PDA

View Full Version : Θα ήθελα μια ενημέρωση; (σε PM δεν με χαλάει)


NLS
05-02-2009, 21:20
Επειδή από επιλογή μου (*) έχω μείνει εκτός moto forum εδώ και πολύ καιρό, θα ήθελα (public ή σε PM αν κάτι δεν θέλετε να λέγεται) να με ενημερώσει κάποιος για την σχέση αυτού του GS forum με όλα τα άλλα Ελληνικά GS ή γενικώς BMW fora.

Έχω τις υποψίες μου, απλά θέλω να δω κάποια πράγματα με τα μάτια μου.

Για να μη σας... τρομάξω όσους με ξέρετε, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω να γράφω ...υποχρεωτικά, μπορεί και να μην ξαναποστάρω ποτέ (εξάλλου είναι η ζωή μου πολύ πηγμένη αυτό τον καιρό). :)

In any case, άντε με το καλό (και αυτό) το forum, καλή δύναμη στους admins, μάθετε να αντιμετωπίζετε τους χρήστες σαν "συνφορουμήτες" (αλλιώς χάσατε, όπως έχασαν άλλοι) και όλα να πάνε καλά. ΠΟΛΥ μικρή η Ελλάδα (και λίγοι οι ομιλούντες Νέα Ελληνικά) για να έχει 50 moto forum και 10 BMW ή και ειδικά... GS forum, αλλά υποθέτω ο καθένας κάνει την προσπάθεια του. Μπορεί αυτή εδώ η προσπάθεια να αποδειχθεί η καλύτερη. Θα δείξει ο χρόνος.

Παρακαλώ για την ενημέρωση που ζήτησα. Ευχαριστώ.

(*) ...και για να μη ξαναδιαβάσω αηδίες περί ban (όπως παλιότερα που έψαχναν κάποιοι δικαιολογίες για να πουν κάτι για μένα γιατί τους χάλαγε κάποιος που έλεγε τα πράγματα έξω από τα δόντια), όποιος αμφιβάλλει (περί NLS) ας μου πει από ποιο motoforum (πλην ενός "γνωστού" GS oriented σεριφάτου) θέλει να του στείλω PM για να δούμε της... βλακείας το αληθές.

Arkas
05-02-2009, 22:47
Φίλε Νίκο,
Καταρχήν σε καλωσορίζω στην παρέα μας.
Θα προσπαθήσω όσο πιο περιεκτικά μπορώ να απαντήσω στις απορίες σου.
Ας δούμε τα ερωτήματα και τις σκέψεις σου με τη σειρά.

«Επειδή από επιλογή μου (*) έχω μείνει εκτός moto forum εδώ και πολύ καιρό, θα ήθελα (public ή σε PM αν κάτι δεν θέλετε να λέγεται) να με ενημερώσει κάποιος για την σχέση αυτού του GS forum με όλα τα άλλα Ελληνικά GS ή γενικώς BMW fora.»

Χωρίς να θέλω ή να μπορώ να σχολιάσω τις επιλογές σου σχετικά με την αποχή σου από τα διάφορα μοτοσυκλετιστικά forum εδώ και καιρό, σε διαβεβαιώνω πως η παρέα μας δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με άλλα forum ή clubs που ασχολούνται με μοτοσυκλέτες BMW ή άλλων εταιρειών. Είναι πιθανόν όμως και συνάμα απολύτως θεμιτό τα μέλη του GSForum να μετέχουν και σε άλλα forum με ενεργό ή μή τρόπο. Προς ενημέρωσή σου για την ταυτότητά μας σου παραθέτω απόσπασμα των «Όρων Χρήσης» μας: "Το GSForum είναι ένας μη κερδοσκοπικός ιστοχώρος και forum, ένας κόμβος επικοινωνίας. Δεν αποτελεί ούτε επιχείρηση ούτε λέσχη αλλά μια μη κερδοσκοπική περιοχή που έχει σαν σκοπό την επικοινωνία και την ανταλλαγή σκέψεων και απόψεων μεταξύ των μελών του που αλληλοσυνδέονται με την κοινή αγάπη τους για τον μοτοσυκλετισμό, τα ταξίδια και την καλή παρέα."

«Έχω τις υποψίες μου, απλά θέλω να δω κάποια πράγματα με τα μάτια μου.»

Ο καλύτερος τρόπος για να λυθούν οι όποιες απορίες σου (κατά την ταπεινή μου άποψη η λέξη «υποψίες» είναι λίγο αδόκιμη) είναι να γυρίσεις λίγο στις σελίδες μας και να διαπιστώσεις μόνος σου το κλίμα και τη διάθεση που επικρατούν ανάμεσά μας.

«Για να μη σας... τρομάξω όσους με ξέρετε, δεν σημαίνει ότι θα αρχίσω να γράφω ...υποχρεωτικά, μπορεί και να μην ξαναποστάρω ποτέ (εξάλλου είναι η ζωή μου πολύ πηγμένη αυτό τον καιρό).»

Όπως είναι φυσικό είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε μέλους μας να ποστάρει ή να μην ποστάρει. Το θέμα είναι όταν βρεις τη διάθεση και τον χρόνο να μοιραστείς μαζί μας κάτι που σε απασχολεί ή σε ενδιαφέρει, να βρεις εδώ ανθρώπους να σε ακούσουν, πάντοτε μέσα σε ένα κλίμα εκτίμησης και αλληλοσεβασμού. (Καλά ξεμπερδέματα με το πήξιμό σου.)

«In any case, άντε με το καλό (και αυτό) το forum, καλή δύναμη στους admins, μάθετε να αντιμετωπίζετε τους χρήστες σαν "συνφορουμήτες" (αλλιώς χάσατε, όπως έχασαν άλλοι) και όλα να πάνε καλά. ΠΟΛΥ μικρή η Ελλάδα (και λίγοι οι ομιλούντες Νέα Ελληνικά) για να έχει 50 moto forum και 10 BMW ή και ειδικά... GS forum, αλλά υποθέτω ο καθένας κάνει την προσπάθεια του. Μπορεί αυτή εδώ η προσπάθεια να αποδειχθεί η καλύτερη. Θα δείξει ο χρόνος.»

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου και να γνωρίζεις ότι το forum αυτό δεν αποτελεί "μαγαζάκι" κανενός! Η προσπάθεια είναι συλλογική και εξαρτάται, πηγάζει, στηρίζεται και αναφέρεται, από και προς τα μέλη του!

«Παρακαλώ για την ενημέρωση που ζήτησα. Ευχαριστώ.»

Πιστεύω να σε κάλυψα όσο μπορούσα. Για κάθε περεταίρω απορία ή διευκρίνηση, στη διάθεσή σου.

danaos
05-02-2009, 23:05
Νικολα καλος ηρθες και απο εμενα. Ελπιζω να βρεις χρονο να διαβάσεις τι ακριβως γραφετε και το πως γραφετε στην παρεα που λεγετε gsforum και να βγάλεις τα δικα σου συμπερασματα.
Να εισαι παντα καλα ευχομαι!

droggitiszak
06-02-2009, 12:35
καλώς βρεθήκαμε και καλά μας χιλιόμετρα .
ακούγεσαι αρκετά "ταλαιπωρημένος" και εύχομαι να βρεις (και) σε αυτό το forum το αντίστοιχο σου απο αυτό το "κάτι" που έχουμε βρει και 'μεις .

πάντα όρθιος.

PortoLeone
06-02-2009, 16:31
Καλώς όρισες Νίκο!Κι όσο για το forum με κάλυψαν οι φίλοι μας!Άλλωστε γι'αυτό αυγατίζουμε.NLS θα δεις τη διαφορά!!!

george1968
06-02-2009, 17:17
Συμφορίτη Νίκο, καλώς μας όρισες στην παρέα αυτή.

Σε βλέπω "γκαζωμένο" και έξω έχει βρέξει.
Σε δικαιολογώ όμως γιατί όταν οδηγείς BMW είναι εύκολο να... παρασυρθείς.

Καλή διαμονή, μη στεναχωριέσαι αν δεν ποστάρεις, (εγώ το κάνω συνέχεια γιατί σιχαίνομαι το "junior") και ελπίζω να τα λέμε συχνά.

Φρένο, ABS και πολλά μα πολλά όρθια χιλιόμετρα σε αυτό το forum!

pepax66
06-02-2009, 18:58
Φίλε Νίκο καλωήρθες!
Να σου πω την αλήθεια όταν δίαβασα την πρώτη φορά το πρώτο σου post ψιλοστράβωσα και είπα "ήρθε ο Κάρολος o Παπούλιας στο forum και πότε αγόρασε μηχανή αυτό το παλικάρι?"
Τελικά όμως κατάλαβα τι θέλεις να περιγράψεις με αυτή σου την είσοδο και προφανώς ήταν μια εμπειρία που σε χάλασε!
Μου θυμίζεις όμως το ανέκδοτο με τον γρύλο ξέρεις αυτό που τελειώνει "δεν γ.....σε εσύ και γρύλος σου" Καλό είναι να χαλαρώνουμε που και που και αφήνουμε τα πράγματα να πέρνουνε τον δρόμο τους και ανάλογα να αντιδρούμε!
Ούτε εγώ είμαι ο σοφός κινέζος με την φλογέρα που κάθετε ανακούρκουδα επάνω στα γεγονότα και ψυχανεμίζεται, αλλά που και που αφήνω τα πράγματα να με προλαβαίνουνε!
Τελειώντας σε ξανακαλωσορίζω πάντα όρθιος και πολλά και καλά χιλιόμετρα!


Υ.Γ. Και εγώ περαστικός είμαι!!!!!!!!!!!!!



:sm8:

george1968
06-02-2009, 19:12
Υ.Γ. Και εγώ περαστικός είμαι!!!!!!!!!!!!!



:sm8:


ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ...............
όπως όλοι μας άλλωστε

NLS
07-02-2009, 21:49
Οκ παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Πράγματι η στάση μου έχει σχέση με το forumοπαρελθόν γενικότερο και ειδικότερο (βάζοντας ότι ασχολούμαι με τους υπολογιστές εδώ και 25+ χρόνια καταλαβαίνετε ότι τα περισσότερα fora τα ξέρω από τότε που φτιάχτηκαν αφού "προϋπήρχα" του Internet - βέβαια υπήρχαν virtual κοινωνίες και πριν, όπως BBSes, fidonet κλπ.). Λογικό να έχει φοβηθεί το μάτι μου.

Μην πέρνετε τα λεγόμενα μου ως ότι προκαταβάλω κάτι, απλά εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι μετά that's all.

Έχει επίσης σχέση με τον κομπλεξισμό που βγαίνει σε κάποιους από εμάς τους μοτοσυκλετιστές (οι οποίοι είναι πάντα τέλειοι και όλοι οι άλλοι είναι βλαμμένοι, άσχετοι, δολοφόνοι κλπ.) και που όποτε τον βλέπω τρέχω... από την άλλη. Δεν είπα ότι εδώ υπάρχει αυτό (στο κάτω κάτω οι BMW έχουν ένα μεγάλο στατιστικό ποσοστό όριμων αναβατών - γιατί για να παίρνεις αυτό που όλοι οι άλλοι αντιπαθούν, το παίρνεις ξέροντας γιατί το κάνεις), απλά είμαι πάντα (πια) προσεκτικός. Ακόμα δεν έχω διαβάσει ούτε ένα θέμα για να εξηγούμαστε. :)

Η... ενημέρωση που ζήτησα συνίσταται περισσότερο στο όνομα του forum που σαν να θέλει να δείξει κάτι αντίθετο από κάποιο άλλο, που αν θυμάμαι (βλέπετε δεν κάθομαι και να θυμάμαι με λεπτομέρεια πράγματα τις virtual ζωής μου - την οποία και όπως πρέπει όλοι μας, την έχω άπειρα χιλιόμετρα πίσω από την πραγματική) είχε έναν καρακομπλεξικό admin/σερίφη/master-of-the-universe/βλάκα (α θα έκανε και μυνήσεις ο ηλίθιος έμαθα... τώρα τι μυνήσεις και για τι πράγμα μόνο αρωστημένες φαντασίες μπορούν να καταλάβουν) ο οποίος θεωρούσε χρέος του να σβήνει posts και χρήστες έτσι για πλάκα (και εγώ "εξαφανίστηκα" μια μέρα χωρίς να καταλάβω ποτέ το γιατί), να παίρνει τηλέφωνα με έμμεσες απειλές και άλλα γλαφυρά.

Ελπίζω το "απέναντι" αυτού εδώ του forum να ακριβώς έτσι: απέναντι (i.e. αντίθετο) από εκείνο.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι (αν όχι όλοι) ξέρετε για τι μιλάω.

Αυτά.

Α, η μηχανή μου είναι μια BMW R1200GS το τελευταίο μοντέλο πριν το facelift (δηλ. πρόλαβα και έχω ASC αλλά και κανονικά φρένα, όχι υποβοηθούμενα από αμφισβητούμενους μηχανισμούς). Είναι η 2η γυναίκα που αγαπώ γιατί απλά με προσέχει.

Η προηγούμενη μου (και πρώτη μου BMW) ήταν ένα 650 GS Dakar μπλε-άσπρο-κόκκινο. Μηχανή που δεν νομίζω να ξαναβγεί. Μου λείπει αρκετά, αλλά από τότε που έπαθα τη "ζημιά" στον εγκέφαλο με το μπόξερ και τον άξονα (η άλλη έχασε δυο φορές την αλυσίδα της με τη γυναίκα μου συνεπιβάτη - εγώ έφταιγα και τις δυο, αλλά τελικά δεν έχει σημασία), δεν βλέπω επιστροφή σε κάτι άλλο.

kostas_366
07-02-2009, 22:00
Kαλώς ήρθες.
Καλά να περνάς.

skippybi
07-02-2009, 22:09
καλώς όρισες και καλή διαμονή φίλε!!!;)

adventure
07-02-2009, 22:24
Καλώς ήρθες και από μένα και καλή παραμονή στο forum .

:) :)

syan
08-02-2009, 08:39
Νίκο Καλωσόρισες και καλή διαμονή σου εύχομαι!
Αυτό το Forum ξεκίνησε με πραγματικό μοτοσυκλετιστικό χαρακτήρα και φιλική συνύπαρξη έχοντας βασικό στόχο την ειρηνική, "αφιλοκερδή", πραγματικά ομαδική διαβίωση και σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν όλες οι μίσερες κακές εμπειρίες που πολλοί απο εδώ είχαν στο παρελθόν. Προυποθέτει ελευθερία λόγου (πάντα μέσα στα όρια της αξιοπρέπειας που απαιτείται σε μια συνύπαρξη αλλά και που πρέπει να διέπει το μοτοσυκλετιστικό πνεύμα).
Εύχομαι να αντιληφθείς σύντομα τα λεγόμενά μου και να ξεχάσεις τίς παρελθούσες εμπειρίες σου που προφανώς δικαιολογούν κάθε απορία σου στο διαδικτυακό κόσμο.
Να είσαι καλά και ελπίζω να τα πούμε κι απο κοντά!!

arisxios
08-02-2009, 09:13
Φίλε Νίκο το καλώς ήρες να σου ευχηθώ και εγώ
Πολλά καλά και αγρατσούνιστα χιλιόμετρα
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες
Πιστεύω σε καφέ ή βόλτα ή ταξίδι να μας δοθεί η ευκαιρία να το αναλύσουμε καλύτερα το θέμα
Και πάλη καλώς ήρθες !!!!!!

yannis
08-02-2009, 09:29
Νίκο καλωσόρισες!!!! Για τις απορίες σου ένα έχω να πω: Έλα μια Τετάρτη στον Προφήτη Ηλία. Και όπως στο Far-West, μετά τον καφέ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΕΣ !!!!!!!!!!:sm6:

riko46
08-02-2009, 10:11
Φίλε Νίκο το καλώς ήρθες ...................:cool:

NLS
08-02-2009, 19:24
και αγρατσούνιστα χιλιόμετρα



χοχο λίγο αργά για αυτό

Νίκο καλωσόρισες!!!! Για τις απορίες σου ένα έχω να πω: Έλα μια Τετάρτη στον Προφήτη Ηλία. Και όπως στο Far-West, μετά τον καφέ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΡΙΝΕΣ !!!!!!!!!!:sm6:

ποιόν Προφήτη Ηλία; Του Πειραιά;
Γιατί αν είναι έτσι, μπορώ να έρθω και με... τα πόδια.

όσο για το κόκκινο κομμάτι δεν το έπιασα αλλά κάτι θα ξέρετε

yannis
08-02-2009, 19:35
Νικόλα, όταν λέμε στον Πειραιά Προφ. Ηλία, εννοούμε Bowling.....:sm7::sm7::sm7:

NLS
09-02-2009, 01:53
Ενδιαφέρον. Στον Πρ. Ηλία παντρεύτηκα (καλά να πάθω ε;...) και στο Bowling μάλλον καταλήγω για το μαμ των βαφτισιών του μπέμπη μου.

Μένω μάλλον λιγότερο από χιλιόμετρο από εκεί (Καστέλα).

Οπότε μάλλον το ξέρω το μέρος ε;

Οπότε "φτήστε τα όλα" τώρα...

1) Ποιος είναι από εκεί γύρω.

2) Πως καταλήξατε εκεί, έχουμε καμιά γνωριμία; (ναι με νοιάζει και για την τιμή που θα παζαρέψω στο bowling χεχεχε)

laertis
09-02-2009, 17:18
φιλε Νικο καλως ηρθες στην παρεα μας
καλα να περασης

wet & dirty
09-02-2009, 19:28
ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ!!!

EOD-K9
09-02-2009, 19:46
Οι ερωτήσεις ακούστηκαν οι απαντήσεις δόθηκαν
και μια και εγώ δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω μου μένει μόνο
http://img227.imageshack.us/img227/6952/welcome20kidszx0.gif
πάντως χαίρομαι που θα τα ξαναπούμε

yannis
09-02-2009, 20:19
Ενδιαφέρον. Στον Πρ. Ηλία παντρεύτηκα (καλά να πάθω ε;...) και στο Bowling μάλλον καταλήγω για το μαμ των βαφτισιών του μπέμπη μου.

Μένω μάλλον λιγότερο από χιλιόμετρο από εκεί (Καστέλα).

Οπότε μάλλον το ξέρω το μέρος ε;

Οπότε "φτήστε τα όλα" τώρα...

1) Ποιος είναι από εκεί γύρω.

2) Πως καταλήξατε εκεί, έχουμε καμιά γνωριμία; (ναι με νοιάζει και για την τιμή που θα παζαρέψω στο bowling χεχεχε)



Χα, χα, χα.... Πληροφορίες κάθε Τετάρτη, γύρω στις 08:00 μ.μ.:cool:;):)

NLS
16-12-2009, 13:43
Λοιπόν, χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά μετά από αρκετό καιρό!!!

Δυστυχώς η δουλειά είναι πολύ και δεν μπορώ να μπαίνω συχνά.

Ένα πρόβλημα που με κρατάει μακριά (θα κουφαθείτε αλλά είναι γεγονός), είναι ότι το forum είναι ΠΟΛΥ ενεργό και κάποιος αν χάσει 1-2-3 μέρες, έχουν γίνει ένα πέλαγος από posts και νέα thread και δεν γίνεται κάποιος να παρακολουθήσει. Έτσι και εγώ το πήγαινα από μέρα σε μέρα μέχρι που αποκαρδιώθηκα γιατί τα νέα post πρέπει να είναι χιλιάδες.

Όμως έτσι κι αλλιώς πήρα την απόφαση να μπω για να δω τους ανθρώπους που είχα καιρό να δω!

Διευκρινήσεις:

1) Δεν "μετακόμισα" forum.
2) Δεν έχω κάτι με κάποιον.

Ελπίζω να σας έλειψα. :)
Δεν ξέρω αν θα είμαι αρκετά ενεργός... τώρα κάνω ένα briefing λίγο από posts (ψάχνω να δω που λέτε για την νέα με DOHC μια και έχω αρκετά να πω και εγώ) και λογικά σε 1-2 μέρες ίσως έχω κάνει ένα σχετικό catch-up.

Arkas
16-12-2009, 13:56
Σε μια-δυό μέρες θα κάνεις catch-up; :sm1:

Εγώ από τον Σεπτέμβριο προσπαθώ
και δεν το έχω καταφέρει ακόμη!!!!:sm7:

Νικόλα, ξανακαλωσόρισες!;)

arisxios
16-12-2009, 14:08
Λοιπόν, χαιρετώ όλα τα καλά παιδιά μετά από αρκετό καιρό!!!

Δυστυχώς η δουλειά είναι πολύ και δεν μπορώ να μπαίνω συχνά.

Ένα πρόβλημα που με κρατάει μακριά (θα κουφαθείτε αλλά είναι γεγονός), είναι ότι το forum είναι ΠΟΛΥ ενεργό και κάποιος αν χάσει 1-2-3 μέρες, έχουν γίνει ένα πέλαγος από posts και νέα thread και δεν γίνεται κάποιος να παρακολουθήσει. Έτσι και εγώ το πήγαινα από μέρα σε μέρα μέχρι που αποκαρδιώθηκα γιατί τα νέα post πρέπει να είναι χιλιάδες.

Όμως έτσι κι αλλιώς πήρα την απόφαση να μπω για να δω τους ανθρώπους που είχα καιρό να δω!

Διευκρινήσεις:

1) Δεν "μετακόμισα" forum.
2) Δεν έχω κάτι με κάποιον.

Ελπίζω να σας έλειψα. :)
Δεν ξέρω αν θα είμαι αρκετά ενεργός... τώρα κάνω ένα briefing λίγο από posts (ψάχνω να δω που λέτε για την νέα με DOHC μια και έχω αρκετά να πω και εγώ) και λογικά σε 1-2 μέρες ίσως έχω κάνει ένα σχετικό catch-up.




Και βέβαια μας έλειψες φίλε Νίκο !!!!:)
Και πάλη καλώς ήρθες !!!!:)

NLS
06-01-2010, 14:34
νομίζω ότι αυτό το thread είναι ότι καλύτερο για να... κλείσω ότι άνοιξα

πρώτα από όλα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

από εκεί και πέρα...

αυτό το γράφω για να μην "πέσουν" τηλέφωνα από το Νίκο μετά από καιρό που θα με παρατηρήσει πιθανά εξαφανισμένο :) - τον ευχαριστώ που με θυμήθηκε την τελευταία φορά και γενικά τον ευχαριστώ και πιστεύω ότι είναι καλός άνθρωπος πάνω από όλα (από το ελάχιστο που τον ξέρω)

λοιπόν... δυστυχώς θα την "κοπανήσω" από εδώ - για πολύ συγκεκριμένους λόγους:

δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των admins απέναντι σε έναν χρήστη, για τον οποίο μπορεί να είχαν και 110% δίκιο, απλά δεν το μάθαμε ποτέ ούτε γούσταρε κανείς να μας εξηγήσει... όχι για λόγους κουτσομπολιού, για λόγους που εξήγησα εκεί (αν θέλετε βρείτε τα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ thread και διαβάστε)... δυστυχώς ή ευτυχώς από εκείνες τις εποχές του "Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε", έχουν φύγει... παρά λοιπόν ότι δεν είχε γίνει κάτι ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ (αν και στην τελευταία απάντηση που έλαβα από admin δεν μου άρεσε το ύφος ούτε να μου "φωνάζουν" χωρίς λόγο), ως διαμαρτυρία σε αυτή τη συμπεριφορά (και για την ηρεμία μου κλπ.) θα το γυρίσω σε απλός παρατηρητής (αραιά και που και αυτό)

υποθέτω δεν είχα και καμιά αξιόλογη προσφορά (δεν θέλω γλυψήματα σε αυτό ούτε κάποιο να μου πει πως κάνω λάθος) οπότε δεν θα χάσετε και τίποτα - βασικά έλεγα να το κάνω χωρίς καν να το πω... αλλά όπως είπα σκέφτηκα να προλάβω το τηλέφωνο του Νίκου :)

παρένθεση: ο georgep μπορεί πια να συνεχίζει αμέριστα την.. προσφορά του (δηλ. "εξηγήστε με 1376 τρόπους γιατί η BMW και η GS είναι αίσχος και γιατί οι Ιάπωνες και ειδικά η Honda και ειδικά το Varadero είναι καλύτερα" χωρίς να του τη σπάω εγώ :) :) :)

ως... προσφορά μου με την αποχώρηση, θυμίζω αυτό το thread:

http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1/2073-very-short-netiquette.html

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ οι admins να το διαβάσουν... ειδικά εκείνοι που τους αρέσει να επικαλούνται "όρους του φόρουμ" - είναι ευκαιρία να βελτιωθείτε και να βγάλετε και τα defaults με μεγάλα bold γράμματα λες και τα post σας είναι "ανώτερα" των άλλων - μπορείτε φυσικά να με αγνοήσετε, στο κάτω κάτω τι ξέρω εγώ... πόσο καιρό να έχω στο Internet, στα BBS, ως αναγνώστης, στέλεχος ή και ιδρυτής ...δεν χρειάζεται να ξέρετε :) - το θέμα είναι να δείτε αν έχω δίκιο, χωρίς να παραθέτουμε παράσημα και γαλόνια δίπλα

εύχομαι το καλύτερο σε όλους προσωπικά και στο φόρουμ γενικότερα

γενικά θα μπαίνω περιοδικά αλλά μόνο για να ενημερώνομαι και μόνο στα threads που ο τίτλος τους έχει κάτι να μου πει (είπαμε φεύγω, δεν είπαμε ότι είμαι χαζός να χάνω πιθανές ενημερώσεις σχετικά με αυτό που καβαλάω)

"φιλάκια"

skippybi
06-01-2010, 20:03
καλό δρόμο...

Dionisis
06-01-2010, 20:22
καλη χρονια φιλε μου και παντα με υγεια.....

Arkas
06-01-2010, 20:56
..........................................................................
δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των admins απέναντι σε έναν χρήστη, για τον οποίο μπορεί να είχαν και 110% δίκιο, απλά δεν το μάθαμε ποτέ ούτε γούσταρε κανείς να μας εξηγήσει...
.....................................................................
Νικόλα,
επειδή επανέρχεσαι για δεύτερη φορά ζητώντας..........εξηγήσεις, πρέπει να καταλάβεις ότι ορισμένες φορές "αυτές" οι εξηγήσεις δεν "έρχονται", μόνον και μόνον για να προστατευθεί το συγκεκριμένο μέλος.
Πάνω απ' όλα βάζουμε την προσωπική αξιοπρέπεια του κάθε μέλους μας και αυτό είναι κάτι που δεν θα διακυβεύσουμε ποτέ!

GeorgeP
06-01-2010, 23:26
.............................................................
παρένθεση: ο georgep μπορεί πια να συνεχίζει αμέριστα την.. προσφορά του (δηλ. "εξηγήστε με 1376 τρόπους γιατί η BMW και η GS είναι αίσχος και γιατί οι Ιάπωνες και ειδικά η Honda και ειδικά το Varadero είναι καλύτερα" χωρίς να του τη σπάω εγώ :) :) :).........................

Κριμα, γιατι τωρα θα τα λεω μονος μου και δεν θα εχω καποιον ''παρεξηγιαρη'' απεναντι μου να παρεξηγει οτι λεω κατα των BMW (ενω δεν κανει το ιδιο με οσους εχουν GS και συμφωνουνε με τα γραφομενα μου) υπενθυμιζοντας μου/μας ΠΑΝΤΑ και σε καθε σχεδον ποστ οτι με τα γραφομενα μου εννοω οτι ''...... η BMW και η GS είναι αίσχος και γιατί οι Ιάπωνες και ειδικά η Honda και ειδικά το Varadero είναι καλύτερα".


Καλα και ασφαλη χιλιομετρα σου ευχομαι!!!!!

ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΑΤΟΣ
07-01-2010, 00:42
Καλη χρονια Καλως ηρθες στη παρεα.

ThanDim
07-01-2010, 01:38
Καλη χρονια Καλως ηρθες στη παρεα.

:hmmm: καλό θα ήταν να γράφουμε αφού διαβάσουμε ΚΑΙ τα περιεχόμενα του thread και όχι μόνο την επικεφαλίδα...................

syan
07-01-2010, 03:49
πρώτα από όλα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! "
Καλή χρονιά και σε σένα και ότι επιθυμείς!

λοιπόν... δυστυχώς θα την "κοπανήσω" από εδώ - για πολύ συγκεκριμένους λόγους:"
Αυτό να το πάρουμε σαν καλοπροαίρετη απειλή;

...δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση των admins απέναντι σε έναν χρήστη, για τον οποίο μπορεί να είχαν και 110% δίκιο, απλά δεν το μάθαμε ποτέ ούτε γούσταρε κανείς να μας εξηγήσει... όχι για λόγους κουτσομπολιού, για λόγους που εξήγησα εκεί (αν θέλετε βρείτε τα ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ thread και διαβάστε)... δυστυχώς ή ευτυχώς από εκείνες τις εποχές του "Αποφασίζουμε και Διατάσσουμε", έχουν φύγει... παρά λοιπόν ότι δεν είχε γίνει κάτι ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ (αν και στην τελευταία απάντηση που έλαβα από admin δεν μου άρεσε το ύφος ούτε να μου "φωνάζουν" χωρίς λόγο), ως διαμαρτυρία σε αυτή τη συμπεριφορά (και για την ηρεμία μου κλπ.) θα το γυρίσω σε απλός παρατηρητής (αραιά και που και αυτό) "
Δεν υπάρχει λόγος να εξηγούμε σε όλα τα μέλη για τις προθέσεις και τους λόγους των πράξεών μας ούτε πρέπει να δικαιολογήσουμε το ύφος της στιγμής του admin...οσο για το αν το γυρίσεις σε απλός παρατηρητής, είναι προσωπική επιλογή, οπότε ούτε αυτό θα το πάρουμε ως απειλή.

παρένθεση: ο georgep μπορεί πια να συνεχίζει αμέριστα την.. προσφορά του (δηλ. "εξηγήστε με 1376 τρόπους γιατί η BMW και η GS είναι αίσχος και γιατί οι Ιάπωνες και ειδικά η Honda και ειδικά το Varadero είναι καλύτερα" χωρίς να του τη σπάω εγώ :) :) :)"
Ειπες σε προγούμενο σου ποστ οτι η ελευθερία κάποιου σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου...Σύ είπας! Θα το χαρακτήριζα κι αυτό ανώριμο, διότι θα πρέπει να γνωρίζεις, πρίν αντιγράψεις φράσεις ρητών, οτι η ελευθερία για τον καθένα είναι σχετική όπως είναι σχετικά και η κάθε ιδέα, γνώμη, σχέση, ορισμός κτλ. Ασε λοιπόν τον GeorgeP να εκφράζει τις θεωρίες του.
ως... προσφορά μου με την αποχώρηση, θυμίζω αυτό το thread:

