PDA

View Full Version : οπλοφορω..................


gsmaniac
01-12-2009, 22:27
Με φωτογραφίες και γνωματεύσεις (http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_4956.html)


http://3.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/SxVgF4NwjqI/AAAAAAAAeUA/EwmxZctMdrQ/s320/tzor_250x.jpg (http://3.bp.blogspot.com/_P_d1spzDKSE/SxVgF4NwjqI/AAAAAAAAeUA/EwmxZctMdrQ/s1600/tzor_250x.jpg)
Στο γραφείο του Εισαγγελέα Πειραιά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (1/12) ο Αλέξης Τζόρβας, καθώς κλήθηκε αυτεπάγγελτα από την εισαγγελία με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε μετά το ντέρμπι του "Καραϊσκάκη" και την επίθεση που υποστήριξε ότι δέχθηκε με αεροβόλο όπλο...



...Οι φωτογραφίες δείχνουν σημάδια από κάψιμο που προκλήθηκε από βολίδες και κροτίδες. Στην πλάτη του διεθνούς γκολκίπερ υπάρχουν δύο σημάδια, ενώ έχει και ένα κάψιμο στο χέρι του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στη Σουπερ Λίγκα, επισυνάπτοντας όλα τα στοιχεία (φωτο, γνωμάτευση) που προσκόμισε ο Τζόρβας στην Εισαγγελία.
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πήγε στην εισαγγελία, συνοδευόμενος από τον διευθυντή ποδοσφαίρου του τριφυλλιού, Κώστα Αντωνίου φέροντας μαζί του φωτογραφικό υλικό από τα αποδυτήρια του "Καραϊσκάκη", καθώς επίσης και γνωμάτευση από κρατικό νοσοκομείο.

Στο φωτογραφικό υλικό φαίνονται καθαρά οι μώλωπες που έφερε στην πλάτη ο Τζόρβας, καθώς επίσης και ένα κάψιμο στον αγκώνα. Επίσης υποστήριξε ότι εκτός από το αεροβόλο, του πέταξαν από την εξέδρα των οργανωμένων και έναν σουγιά.

Στον Παναθηναϊκό, παρ` όλα αυτά, αναμένουν το κατηγορητήριο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για τον Ολυμπιακό, αναμένοντας την τιμωρία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Πάντως στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης του εισαγγελέα κ. Κωνσταντακόπουλου, δεν αποκλείεται να κληθούν και παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά και το διαιτητικό "τρίο".
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:τι αλλο θα συμβει στο ελλαδισταν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ntinopoulos
02-12-2009, 02:11
εμεις φταιμε που ειναι βιτσιοζος το αγορι?'
μαζι με το γ@μησι του αρεσει και το ξυλο!:sm7:
τεσπα, στον διαιτητη στο γηπεδο και στην τηλεοραση δειχνει τον αγκωνα του ο οποιος εχει ενα σημαδι,και το ιδιο σημαδι φαινεται και σε προηγουμενο παιχνιδι!:rolleyes:
φαγανε την πουτσ@ τους και τωρα κλαιγονται σαν τις παρατημενες γκομενες!:rolleyes:

georgekostas
02-12-2009, 02:15
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:τι αλλο θα συμβει στο ελλαδισταν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Στο Κοκκαλισταν θες να πεις,:(

ntinopoulos
02-12-2009, 02:18
Στο Κοκκαλισταν θες να πεις,:(
:p:p:p
ειμαστε το κρατος!
:sm7::sm7::sm7:

georgekostas
02-12-2009, 02:19
τεσπα, στον διαιτητη στο γηπεδο και στην τηλεοραση δειχνει τον αγκωνα του ο οποιος εχει ενα σημαδι,και το ιδιο σημαδι φαινεται και σε προηγουμενο παιχνιδι!:rolleyes:
φαγανε την πουτσ@ τους και τωρα κλαιγονται σαν τις παρατημενες γκομενες!:rolleyes:
Κωστα την επομενη φορα του Τζορβα θα του φορεσουμε αυτο...και ετσι
ισως μπορεσετε να του βαλετε κι αλλα γκολ!!!:rolleyes:


http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/90545-armor1.jpg

georgekostas
02-12-2009, 02:21
:p:p:p
ειμαστε το κρατος!
:sm7::sm7::sm7:
Το παρακρατος θες να πεις................:sm7:

EOD-K9
02-12-2009, 08:03
:p:p:p:p:p

MARK
02-12-2009, 08:55
Γιάυτο θα έιμαστε πάντα Ελλαδίτσα για τους ξένους,μάρέσει που θέλουμε μεγάλους παίχτες να έρθουν να παίξουν μπάλα εδώ.....ΝεύραΝεύρα:mad:ΝεύραΝεύρα

frits
02-12-2009, 09:49
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού...

http://www.gsforum.gr/picture.php?albumid=63&pictureid=973

aeriko
02-12-2009, 11:22
Για λύπηση όλοι μας:(

vpentza
02-12-2009, 11:32
μας αξίζουν αυτές οι συμπεριφορές διότι τόσα χρόνια συντηρούσαμε με τη σιωπή και την ανοχή μας τις παράγκες, τον Μπέο, τον "αγαπούλα" Ψωμιάδη κτλ κτλ

gsmaniac
02-12-2009, 13:18
μας αξίζουν αυτές οι συμπεριφορές διότι τόσα χρόνια συντηρούσαμε με τη σιωπή και την ανοχή μας τις παράγκες, τον Μπέο, τον "αγαπούλα" Ψωμιάδη κτλ κτλ
βασιλη,το θεμα ειναι πιο σοβαρο και ξεφευγη απο συλλογους και ολυμπιακο................αυτοι οι τυποι υπαρχουν σε ΟΛΕΣ τις ομαδες και συντηρουνται απο τους προεδρους και την αστυνομια.η διαφορα συμπεριφορας φαινετε στα ευρωπαικα ματς,στα οποια οι νομοι και ο ελενχος εφαρμοζονται:o:o:oμην παρουμε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπαδικα:hmmm::hmmm::hmmm:

aeriko
02-12-2009, 13:42
εμεις φταιμε που ειναι βιτσιοζος το αγορι?'
μαζι με το γ@μησι του αρεσει και το ξυλο!:sm7:
.......................................................φαγανε την πουτσ@ τους και τωρα κλαιγονται σαν τις παρατημενες γκομενες!:rolleyes:
Πέρα της πλάκας νομίζω ότι κάπως έτσι συντηρούνται τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάνουμε την πλακίτσα μας γράφοντάς τα αλλά δεν ξέρουμε ποιοί και πως επηρεάζονται. Και μη μου πείτε πάλι ότι είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, παντρεμένοι και οικογενειάρχες, δεν θα το αντέξω:)

vp_68
02-12-2009, 13:46
Πάρτε το χαμπάρι. Σε λίγο τα ματς θα παίζονται στο playstation, λόγω φόβου.

Αυτή είναι η κατάντια μας. Αλλά κι εμείς που λεγόμαστε υγειής φίλαθλοι, δεν βλέπω να κάνουμε τίποτα, αρκεί η ομάδα μας να παίρνει πρωτάθλημα.

wet & dirty
02-12-2009, 14:41
Κωστα την επομενη φορα του Τζορβα θα του φορεσουμε αυτο...και ετσι
ισως μπορεσετε να του βαλετε κι αλλα γκολ!!!:rolleyes:


http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/90545-armor1.jpg




πειτε μας τωρα οτι δεν ηταν καθαρα τα γκολ!!!!!:cool::cool::cool::cool:

vpentza
02-12-2009, 15:23
σαφώς και δεν παίρνω το θέμα οπαδικά, δηλώνω Ολυμπιακός και μιλάω εξίσου επικριτικά για τη "παράγκα"....μου ήρθαν και δυο-τρια ονόματα εκεινη τη στιγμη και τα έγραψα, δεν μου δίνει χρήματα κανείς από τους παραπάνω να συντηρώ την οικογένειά μου και τσαντίζομαι που δεν μπορω να πάω σε ντέρμπι με τον αδελφό μου μαζί, που είναι Παναθηναικός...
Αυτό εννοούσα γράφοντας ότι τα συντηρούμε με τη σιωπή μας......

Όταν λοιπόν οι ομάδες γίνουν "κανονικές" ΑΕ και τους αντιμετωπίζει η πολιτεία όπως και τις υπόλοιπες ΑΕ, όταν θα πρέπει οι πρόεδροι να δίνουν λόγο σε τρίτους προκειμένου να συνεχίζουν να είναι πρόεδροι...κάποια πράγματα θα αλλάξουν.... Οταν πήγε ο Βγενο να συμμαζέψει τους πράσινους, αυτοί τον πέταξαν με τη συμπεριφορά τους έξω, μήπως και χάσουν τα οφίτσια.......

georgekostas
03-12-2009, 01:04
Και για του λογου το αληθες:

''Το gazzetta.gr, ζήτησε βάσει των φωτογραφιών του Αλεξάνδρου Τζόρβα, την γνωμάτευση του ειδικού ιατροδικαστή και Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ορφέα Περίδη, ο οποίος επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του διεθνή πορτιέρο...



...Το... τρίτο ημίχρονο στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής έχει να κάνει με τον Αλέξανδρο Τζόρβα και τις πληγές που αποκόμισε στην πλάτη από αεροβόλο όπλο. Ο διεθνής πορτιέρο μάλιστα κατάθεσε χθες στην εισαγγελία Πειραιά ενώ εξετάστηκε από την ιατροδικαστή, Δήμητρα Τσαγκρή, η οποία μέχρι την Παρασκευή θα έχει παραδώσει τη έκθεση της.

Το gazzetta.gr το βράδυ της Τρίτης έφερε στο φως της δημοσιότητας τις φωτογραφίες με τα τραύματα του Τζόρβα. Βάσει αυτών, λοιπόν ζητήσαμε από τον Δρ. Ορφέα Κ. Περίδη, ειδικό Ιατροδικαστή και Διδάκτορα Παν/μίου Αθηνών την γνωμάτευση του για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο κ. Περίδης, αφού αρχικά μας εξήγησε ότι « αν τον είχα εξετάσει εγώ θα μπορούσα να σας κάνω μια πιο λεπτομερή γνωμάτευση αλλά οι φωτογραφίες είναι καθαρές και κάποια πράγματα ξεκάθαρα» προχώρησε στην παρακάτω γνωμάτευση, η οποία επιβεβαιώνει τα λεγόμενα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Από την μακροσκοπική εικόνα -των φωτογραφιών- ως τεκμηρίου, ¨τα τραύματα¨ στην πλάτη του Αλέξανδρου Τζόρβα-διεθνή τερματοφύλακα, φέρουν: κυκλική ερυθρά οιδηματώδης άλως που το κέντρο τους εμφανίζει κυανή χροιά διαμέτρου 0,3-0,5εκ.περίπου με φορά οριζόντια, ο χρόνος τέλεσής τους είναι εντός του 24ώρου, προσομοιάζουν δε με αυτές τις βολίδες (κυπελοειδής μορφής) του αεροβόλου όπλου.

Η πιθανή απόσταση που έχει βληθεί, υπολογίζεται πέραν των 40-50μέτρων περίπου.

Δρ. Ορφέας Κ. Περίδης
Ειδικός Ιατροδικαστής
Διδάκτορας Παν/μίου Αθηνών».

Η εξήγηση

Επειδή κάποιοι όροι είναι ιατρικοί και ίσως μη κατανοητοί ας περάσουμε και στην εξήγηση της γνωμάτευσης. Καταρχήν επιβεβαιώνεται ότι οι πληγές του Τζόρβα είναι... φρέσκες. Δεν υπήρχαν στην πλάτη του αλλά δημιουργήθηκαν εντός του 24ωρου της Κυριακής. Κάτι που αποδεικνύεται από το χρώμα των πληγών. Αν το τραύμα δεν ήταν... φρεσκό το χρώμα θα ήταν διαφορετικό. Όπως επίσης επιβεβαιώνεται ότι προέρχονται από αεροβόλο όπλο. Κάτι που από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ο Έλληνας άσος.

Από κει και πέρα, η φορά της σφαίρας είναι οριζόντια και υπολογίζεται πως ο πυροβολισμός έχει προέλθει από μια απόσταση 40-50 μέτρων περίπου.

«Ευτυχώς που δεν τον βρήκε στο κεφάλι»

Παράλληλα, το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον κ. Γιώργο Μαντίδη, ο οποίος είναι καθηγητής σκοποβολής και διαθέτει κατάστημα με όπλα στο Περιστέρι. Ο κ. Μαντίδης σχολιάζοντας τις ίδιες φωτογραφίες δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης των λεγομένων του Τζόρβα. «Μιλάμε για άμεση βολή από αεροβόλο όπλο. Δεν είναι ένα φοβερά επικίνδυνο όπλο αλλά αν σε πετύχει στο κεφάλι μπορείς να πάθεις ζημιά. Να χάσεις το μάτι σου.

Aν σε βρει στο αυτί μπορεί να κινδυνεύσει ακόμη και η ζωή σου. Πάντως, προκαλεί μεγάλο πόνο. Πολύ μεγάλο. Αν φοράς χοντρό ρούχο μπορεί να μην πάθεις τίποτα. Αν είσαι αθλητής όμως θα το νιώσεις καλά» λέει αρχικά και συνεχίζει: «Αυτό που προβληματίζει είναι πως μιλάμε για ένα πιστόλι που δεν έχει καμιά διαφορά με τα αληθινά. Καταλαβαίνετε ότι αν ο οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει ένα αεροβόλο μπορεί να κάνει το ίδιο και με αληθινό»''.