PDA

View Full Version : Πωλείται το αγαπημένο μου τηλεφωνάκι !


Black_Shadow
03-11-2009, 00:58
HTC Touch HD
http://img521.imageshack.us/img521/2637/large2xr0sy8.jpg (http://imageshack.us/)

Ο κόσμος των Windows Mobile μέσα από μεγάλο παράθυρο

Μεγάλη μπαταρία, δυνατότητα επέκτασης της μνήμης, πολύ καλό GPS, απίστευτη οθόνη WVGA 800x480 που βελτιώνει ουσιαστικά την ευκολία χρήσης της συσκευής σε απίστευτο βαθμό.
http://img382.imageshack.us/img382/8831/83056603ii5.gif
Κατηγορία Προϊόντος: Quad-band GSM/GPRS/EDGE HSDPA/WCDMA 3G Pocket PC GPS Phone
Κατασκευαστής: HTC
Τιμή στα καταστήματα : 699,00

Processor Qualcomm® MSM 7201A™ 528 MHz Operating System Windows Mobile® 6.1 Professional Memory ROM: 512 MB RAM: 288 MB Dimensions 115 mm x 62.8 mm x 12 mm
(4.35 in x 2.5 in x 0.47 in) Weight 146.4 grams (5.164 ounces) with battery Display 3.8-inch TFT-LCD flat touch-sensitive screen with 480 x 800 WVGA resolution Network HSDPA/WCDMA:

Europe/Asia: 900/2100 MHz
Up to 2 Mbps up-link and 7.2 Mbps down-link speeds

Quad-band GSM/GPRS/EDGE:

850/900/1800/1900 MHz

(Band frequency and data speed are operator dependent.)
Device Control

HTC TouchFLO™ 3D
Touch-sensitive front panel buttons

GPS GPS and A-GPS ready Connectivity Bluetooth® 2.0 with Enhanced Data Rate and A2DP for wireless stereo headsets
Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g
HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB 2.0) Camera Main camera: 5 megapixel color camera with auto focus
Second camera: VGA CMOS color camera
Audio Built-in 3.5 mm audio jack, microphone, speaker, and FM radio
Ring tone formats:

AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, QCP, MP3, WMA, WAV
40 polyphonic and standard MIDI format 0 and 1 (SMF)/SP MIDI

Battery Rechargeable Lithium-ion or Lithium-ion polymer battery
Capacity: 1350 mAh

Talk time:


Up to 390 minutes for WCDMA
Up to 310 minutes for GSM

Standby time:

Up to 450 hours for WCDMA
Up to 390 hours for GSM

Video call time: Up to 120 minutes
(The above are subject to network and phone usage.) Expansion Slot microSD™ memory card (SDHC™ capable) AC Adapter Voltage range/frequency: 100 ~ 240V AC, 50/60 Hz
DC output: 5V and 1A
http://img520.imageshack.us/img520/2255/55cc6.jpg (http://imageshack.us/)

Περιεχόμενα συσκευασίας

Μπαταρία
AC φορτιστής
Στερεοφωνικά mini USB hands free ακουστικά με μικρόφωνο
USB καλώδιο συγχρονισμού
Getting Started CD
User Manual CD
Οδηγός γρήγορης χρήσης
MicroSD Card Sandisk 8GB
Θήκη & extra Δερμάτινη (αξίας 50 €)

http://img510.imageshack.us/img510/5669/44444yx5.gif (http://imageshack.us/)

High Definition επαφή

Ποιοτική κατασκευή με προσοχή στη λεπτομέρεια, λιτές γραμμές και απόλυτα ισορροπημένη εμφάνιση.

Η WVGA οθόνη στις 3.8 ίντσες μονοπωλεί την πρόσοψη που είναι τελείως επίπεδη και θέτει το μέτρο πλέον στις συσκευές της κατηγορίας. Έχει άριστη απόκριση στη γραφίδα και στο άγγιγμα με το χέρι .
Αν ακουμπίσετε το HD δίπλα σε μια συσκευή με κλασσική οθόνη QVGA 240x320 απλά θα βάλετε τα γέλια.
Διαπρέπει σε όλα τα επίπεδα, με άριστη ευκρίνεια, καλή θερμοκρασία χρώματος, πολύ υψηλή φωτεινότητα, την γνωστή πλέον αυτόματη ρύθμιση του backlight μέσω του αισθητήρα που είναι κρυμμένος στο ακουστικό. Στο άμεσο φως του ήλιου η συμπεριφορά της είναι πολύ καλή.

