PDA

View Full Version : R1150GS με LEOVINCE SBK CARBON


RedSpider
06-11-2009, 03:11
Πρίν δυο ημέρες έβαλα στην καλή μου την παραπάνω εξάτμιση και θέλω να εκφράσω τις εντυπώσεις μου καθώς και μια ερώτηση προς τους παλαιότερους και εμπειρότερους τεχνικά.

Εντυπώσεις: Με την εγκατάσταση και πριν βγάλω το dbkiller ο ήχος ήταν ελάχιστα πιο μπάσος απο τη μαμά εξάτμιση. Με την αφαίρεση του dbkiller ο ήχος έγινε πιο μπάσος και όσο η εξάτμιση δουλεύει (καθότι καινούργια) έχω την εντύπωση οτι βελτιώνεται η μπάσα χροιά της. Μου αρέσει το γεγονός ότι κάνει έναν κυριλέ μπάσο ήχο και όχι υπερβολές. Απο άποψη επιδόσεων δεν έχω ακόμη σχόλια καθώς δεν την έχω δοκιμάσει σε καμία μεγάλη διαδρομή (τελική κ.α). Το κέρδος σε βάρος είναι εντυπωσιακό!!! 2,5 κιλά αντί για 7,8 της μαμάς... Μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος.

Και τώρα η ερώτηση: Στο άφημα του γκαζιού η εξάτμιση κάνει ένα σφύριγμα περίεργο, και θα ήθελα να ξέρω αν είναι φυσιολογικό. Γενικά δεν το έχω ξανακούσει και ψάχνοντας στο youtube δεν είδα ή άκουσα κάτι αντίστοιχο. Ξέρει μήπως κανείς πού οφείλεται αυτό, ή έχει αντίστοιχη εμπειρία?

Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω και φωτό και βίντεο ώστε να μπορέσω να σας δώσω καλύτερη εικόνα και "ακοή" κυρίως του θέματος.

ΥΓ: Η αγορά έγινε απο Γερμανία και ZIMO Motorad και δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά δεν πληρώνουμε ΦΠΑ και έτσι το κόστος διαμορφώθηκε στα 257,00€ με τα μεταφορικά!!!

RedSpider
06-11-2009, 03:21
http://www.youtube.com/watch?v=L4YTm74yg9s

Τελικά βρήκα κάτι αντίστοιχο. Βέβαια αυτό είνια 110GS αλλά το σφύριγμα στα άφημα του γκαζιού που ανέφερα είναι λίγο πολύ το ίδιο.

Και εδώ...

http://www.youtube.com/watch?v=_HtqddHOdH0