PDA

View Full Version : Προχωρημένες επαφές Ducati – Rossi!!!!!!


riko46
17-10-2009, 18:47
http://www.mototriti.gr/images/TR.gifhttp://www.mototriti.gr/images/TR.gifhttp://www.mototriti.gr/jpg/mtr/thumb_01/NEWS/1610095.jpg (http://javascript<b></b>:;)

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται δύο ιταλικές εφημερίδες, η «Republica» και η «Il Riformista», που θέλουν τον Rossi και ανθρώπους από το στενό του επαγγελματικό περιβάλλον να έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή με τη Ducati και να έχουν συνάψει μάλιστα ένα είδος «άτυπης συμφωνίας»! http://www.mototriti.gr/images/TR.gif

Ειδικά στο σχετικό άρθρο της Il Riformista, αναφέρονται λεπτομέρειες για το που, ποιοι και πότε, ήρθαν σε επαφή με τη Ducati. Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στις 14 Σεπτεμβρίου και ώρα έξι και μισή το απόγευμα, ένα Audi A6 πέρασε τη πύλη της εισόδου στο κτήριο των ΗQ της Ducati, στο Porgo Panigale. Και τι έγινε; θα αναρωτηθείτε… διαβάστε παρακάτω παρακαλώ. Οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο «κολλητός» φίλος του Rossi, Uccio, συνοδηγός ο Jeremy Burgess, ενώ λένε ότι στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο «γιατρός» αυτοπροσώπως.

Το άρθρο στη συνέχεια αναφέρει πως οι δύο πλευρές έχουν ξεπεράσει το στάδιο των διαπραγματεύσεων και πως μέχρι στιγμής: α) υπάρχει μια άτυπη συμφωνία και β) –πιο τραβηγμένο- έχει υπογραφεί ήδη προσύμφωνο. Έχει και συνέχεια όμως, αφού η Il Riformista αναφέρει και κάποιες από τις απαιτήσεις του Rossi! Ο Jeremy Burgess δεν αποτελεί έκπληξη φυσικά, αφού πάει «πακέτο» με τον Valentino. Αυτό που αποτελεί έκπληξη, είναι η επιθυμία του Rossi να έρθει μαζί του στη Ducati o Davide Brivio, o team manager της Yamaha που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή του από τη Honda το 2004, καθώς και όλη η υπόλοιπη ομάδα, ώστε να σχηματίσουν μια δορυφορική Ducati 2 team!

Κλείνοντας, ο αρθρογράφος αναφέρεται επίσης και στο σημαντικό ρόλο των χορηγών. Η FIAT θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Valentino και στη Ducati, ενώ η Marlboro θέλει κάποιον πιο επικοινωνιακό και συνεπή στις υποχρεώσεις από το Stoner, οπότε οι συνθήκες είναι ιδανικές.


.............:cool:

essel
18-10-2009, 09:09
Να δουμε τον γιατρό στα κόκκκινα .....ολα τα λεφτά ;):);):)

georgekostas
18-10-2009, 10:43
Για να το δουμε κι αυτο...