Στην κορυφή της οθόνης είναι το ακουστικό και λίγο δεξιότερα η VGA κάμερα για τις video κλήσεις. Από κάτω υπάρχουν στη σειρά τέσσερα πλήκτρα αφής (Send, Home, Back, End) τα οποία έχουν τέλεια αίσθηση και κάθε πάτημα συνοδεύεται αν θέλετε με ελαφριά δόνηση. Η πρόσοψη περιβάλλεται από ένα μαύρο καμπυλωτό υλικό.

Στην επάνω πλευρά βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης με ένα πολύ μικρό led με πράσινο - κόκκινο χρώμα για τις ειδοποιήσεις και τη φόρτιση καθώς και ένα 3.5mm audio jack (επιτέλους) για τη σύνδεση handsfree και στερεοφωνικών ακουστικών για ακρόαση μουσικής.

Στην κάτω πλευρά συναντάμε την 11-pin είσοδο mini-USB 2.0 που χρησιμεύει για συγχρονισμό, φόρτιση και μεταφορά αρχείων, με δυνατότητα η κάρτα μνήμης να φαίνεται κατά τη σύνδεση με τον υπολογιστή σαν εξωτερικός δίκος, αφού υποστηρίζονται MiniSD HDHC χωρητικότητες μέχρι 32GB. Στη γωνία είναι και η γραφίδα, μαγνητική όπως στο Διαμάντι και με αισθητήρα που με την αφαίρεση ξυπνά τη συσκευή από την αναμονή.

Το πίσω μέρος του τηλεφώνου καλύπτεται από το ματ μαλακό στην αίσθηση πλαστικό καπάκι. Αν το αφαιρέσουμε έχουμε πρόσβαση στην μπαταρία και τη θέση της κάρτας SIM. Εκεί φιλοξενείται και η 5 megapixel φωτογραφική μηχανή με autofocus. Στην αριστερή πλευρά ψηλά υπάρχει το κουμπί αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Μια συσκευή κατάμαυρη (Blackstone) που σε κερδίζει αμέσως με τις λιτές γραμμές της, με τέλεια αίσθηση στο χέρι και ανθεκτική κατασκευή (μόνη αντίρρηση το περίβλημα της πρόσοψης). Η αίσθηση που μεταδίδει και το στοιχείο μέσω του οποίου επιβάλλεται είναι η τεράστια καταπληκτική οθόνη της, δύσκολα θα μπορέσετε να μείνετε αδιάφοροι αν βρεθείτε μπροστά της.
http://img403.imageshack.us/img403/9813/sidesol7.jpg (http://imageshack.us/)

Touch FLO 3D

H διεπαφή με τον χρήστη μέσω της τρισδιάστατης εφαρμογής TF3D είναι καταπληκτική. Σέρνοντας το δάχτυλο πάνω στην οθόνη αφής, έχουμε άμεση κι εύκολη πρόσβαση από τα σχετικά tab σε:

Ιστορικό κλήσεων και ημερολόγιο (Αρχική)
Συντομεύσεις επαφών και τηλεφωνικό κατάλογο (Επαφές)
Γραπτά μηνύματα (Μηνύματα)
Μail (Αλληλογραφία)
Ιnternet (Opera Mobile)
Χρηματιστήριο μέσω Yahoo
Φωτογραφική μηχανή, video, φωτογραφικά άλμπουμ (Φωτογραφίες και Βίντεο)
Μουσικά κομμάτια που έχουμε συγχρονίσει με τον Media Player στον υπολογιστή μας βλέποντας τα εξώφυλλα των δίσκων (Μουσική)
Καιρό από πολλές πόλεις με καταπληκτικά γραφικά (Καιρός)
Βασικές ρυθμίσεις της συσκευής (Ρυθμίσεις)
24 συντομεύσεις προγραμμάτων (Προγράμματα)

Η ανάλυση και το μέγεθος της οθόνης που δίνουν χώρο, βοηθούν να βλέπουμε ταυτόχρονα τον καιρό για πολλές μέρες και να έχουμε συντομεύσεις εικοσιτεσσάρων προγραμμάτων .

Πέρα από την ομορφιά πραγματικά διευκολύνει δίνοντας εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες καθημερινής χρήσης της συσκευής με πολύ καλή ταχύτητα πρόσβασης και δεν έχει να ζηλέψει πολλά από άλλες εξωτερικές εφαρμογές, εκτός από δυνατότητες περαιτέρω παραμετροποίησης.


http://img175.imageshack.us/img175/1114/keyboardsrg8.jpg (http://imageshack.us/)
Πληκτρολόγια

Tα γνωστά πληκτρολόγια της HTC είναι καλοσχεδιασμένα για να διευκολύνουν την πληκτρολόγηση σε κάθε περίπτωση. Με λίγη εξάσκηση θα μπορέσετε να γράφετε SMS με το ένα δάχτυλο. Υποστηρίζεται Τ9 καθώς και SMS 160 ελληνικών χαρακτήρων .


Τηλέφωνο

O τηλεφωνικός κατάλογος είναι ο κλασσικός των windows mobile 6 με το γνωστό πλέον skin της HTC για το τηλέφωνο, μακράν το καλύτερο απ' όσα έχουμε συναντήσει. Η αναζήτηση των επαφών μέσω του keypad γίνεται και στις ελληνικές επαφές.
Η συμπεριφορά της συσκευής σαν τηλέφωνο είναι κορυφαία και ο ήχος από το ακουστικό ποιοτικότατος. Η λήψη είναι πολύ καλή σε GSM δίκτυο και κατά πολύ βελτιωμένη σε 3G .
Εντυπωσιακή και χρήσιμη είναι η λειτουργία, με τη βοήθεια του accelometer, όταν δεχόμαστε κλήση γυρίζοντας τη συσκευή με το πρόσωπό κάτω, να ενεργοποιείται το mute.

Μια βασική βελτίωση που επηρεάζει κι άλλες παραμέτρους είναι ο πλέον πολύ ισχυρός ήχος κλήσης που βγαίνει από το μεγάφωνο. Πολύ δύσκολα πλέον θα χάσετε κλήση. Μια δεύτερη λύση που έχει δοθεί για να μην απαντώνται κλήσεις κατά λάθος είναι η ύπαρξη του slider στο κάτω μέρος, το οποίο πρέπει να συρθεί αριστερά για να απαντήσετε.

Υποστηρίζονται SMS και MMS τα οποία μπορείτε να δείτε από την επιφάνεια εργασίας του TF3D. Στην οθόνη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βλέπουμε διαφορετικό φάκελο για κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποστηρίζονται λογαριασμοί POP3, IMAP, SMTP και Lotus.


Wi-Fi - Bluetooth - ActiveSync

Το pairing με τις bluetooth συσκευές σας θα γίνει μια φορά για πάντα και δεν θα έχετε προβλήματα. Ακόμα κι αν η επαφή απενεργοποιηθεί λόγω απόστασης, μόλις πλησιάσετε η ζεύξη επιτυγχάνεται αυτόματα και άμεσα. Υποστηρίζονται βεβαίως πολλαπλές ταυτόχρονες ζεύξεις. Το Wi-Fi δείχνει να έχει καλή ισχύ, με κάλυψε σε λογικές αποστάσεις και δεν είχα προβλήματα σύνδεσης σε ελεύθερα ή ελεγχόμενα δίκτυα.

Το τηλέφωνο συγχρονίζει με υπολογιστή μέσω ActiveSync (XP) ή Windows Mobile Device Center (Vista) όπου οι ταχύτητες συγχρονισμού είναι ταχύτατες). Όταν συνδέσουμε τη συσκευή με το USB ανοίγει ένα παράθυρο, όπου μπορούμε για σύντομο χρονικό διάστημα να επιλέξουμε την σύνδεση σαν εξωτερικό δίσκο USB, έχοντας πρόσβαση μόνο στην κάρτα μνήμης (περιέχεται miniSD Sandisk 8GB) για ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Μπορούμε επίσης μέσα από τις ρυθμίσεις να μονιμοποιήσουμε το είδος της σύνδεσης ή να ορίσουμε ακόμα και να μην φορτίζεται η συσκευή κατά τη σύνδεση. Η επεκτασιμότητα της μνήμης δεν πρέπει να σας απασχολεί, αφού μπορείτε να έχετε 16GB σήμερα και 32GB πολύ σύντομα.

Γενικά θα έλεγα πως η ποιότητα και η απόδοση των επικοινωνιών είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ότι μπορεί να χρειαστεί ο απαιτητικός χρήστης σε επίπεδο επικοινωνιών και όλα λειτουργούν άριστα.


http://img227.imageshack.us/img227/6087/camerabv4.gif (http://imageshack.us/)

Φωτογραφική μηχανή - Video

Ανάλυση 5 megapixels, ταχύτητα του autofocus , δυνατότητα εστίασης σε οποιοδήποτε σημείο του κάδρου με ένα άγγιγμα. Η απόδοση της φωτογραφικής είναι πολύ καλή για PDΑ .
Θα χρειαστεί να έχετε σταθερό χέρι για να έχετε καλές λήψεις και δεν υπάρχει φλας.

Τα βίντεο, επίσης με autofocus, μπορούν να καταγραφούν σε φορμά MPEG4 ή H.263 και μπορούν να φθάσουν σε ανάλυση 352x288. Θα εμφανιστούν pixels και οι γνωστές γραμμές αν αλλάζετε γωνία λήψης γρήγορα και γενικότερα η ποιότητα στο video είναι στο μέσο όρο.

Επίσης έχουν προστεθεί τα παρακάτω προγράμματα :

Auto clean

BT Audio Toggle (για να μιλάμε μέσω του BLUETOOTH του κράνους)

Core Player (PLAYER για ταινίες & μουσική)

Destinator 7 (με τον τελευταίο χάρτη 2009.Q1 V.115 ΕΛΛΑΔΑ)

Garmin (BLUECHART ATLANTIC v2008 TIDES and MARINE SERVICES, ANAVASI BASE & DETAIL MAP 3in1 συνολικού μεγέθους 184,8 MB)

Google Maps (πρόγραμμα πλοήγησης μέσω internet)

MaxTTm

Pocket Nav OS2004 (Ναυτικός Χάρτης Mediterranean Sea (Eastern Part) με όλα τα βάθη)

Resco file Explorer

S2U2C

SKTools

Second Today

Sprite Backup

Sygic Mobile (με το χάρτη NAVIGREECE 2009)

IGO8 - GREECE ( με επιλογές χαρτών - GREECE CIT.fbl , GREECE TELEATLAS.fbl, GREECE NAVTEQ.fbl, GREECE EPSILON.fbl, & IGO8 με χάρτη Αγιος Μαρίνος , Αλβανία , Ανδόρα , Αυστρία , Βέλγιο , Βοσνία Ερζεγοβίνη , Βουλγαρία , Γαλλία , Γερμανία , Γιβλατάρ , Δανία , Δημοκρατία της Τσεχίας , Ελβετία , Ελλάδα , Εσθονία , Ηνωμένο Βασίλειο , Ιρλανδία , Ισπανία , Ιταλία , Κροατία , Λετονία , Λευκορωσία , Λιθουανία , Λιχτενστάιν , Λουξεμβούργο , Μάλτα , Μαυροβούνιο , Μολδαβία , Μονακό , Νορβηγία , Ολλανδία , Ουγγαρία , Ουκρανία , Πολωνία , Πορτογαλία , Πόλη του Βατικανού , Ρουμανία , Σερβία , Σλοβακία , Σλοβενία , Σουηδία , Τουρκία & Φιλανδία .)

Αυτά τα ολίγα περιλαμβάνει το τηλεφωνάκι μου καθώς επίσης και μερικά παιχνιδάκια όπως BRAIN GAMES , BUBBLE BREAKER , BUBBLES , GINVADERS , NFS UNDERCOVER , POCKET UNO , TEETER , TRAVEL GENIUS , XTRAKT & Πασιέντζα.

Όλα αυτά στη τιμή των 500 €.

Υ.Γ. ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστηκά πουλιέται στην ίδια τιμή και το τηλεφωνάκι της συζύγου μου (μιας και έχει και αυτή το ίδιο).

Arkas
03-11-2009, 01:02
Καλοπούλητο Γιώργο!

Το γνωρίζω το τηλέφωνό σου, όπως και την ευλαβική χρήση που του έκανες!!!:)

georgekostas
03-11-2009, 01:26
Πολυ καλη συσκευη.Καλοπουλητη Γιωργο!!!

MARK
03-11-2009, 13:46
Καλοπούλητο.......

ntinopoulos
03-11-2009, 13:48
ποσα km εχει?:rolleyes:

:sm7::sm7::sm7:

vasorfa
03-11-2009, 19:45
Καλοππουλητι γιωργο!!μηπως εχεις καμια κοπια απο τα....εξτρα προγραμματα????ετσι γιατι τυχαινει να εχω και εγω το ιδιο?:D:D:D:D

arisxios
03-11-2009, 20:30
Καλοπούλητο Γιώργο!!!!!!

S.T
04-11-2009, 15:05
Λίγο μου το έδειξε στο Καρπενήσι και με τρέλανε μ'αυτά που έχει μέσα.Αξίζει πραγματικά,Καλοπούλητο!!!!

EOD-K9
05-11-2009, 10:41
βρε μπας και είσαι αντιπρόσωπος ???

τι παρουσίαση είναι αυτή ????



ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ

loulou1100gs
05-11-2009, 10:44
βρε μπας και είσαι αντιπρόσωπος ???

τι παρουσίαση είναι αυτή ????



ΚΑΛΟΠΟΥΛΗΤΟ

Να πώ κάτι και ας παρεξηγηθώ: έτσι πρέπει να είναι οι καταχωρούμενες αγγελίες πώλησης.Να βλέπει ο ενδιαφερόμενος αυτό ακριβώς που πωλείται και να αποφασίζει στα σοβαρά αν θέλει να προβεί σε αγορά.Οχι "ναι μεν, αλλά δεν...":D