PDA

View Full Version : Εκτεταμένες υλικές ζημιές από την έκρηξη στην Εθνική Ασφαλιστική


wolferin
28-12-2009, 13:48
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 09:45
Σοβαρές υλικές ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου της Εθνικής σφαλιστικής στη Λεωφ. Συγγρού προκάλεσε ο ισχυρός μηχανισμός που εξερράγη λίγο μετά τις 23:00 την Κυριακή.
Κλειστές παραμένουν οι οδοί Γαλαξία και Ευρυδάμαντος, πίσω από το κτρίο της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής.
Από την ισχυρότατη έκρηξη, που έγινε αισθητή ακόμη και σε γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, υπέστησαν ζημίες αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο κτίριο της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Ευτυχώς, από την επίθεση δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς η αστυνομία απέκλεισε το σημείο αμέσως μόλις έγινε το προειδοποιητιό τηλεφώνημα στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
Την ώρα της επίθεσης, υπήρχε κόσμος σε παρακείμενο εμπορικό κέντρο, όπου στεγάζονται κινηματογραφικές αίθουσες.
Από το ισχυρό ωστικό κύμα, προκλήθηκαν ζημιές ακόμη και στο κτίριο τράπεζας που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά της Λεωφ. Συγγρού.
Τα υπολείμματα του μηχανισμού έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και εξετάζονται.
Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για έργο της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», ο οποίος έχει στο παρελθόν χτυπήσει κτίρια - σύμβολα με ισχυρότατες βόμβες.
Newsroom ΔΟΛ

georgekostas
28-12-2009, 15:32
Ευχαριστουμε Πανο!

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
28-12-2009, 16:13
Και μη χειρότερα.......

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.