PDA

View Full Version : ENAΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦOΡΟΥΣ.


MARK
01-01-2010, 00:11
Μπράβο φίλε κουκουλοφόρε , αντιεξουσιαστή , αναρχικέ , νεαρέ , ή όπως αλλιώς αρέσκεσαι να σε αποκαλούν , ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ..
Βρήκες τον στόχο σου ..Τελικά εγώ ήμουνα ο στόχος αλλά δεν το είχα πάρει χαμπάρι το κουτορνίθι τόσο καιρό. Εσύ όμως μάλλον το ήξερες. Εγώ που βρήκα μια δουλειά και τα κουτσοβόλευα με 850 ? συν κάποια παραπάνω που μου έδινε το ΄΄αφεντικό΄΄ όταν υπήρχε τζίρος .

Το ΄΄αφεντικό΄΄ που σχεδόν έκλαιγε , όταν μου είπε πως δεν βγαίνει να πληρώνει υπάλληλο, και θα κατεβάσει στο μαγαζί την γυναίκα του 59 ΧΡΟΝΏΝ για να τα βγάλουν πέρα ..

Ο ΄΄Δυνάστης΄΄ αφεντικό που κάθε πρωί , πρώτα έφτιαχνε ΄΄γαλλικό΄΄ για μένα και μετά τον ΄΄Ελληνικό΄΄ για κείνον και κατά τις 12 , κάθε μέρα , έπαιρνε 2 τυρόπιτες από τον Κρίνο , μία για μένα και μία για κείνον.

Κατάφερες να απολυθώ από το μαγαζί στο εμπορικό κέντρο που εργαζόμουνα 7 χρόνια.
ΕΣΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.

ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Θα περάσω κι απ? το MALL που δεν έχει κεσάτια μπας και βρω νέο αφεντικό κι ας είναι Πολυεθνικό. Αυτό ήθελες . Ήθελες να γίνω κομμάτι της στατιστικής των 700? (για την ακρίβεια 630?) . Της στατιστικής που λατρεύεις να υπάρχει και να την αναλύεις , γιατί σου δίνει το άλλοθι της μολότωφ και της φωτιάς.
Να ?σαι καλά κι ας σέρνομαι.

Κουτσουράδης Ευστάθιος
Ετών 33, Άνεργος

taxalia-Τo N.1 BLOG ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΑΣ: ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ ΝΙΚΗΣΕΣ !!! (http://taxalia.blogspot.com/2009/01/blog-post_04.html)

Albatros
01-01-2010, 11:43
Σιγά μη συγκινηθούν...."άλλος ένας υποταγμένος στην Εξουσία ο Στάθης"...αυτό θα πουν πετώντας την επόμενη μολότωφ (όχι στα Μόλ βέβαια).
:hmmm:

EOD-K9
18-03-2010, 10:22
:sm5::sm5::sm5::sm5:


στον τύπο που τα έγραψε !!!