PDA

View Full Version : ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΔΥΓΟΥ ΣΥΝΟΔΥΓΟΥ απο zitsos!!


zitsos
24-10-2009, 16:30
Ένα βασικό συν και πλην που έχει η μηχανή είναι ότι παίρνει και δεύτερο άτομο,συν γιατί μπορείς να κάνεις το ταξιδάκι σου με παρέα την αγαπημένη σου η με τον φίλο , στα πλην ειναι ότι την μηχανή με δευτερο ατομο δεν μπορείς να την ευχαρηστηθείς δεν μπορεις να την κουμανταρεις δεν μπορείς να τις πετάξεις τα μάτια έξω εν ολίγεις!!
Αρχίζοντας λοιπόν απο τον πρώτο κανονα του συνοδιγου θα λέγαμε ότι καλό θα ήτανε να μην υπήρχε συνοδυγός , πέρνουμε όμως την περήπτοση ότι υπάρχη και πρέπει να κάνουμε ότι είναι δηνατόν όστε να ευχαρηστηθείς και αυτός μαζί με εμάς την οποιαδήποτε βόλτα!
Βασικός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να μπερδέψουμε τις οδυγηκές μας εικανότητες με τις σεξουαλικές!! και για να μην περεξηγιθώ λέω ότι δεν πρέπει να αποδήξουμε ποσο καλή οδηγοι είμαστε για μπορέσουμε να π......ε! αυτό μπορουμε να το κάνουμε και χωρίς μπερν αυουτ ξησηματα σουζες κοντρες ντριφταρήσματα και σας διαβεβαιο ότι ειναι πολύ εύκολο!
Αυτόν η αυτή -να μην υμαστε μονοπλευρη- που ανεβάζουμε πάνω στο μοτορι θα πρέπει να του μεταφέρουμε αυτό που νοιοθουμε και εμεις , αν εμεις οδυγουμε χωρίς αύριο τότε και το δικο του το αύριο είναι αμφήβολο, αν εμεις σεβόμαστε τον εαυτό μας τότε θα σεβαστούμε και αυτόν-την !
Καλό θα ήτανε να του εξηγήσουμε ότι κηνδινευει το ιδιο με εμας και πολύ περησότερο λόγο αγνιας κινδοινου αν δηλαδει δει τον φωρτηγό να ερχετε κατα πανω μας δεν ειναι γιατι ξερετε τον οδυγό του τον θρασήβουλο αλλα γιατι εχει γίνει πατατα και τα ψωμια σας είναι λίγα!!
Επησεις δεν θα πρέπει να τον φωβήσετε αλλα να του φορέσετε τα απαρέτιτα προστατευτικά -κρανος μπουφάν- και να του πήτε οτι το μαλί θα χαλάσει και το μακιγιάζ μπορει να φύγει και δεν φωράμε 16ποντο με φουστίτσα -οσο και να μας αρέσει εμας- πάνω στο μοτόρι!
Θα πέπει να δόσετε έναν κοδικό επικηνονίας μεταξή σας , δεν ειμαι υπέρ της ενδοεπηκινονιας γλιτόνετε μουρμουρα όταν οδυγάς εισαι εσύ και ο δρόμος επήδη όμως πολά σημβενουν θα πρέπει να εχετε σηνενώεισει όταν σας χτυπάει μια φωρά στην πλάτη τότε κουράστικε όταν δύο ότι κατουριέτε όταν τρεια ότι κατουρήθικε όταν σφήγκει τα πόδια οτι φωβάτε όταν αρχίζει και κλοτσάει οτι αν δεν σταματίσεις θα σου σπάσει το κρφάλι ,όταν νοιθετε αναλαφρος και πάτε με 200 τότε δεν εμαθε να κάθετε καλητερα απλα σας εφυγε πάνω στην εθνική ,όταν σας χαιδεύει στην μέσει και στην κηλήτσα σημέμενει ότι πηνασε αν πάει ποιο κάτω θελει αλλα πράγματα αν πάει ποιο πάνω τοτε θέλει το πορτοφόλι σας και με τρόπο σας δίνει το υπονοουμενο ...ότι αυτην την βόλτα θα την πληρώσετε πολύ ακρηβά ,όταν σριβετε να γέρνει εκει που χριάζετε χωρίς να φτιάχνει τα φριδια της στη εθνική να μην σας κλεινειν τα μάτια για να σας κάνει εκπληξη να μην κατέβει απο την μηχανή χωρίς να σας το πεί!
Τα πράγματα είναι απλά αν πρόκετε για γυνέκα σκεφτίτε πώς αν είχατε κόρη δεν θα θέλατε να πέσει στα χέρια ενος τέτειου τηχαρπαστου τύπου που θα την κουβαλάει και τις κάνει οτι της κάνει απλα πρέπει να συμπερηφερθιτε όπως θα θέλατε να κάνουνε και στην δική σας κόρη εκτός σεξουαλικου εκει απλα τον σκοτώνετε κανενας δεν ανεχεστε να πηράζει τη κορη σας -ετσι ειναι η μπαμπαδες-τώρα λύσεις θπάρχουν πολές για ωραία ζωή μεταξι εσας της μηχανής και του ετερου ημηση η πουλάτε την μηχανη η αλάζετε γκομενα η κρατατε μηχανη και δεν ανεβένει ποτέ πάνω και σημβηβάζεστε η ανεβένει κανονικα γουστάρι και ευχαρηστιέστε και εσεις και αυτή!-μπορει να σημβεί δεν είναι όνειρο-και γλυτώνουμε όλοι.
Πειστεύω να βοήθησα λύγο τώρα για απορίες μπορώ να απαντήσω στα οποιαδήποτε ερωτήματα σας!!:sm7:

skippybi
24-10-2009, 16:33
οι τρελοί μείναμε λίγοι !;)

δικαιολογείς την υπογραφή σου με τον καλύτερο τρόπο φιλαράκι!!!!!!!!!!!!!!!:):)

georgekostas
24-10-2009, 16:38
Ετσι,ετσι...:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
24-10-2009, 16:45
Κάπιες αλίθοιες γραμαίνες με τον τρώπο του Ζίτσου ....

Γειά σου ρε Ζίτσο γίγανταααααα .....:D


















Υ.Γ. Αν τα πούμε όλ' αυτά ...


Καλό θα ήτανε να του εξηγήσουμε ότι κηνδινευει το ιδιο με εμας και πολύ περησότερο λόγο αγνιας κινδοινου αν δηλαδει δει τον φωρτηγό να ερχετε κατα πανω μας δεν ειναι γιατι ξερετε τον οδυγό του τον θρασήβουλο αλλα γιατι εχει γίνει πατατα και τα ψωμια σας είναι λίγα!!


....δεν θα καβαλήσει ποτέ κανένας πίσω μας .... :sm7:



.

soter3gm
24-10-2009, 16:49
Κάπιες αλίθοιες γραμαίνες με τον τρώπο του Ζίτσου ....

Γειά σου ρε Ζίτσο γίγανταααααα .....:D


















Υ.Γ. Αν τα πούμε όλ' αυτά ...





....δεν θα καβαλήσει ποτέ κανένας πίσω μας .... :sm7:



.

:sm7::sm7: Μια χαρά το βλέπω αυτό ...μια χαρά ;)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
24-10-2009, 16:59
:sm7: Μια χαρά το βλέπω αυτό ...μια χαρά ;)



....χάρηκες εσύ εεεεεεεε ;;;;:sm7:

zitsos
26-10-2009, 11:34
είστε όλοι ηληκρηνεις δεν μπορώ να πώ για τον συνοδηγό σας έχω πολλές απορίες κάλο θα είναι να μην τους αφήνετε να διαβάζουν τέτεια ποστ!!!:sm7: