PDA

View Full Version : Αναβάλεται η λειτουργία στα διόδια Αιγινίου Πιερίας..


ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
23-12-2009, 04:25
Δεν θα ξεκινήσει, τουλάχιστον άμεσα, η λειτουργία του νέου σταθμού διοδίων στο Αιγίνιο, γιατί ο παραχωρησιούχος ήταν ασυνεπής απέναντι στις συμβατικές του υποχρεώσεις.



http://aixmiro.files.wordpress.com/2009/09/diodia.jpg




Η παραπάνω είδηση δημοσιοποιήθηκε χθες στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο βουλευτής Ρεθύμνου και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Όθωνας, στα παρόντος και του βουλευτή Πιερίας Γ. Αμοιρίδη στα γραφεία της Ν.Ε Πιερίας του κυβερνώντος κόμματος.
«Υπάρχει έγγραφο της επιβλέπουσας δημόσιας εταιρείας της ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε προς την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», ανέφερε ο κ. Όθωνας, το οποίο ζητά να μην τεθεί σε λειτουργία ο σταθμός, έως ότου η εταιρεία εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.



http://www1.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=208014&format=.jpg




Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν οι συμβατικές υποχρεώσεις που δεν έχουν εκπληρωθεί από τη ιδιωτική εταιρεία αφορούν την περιοχή του Αιγινίου, την Πιερία, ή το σύνολο του έργου της παραχώρησης, διαβεβαίωσε ωστόσο ότι η έναρξη λειτουργίας του νέου σταθμού μετατίθεται «σε επόμενο χρόνο».


πηγη: http://www.eptanews.gr (http://www.eptanews.gr/)

skippybi
23-12-2009, 18:23
με έφτιαξες τώρα!!! :D:D


τη γλίτωσα δηλαδή, αν και ο κουμπάρος μου που μένει εκεί μου έχει δείξει μια μικρή παράκαμψη για να τα γλιτώνω...(αλλά δεν τη θυμάμαι:o)

georgekostas
25-12-2009, 16:24
Ευχαριστουμε Νικο!

riko46
25-12-2009, 19:44
Νίκο ευχαριστούμε................