Gazi
23-11-2009, 07:53
Τί θα φάμε σήμερα;
Μεθυσμένο Κοτόπουλο!!!
http://kasmertzidis.gr/wp-content/uploads/2009/07/ceramic-drunk-chicken-heads-1.jpg.
* Αγοράζεται ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι
* Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες
* Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα
* Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή ο θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά
Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος
Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι
Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές
Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία
Μετά από ένα κετα. όχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων .
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο
ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε
βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την άλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε καναʼδυό φατήρια Κίσκη αμόκα
Νυστε, λυστε, ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα
3 λοτήρια αρφότερα
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χαμω, (επεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδώ μάτω
απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι
αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επόμενη μέρα, πάρτε ένα αλκα σελτζερ
Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα
και καθαρίστε το ΜΠΟΥ....ΛΟ που δημιουργήσατε στην κουζίνα
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7:
Μεθυσμένο Κοτόπουλο!!!
http://kasmertzidis.gr/wp-content/uploads/2009/07/ceramic-drunk-chicken-heads-1.jpg.
* Αγοράζεται ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι
* Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες
* Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα
* Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μία υποψία ελαιόλαδου
Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή ο θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά
Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το
Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος
Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι
Επαναλάβετε αυτό το βήμα άλλες δύο φορές
Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιγλέψετε το κλείσειμο του ψοτόπουλου
Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατήτε μια καλή λουγία
Μετά από ένα κετα. όχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων .
κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο
ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονήστε
βάλτε τελος παντων το φωτόπουλο απ την άλλη καφήστε σε μια λωκο καλέκρα και καβετάστε καναʼδυό φατήρια Κίσκη αμόκα
Νυστε, λυστε, ψηστε το κουφόλουπο για μιση φώρα ακόμα
3 λοτήρια αρφότερα
Ζαμέψτε το γατόπουλο από χαμω, (επεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το, και γάλτε το σε μιάτο
Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ τα γάδια που μυθικαν στα κλαπάκια της μουζινας
μην αποχειραθητε να κησωθειτε, μια φαρά ειμαστε εδώ μάτω
απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι
αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμητε ως το χρωι
Την επόμενη μέρα, πάρτε ένα αλκα σελτζερ
Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα
και καθαρίστε το ΜΠΟΥ....ΛΟ που δημιουργήσατε στην κουζίνα
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: