PDA

View Full Version : ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ!!


tsompanis
12-12-2009, 15:11
Το βάζω όπως το κατέβασα.Απιστευτος ο τύπος :sm7:


«Ο πιο διάσημος φυγάς στις ΗΠΑ είναι μόλις 18 χρόνων. Και με τρεις διμοιρίες του FBI να τον κυνηγούν χωρίς να μπορούν να τον πιάσουν στα δάση όπου κρύβεται έχει ήδη γίνει λαϊκός θρύλος με χιλιάδες θαυμαστές»...

Από «TIMES»/«Νέα»:

«Η Ομοσπονδιακή Αστυνομία στήνει παγίδες εδώ και δύο χρόνια στα δάση και τα μικρά νησάκια γύρω από το Σιάτλ, αλλά ο παράνομος έφηβος καταφέρνει πάντα να ..

ξεφεύγει. Σύμφωνα με τις αρχές, ο Κόλτον Χάρις-Μουρ είναι υπεύθυνος για περισσότερες από 50 διαρρήξεις και για την κλοπή μικρών αεροσκαφών, τα οποία έμαθε να πιλοτάρει από τα βιντεοπαιχνίδια. Ζει στα δάση, αποφεύγει να φοράει παπούτσια και βρίσκει μόνος του το φαγητό του. Η μόνη τεχνολογική βοήθεια που έχει είναι ένα ζευγάρι θερμικά κιάλια για να βλέπει τη νύχτα στο δάσος. Και η μοναδική τ! ου αδυναμία οι πίτσες, τις οποίες παραλαμβάνει με ντελίβερι στις άκρες του δάσους.

Για κάποιους, ο Χάρις - Μουρ είναι ένας σύγχρονος Μπουτς Κάσιντι. Σαν τον θρυλικό παράνομο της Αγριας Δύσης, ο Χάρις - Μουρ έγινε λαϊκός θρύλος πριν να συμπληρώσει τα είκοσί του χρόνια και αφήνει ευχαριστήρια σημειώματα στα θύματά του. Αντίθετα από τον Κάσιντι, όμως, ο Χάρι - Μουρ αφήνει και μια φωτογραφία του. Για τους ανθρώπους που έχει κλέψει, αυτό το τελευταίο είναι ένα είδος αποζημίωσης: μια φωτογραφία του πουλήθηκε στην ιστοσελίδα e-Bay αντί 500 δολαρίων. Χιλιάδες είναι οι θαυμαστές του στο Facebook, ενώ κυκλοφορούν μπλουζάκια με τη φωτογραφÎ! �α του και τη φράση "Πέτα Κόλτον, πέτα!". Τοπικά συγκροτήματα ροκ στο Σιάτλ έχουν γράψει τραγούδια γι' αυτόν και τα στούντιο του Χόλιγουντ έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του για να γυρίσουν τη ζωή του σε ταινία, αναλαμβάνοντας να πληρώσουν τα δικαστικά του έξοδα όταν και όποτε συλληφθεί.

Αυτό που συγκινεί στην περίπτωση του σύγχρονου Μπουτς Κάσιντι δεν είναι η ικανότητά του να ξεφεύγει από τους ειδικά εκπαιδευομένους άνδρες του FBI. Ο Κόλτον Χάρις - Μουρ μεγάλωσε σε ένα τροχόσπιτο στο Καμάνο Αϊλαντ χωρίς πατέρα και άρχισε να ζει σαν αγρίμι από τα επτά του χρόνια. Στα εξοχικά σπίτια που μπαίνει, κλέβει μόνο κουβέρτες και φαγητό κι έπειτα εξαφανίζεται στο δάσος. Η αστυνομία πιστεύει ότι είχε καταφύγει στον Καναδά και ότι πριν από μερικές εβδομάδες επέστρεψε στις ΗΠΑ διασχίζοντας τα σύνορα από το Αϊντάχο. Εκεί έκλεψε ένα ΤσÎ! �σνα 182 και πέταξε στο Σιάτλ.

Προσγειώθηκε κακήν κακώς στο ξέφωτο ενός δάσους και από τότε θεωρείται ότι έχει κλέψει και άλλα αεροσκάφη. Κάποια στιγμή ξέφυγε από την αστυνομία ρίχνοντας την κλεμμένη Μερσεντές που οδηγούσε σε μια δεξαμενή φυσικού αερίου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε έκρηξη, ο ίδιος όμως είχε προλάβει να γίνει άφαντος. Επέστρεψε στα δάση, όπου σύμφωνα με τους διώκτες του "αισθάνεται τόσο άνετα όσο θα αισθανόταν ένας Ινδιάνος"».

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
12-12-2009, 15:28
Μήπως είναι μια "ιστορία",

σαν και του διάσημου υδραυλικού ;;;;;:Απορία:

MARK
13-12-2009, 14:17
Θα τους έχει κάνει εξωφτερνών:sm7::sm7::sm7:

Dionisis
13-12-2009, 14:47
κατι σε ραμπο μου θυμιζει φιλαρακια μηπως ετοιμαζετε καποια ταινια του ιδιου στυλ........λεω τωρα :sm7:

nek21
13-12-2009, 18:28
:sm8::sm8::sm8: