της Honda να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του προκατόχου του, η οποία έφτασε τις 2.500.000 πωλήσεις παγκοσμίως σε 115 χώρες από το 2001 μέχρι το 2008.
http://www.imageshack.gr/files/tw5r1djcztp4dxpjli73.jpg (http://www.imageshack.gr/view.php?file=tw5r1djcztp4dxpjli73.jpg)
Το νέο Honda Jazz στηριζόμενο στην ίδια φιλοσοφία του προκατόχου του με βασικά χαρακτηριστικά την έξυπνη διάταξη των εσωτερικών χώρων, την άριστη σχέση κόστους-απόδοσης (value for money), έχει βελτιωθεί σε κάθε ένα τομέα ξεχωριστά, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερους χώρους, ευελιξία εσωτερικού, υψηλότερες επιδόσεις χάρη στους δύο νέους κινητήρες 1,2 και 1,4 λίτρων που αποδίδουν 90 και 100 ίππους αντίστοιχα, προσφέροντας παράλληλα ακόμη μεγαλύτερη οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου συγκριτικά με τον προκάτοχο του.
Με το βραβείο αυτό το Honda Jazz απέδειξε ότι όχι μόνο μπορεί να ανεβάσει τον πήχη στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων αλλά ότι μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση για όλες τις χρήσεις σε πραγματικές, καθημερινές συνθήκες ανάμεσα σε όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς.
Στην ψηφοφορία για την επιλογή του καλύτερου αυτοκινήτου για το 2009 συμμετείχαν 16 επαγγελματίες δημοσιογράφοι που ασχολούνται με την ενημέρωση του αυτοκινήτου στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη σ' ένα μεγάλο αριθμό μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών (εφημερίδες, περιοδικά, τηλεόραση, Internet, ραδιόφωνο). Σκοπός του θεσμού είναι η επιλογή του νέου μοντέλου που παρουσιάστηκε μέσα στην προηγούμενη χρονιά και προάγει περισσότερο την ιδέα της αυτοκίνησης, όπως αυτή είναι αντιληπτή στη χώρα μας. Η επιλογή έγινε ανάμεσα στα 10 αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην τελική φάση, τα οποία ξεχώρισαν μέσα από μία διαδικασία προεπιλογής, επίσης με ψηφοφορία, ανάμεσα σε 29 νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην ελληνική αγορά το χρόνο που πέρασε.


πηγή:zougla.gr

GS_maniac
14-12-2008, 18:21
Για να πω την αλήθεια δεν μου αρέσει και τόσο :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: