PDA

View Full Version : BMW Mobile Care


xenos
30-01-2009, 21:13
Προσφατα κ ενω βρισκόμουνα σε περιοχή της αθηνας έμεινα..η μηχανή δεν επερνε μπρος με τιποτα...καλεσα την M.C η οποια ήρθε σε διάστημα 1 ωρας(χαλάλι η ωρα)αρκει να φτιαχτεί η μηχανη...τελος πάντων ανταλλακτικό κ εργασια 120 ευροπουλα!!...μου ηρθε λιγο ξαφνικο γιατι δεν ειχα προβλέψει να κουβαλάω τοσα λευτα πανω μου..φυσικα ο ευγενέστατος μηχανικός με εξυπηρέτησε-κράτησε την άδεια κ πηγα σε τραπεζα για ανάληψη-...αν ήμουνα στην εθνική ομως τι θα γινοταν???...γιατι μου εξήγησε οτι σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων θα επρεπε να το βγάλει κ να την φορτώσει για συνεργείο....το ερώτημα μου ειναι δεν μπορεί η M.C να παρέχει ενα διαφορετικό σύστημα πληρωμής??...ετσι ωστε να γινετε πληρωμή την επομενη μερα σε μια τραπεζα-εναν λογαριασμο η"ακομη κ σε μαγαζι της BMW??..ζηταω την αποψη σας γιατι εχω σκοπο να το προχωρήσω το θεμα με κάποιο επίσημο email στην M.C.. δεν ξερεις καμια φορά τι γίνετε!!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
30-01-2009, 21:29
Προσφατα κ ενω βρισκόμουνα σε περιοχή της αθηνας έμεινα..η μηχανή δεν επερνε μπρος με τιποτα...καλεσα την M.C η οποια ήρθε σε διάστημα 1 ωρας(χαλάλι η ωρα)αρκει να φτιαχτεί η μηχανη...τελος πάντων ανταλλακτικό κ εργασια 120 ευροπουλα!!...μου ηρθε λιγο ξαφνικο γιατι δεν ειχα προβλέψει να κουβαλάω τοσα λευτα πανω μου..φυσικα ο ευγενέστατος μηχανικός με εξυπηρέτησε-κράτησε την άδεια κ πηγα σε τραπεζα για ανάληψη-...αν ήμουνα στην εθνική ομως τι θα γινοταν???...γιατι μου εξήγησε οτι σε περίπτωση μη καταβολής των χρημάτων θα επρεπε να το βγάλει κ να την φορτώσει για συνεργείο....το ερώτημα μου ειναι δεν μπορεί η M.C να παρέχει ενα διαφορετικό σύστημα πληρωμής??...ετσι ωστε να γινετε πληρωμή την επομενη μερα σε μια τραπεζα-εναν λογαριασμο η"ακομη κ σε μαγαζι της BMW??..ζηταω την αποψη σας γιατι
εχω σκοπο να το προχωρήσω το θεμα με κάποιο επίσημο email στην M.C.. δεν ξερεις καμια φορά τι γίνετε!!!




Πολύ σωστή η απορία σου κ εύλογη .....:hmmm:

Μόλις πάρεις απάντηση,

κράτα μας ενήμερους ...;)

Arkas
30-01-2009, 22:04
Φίλε Ξενοφώντα, μήπως μπορείς να μας πεις τα 120 Ευρώ σε τι ακριβώς αντιστοιχούσαν; (δηλ.πόσο η εργασία και πόσο και τί αντ/κά).
Ευχαριστούμε!

xenos
31-01-2009, 00:37
το ανταλλακτικό κόστιζε γύρω στα 110 ευρο κ τα υπόλοιπα εργασία..στρογγυλά έδωσα 120 ευρο...κ του αφησα κατι ψηλα ρεστα 1-2 ευρο..μάλιστα μου είπε οτι ήμουνα άτυχος διοτι αυτη ηταν η νεα τιμη του ανταλλακτικού....μόλις την είχαν βάλει...η παλιά ήτανε γύρω στα 70....μιλαμε για 40 ευρο αύξηση.... τσαμπουκας μεγαλος!!!!...

mvlad78
31-01-2009, 01:01
Η εργασία δεν υποτίθεται ότι καλύπτεται από το συμβόλαιο με την Μobile Care? Έχω αυτή την αίσθηση. Κοίταξέ το.
Έγω πάντως αυτό το καλοκαίρι είχα πολύ κακή εμπειρία εξυπηρέτησης από την ΒΜW MobileCare, ενω μάλιστα ήμουν σε διακοπές εκτός Αθήνας, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχω οδική ασφάλεια και μέσω της ασφάλειας της μηχανής μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Έκανα τα παράπονά μου στα κεντρικά της BMW αλλά έχω την αίσθηση ότι με συνέδεσαν απευθείας με Κάιρο. Η γραφειοκρατία τους σπάει κόκκαλα!
Όταν με το καλό λήξει η πενταετια της κάλυψης της Mobile Care, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην την ανανεώσω