http://www.gsforum.gr/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1/2073-very-short-netiquette.html"
Σε ευχαριστούμε για την προσφορά παρ' όλο που δεν λέει και πάρα πολλά..
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ οι admins να το διαβάσουν... ειδικά εκείνοι που τους αρέσει να επικαλούνται "όρους του φόρουμ" - είναι ευκαιρία να βελτιωθείτε και να βγάλετε και τα defaults με μεγάλα bold γράμματα λες και τα post σας είναι "ανώτερα" των άλλων - μπορείτε φυσικά να με αγνοήσετε, στο κάτω κάτω τι ξέρω εγώ... πόσο καιρό να έχω στο Internet, στα BBS, ως αναγνώστης, στέλεχος ή και ιδρυτής ...δεν χρειάζεται να ξέρετε :) - το θέμα είναι να δείτε αν έχω δίκιο, χωρίς να παραθέτουμε παράσημα και γαλόνια δίπλα "
Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις την ευκαιρία να βελτιωθούμε...για το αν ασχολείσαι δε με τους υπολογιστές απο πιτσιρίκος, μάλλον άργησες διότι υπάρχουν καλύτεροι και εμπειρότεροι στο forum ( αν εννοείς πρωτεία).
...γενικά θα μπαίνω περιοδικά αλλά μόνο για να ενημερώνομαι και μόνο στα threads που ο τίτλος τους έχει κάτι να μου πει (είπαμε φεύγω, δεν είπαμε ότι είμαι χαζός να χάνω πιθανές ενημερώσεις σχετικά με αυτό που καβαλάω)
Αν συνεχίσεις με το ίδιο σκεπτικό που κρύβει ανασφάλειες και φοβίες σχέσεων...τι να πώ, ..όλα συζητιούνται!
Ζητώ συγγνώμη για το απότομο των απαντήσεων αλλά αν σκεφθείς καλύτερα πιστεύω πως θα καταφέρεις να αντιληφθείς το άκομψο, απαιτητικό έως και προκλητικό στύλ του γραπτού σου λόγου!!
Πάντως ότι κι αν κάνεις στην ζωή σου ευχές και πάλι για μια χαρούμενη χρονιά!!

georgekostas
07-01-2010, 03:52
Στρατο...εγραψες!

NLS
07-01-2010, 12:17
μάλιστα - κέρνα τον και μια μπύρα από μένα όταν θα πάτε στην επόμενη έξοδο
άμα σας πετύχω σας δίνω τα χρήματα

αν χρειαζόταν απάντηση το post μου και μάλιστα με τέτοιο στυλ (και μάλιστα είχε και "μπράβο" από κάτω) το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων

αν ότι έγραψα είτε από πάνω, είτε γενικότερα σε αυτά τα 1000+ posts μου, είναι για να το πετάξετε στα σκουπίδια (κατά την άποψη σας), πετάξτε το, δεν χρειάζεται να το κάνετε και επιδεικτικά (αν και σε πολύ κόσμο τελικά αποδεικνύεται ότι αρέσει η επίδειξη ακόμα και όταν την καταδικάζει)

έπρεπε πάντως να το συζητήσεις με Arka ή με τον Νίκο γιατί εκείνοι δεν κράτησαν τέτοιο ύφος (και ειδικά ο πρώτος θα είχε και λόγο ίσως να είναι πιο "έντονος") και απορώ γιατί το κάνεις εσύ ουσιαστικά και στο όνομα του forum... εκτός αν συζητήθηκε και ήταν καλύτερα να το κάνεις εσύ αυτό παρά εκείνοι (δεν θέλω να το πιστέψω αλλά είναι άξιο αναφοράς ως πιθανότητα) - αν όχι, τότε καλό είναι τους πληθυντικούς να τους κάνεις ενικούς γιατί μιλάς για τον εαυτό σου

τέσπα ελπίζω το post σου να σε "ανέβασε" στα μάτια που ήθελες να ανέβεις - και σ' ανώτερα - και admin σου εύχομαι

πάντως θα ήθελα αυτό το thread να σταματήσει με δικό μου post (γι' αυτό και ξανα-έγραψα - και μόνο εδώ)... το ζητάω δηλαδή

αν όμως θέλετε να γίνει "σάκος μποξ" τι να σας πω ρε παιδιά, δημοκρατία έχουμε, βαράτε

:rolleyes:

syan
07-01-2010, 15:30
μάλιστα - κέρνα τον και μια μπύρα από μένα όταν θα πάτε στην επόμενη έξοδο
άμα σας πετύχω σας δίνω τα χρήματα

αν χρειαζόταν απάντηση το post μου και μάλιστα με τέτοιο στυλ (και μάλιστα είχε και "μπράβο" από κάτω) το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων

αν ότι έγραψα είτε από πάνω, είτε γενικότερα σε αυτά τα 1000+ posts μου, είναι για να το πετάξετε στα σκουπίδια (κατά την άποψη σας), πετάξτε το, δεν χρειάζεται να το κάνετε και επιδεικτικά (αν και σε πολύ κόσμο τελικά αποδεικνύεται ότι αρέσει η επίδειξη ακόμα και όταν την καταδικάζει)
Το ποιός θέλει να επιδεχθεί είναι καταφανές και δεν σχολιάζεται!
..έπρεπε πάντως να το συζητήσεις με Arka ή με τον Νίκο γιατί εκείνοι δεν κράτησαν τέτοιο ύφος (και ειδικά ο πρώτος θα είχε και λόγο ίσως να είναι πιο "έντονος") και απορώ γιατί το κάνεις εσύ ουσιαστικά και στο όνομα του forum... εκτός αν συζητήθηκε και ήταν καλύτερα να το κάνεις εσύ αυτό παρά εκείνοι (δεν θέλω να το πιστέψω αλλά είναι άξιο αναφοράς ως πιθανότητα) - αν όχι, τότε καλό είναι τους πληθυντικούς να τους κάνεις ενικούς γιατί μιλάς για τον εαυτό σου
Δεν έγινε καμμιά συζήτηση και εκπροσωπόντας το forum έχω το δικαίωμα να γράφω στον πληθυντικό και να θίγω θέματα σοβαρότητας όπως η περίπτωσή σου!
τέσπα ελπίζω το post σου να σε "ανέβασε" στα μάτια που ήθελες να ανέβεις - και σ' ανώτερα - και admin σου εύχομαι
Οι άνθρωποι ανεβαίνουν στα μάτια των άλλων με τον χαρακτήρα τους και την λογική που τούς διέπει και όχι με ποσταρίσματα όπως εσύ πιστεύεις ...(πολύ φτωχή εκδοχή)!
..πάντως θα ήθελα αυτό το thread να σταματήσει με δικό μου post (γι' αυτό και ξανα-έγραψα - και μόνο εδώ)... το ζητάω δηλαδή
Το thread θα σταματήσει όταν εμείς κρίνουμε οτι είναι ανάξια η περαιτέρω συζήτηση.
:rolleyes:[/QUOTE]

Γενικά κερνάς τον κόσμο με ανωριμότητες διότι δεν κατάλαβες τίποτα απο τα γραφόμενα...Τα βλέπεις όλα δυστυχώς πολύ επιπόλαια και αυτό είναι που σε καταδικάζει στα μάτια τών συμφωνούντων!

NLS
07-01-2010, 16:36
Μάλιστα εκπροσωπείς λοιπόν το forum. Ελπίζω το forum να το ξέρει και να συμφωνεί.

Τέσπα και εσύ είδες ότι έγραψα πολύ επιπόλαια και με μοναδικό σκοπό να έχεις σώνει και καλά μια απάντηση με αντικρούσεις αυτών που λέω.

Εγώ δεν θα το συνεχίσω αυτό.

Όταν "κρίνετε" ότι τέσπα θέλετε να κρίνετε (αν δεν είχα αποχωρήσει από το forum ήδη, θα αποχωρούσα τώρα με αυτό που διάβασα), σταματήστε το thread "εσείς" (εφόσον μιλάς ως "forum" -δεν ξέρω πως και γιατί και δεν με ενδιαφέρει- απαντάω προς "εσάς").

Άντε, "forum" και forum, καλή χρονιά να έχετε και πάλι.

ace_gln
07-01-2010, 16:54
θα γραψω και εγω σαν νεος κατι... σαν ενα προσωπο που μολις μπει εδω θα πει ... ποσα αραγε εχουν να χωρισουν αυτοι που ασχολουνται ?.
ειναι η 3η φορα που διαβαζω κατι και στεναχωριεμαι ...

για εμενα τα πραγματα ειναι απλα ...
πηρα μια μηχανη με την οποια ειμαι ερωτευμενος ... σε οποιον αρεσει ... σε οποιον δεν αρεσει δεν ξερω για ποιο αλλο λογο ειναι στο gsforum ... εχω βοηθηθει παρα πολυ απο τα παιδια που απαντουν και postαρουν διαφορα που αφορουν τις μηχανες μας ...
και ελπιζω να κανω και εκδρομες με τους συμφορουμιτες ... οποιοι και αν ειναι αυτοι ... σε περιπτωση που κατι δεν μου αρεσει η' δεν τους αρεσω, σαν ελευθερος ανθρωπος ... θα εγκαταλειψω ... και δεν θα πω κουβεντα ...

φυσικα διαφωνιες και αποψεις που δεν συμφωνουν απολυτως παντα υπαρχουν ... αλλα υπαρχει η ευγενεια και η πειθω ...

λυπαμαι αλλα σαν newton που ειμαι εδω νιωθω καποιο ειδος δυσφοριας οταν διαβαζω διαφορα ... και φανταζομαι οποιο αλλο νεο μελος ...
κριμα δεν ειναι ...?

καλη χρονια σε ολους σας

skippybi
07-01-2010, 17:03
That's life που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι...

ή αλλιώς

η ζωή είναι σαν ένα καρδιογράφημα, άμα πάει ευθεία, τότε πρέπει να ανησυχείς...;)

georgekostas
07-01-2010, 17:06
μάλιστα - κέρνα τον και μια μπύρα από μένα όταν θα πάτε στην επόμενη έξοδο
άμα σας πετύχω σας δίνω τα χρήματα

Ευχαριστω...αλλα κρατα τα χρηματα σου μη ξοδευεσαι...


αν χρειαζόταν απάντηση το post μου και μάλιστα με τέτοιο στυλ (και μάλιστα είχε και "μπράβο" από κάτω) το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων

Το που απαντα και πως ο καθενας ειναι δικαιωμα του αρκει να μην προσβαλει κανεναν
και να τηρει τους κανονες ετουτου του φορουμ.Απο κει και περα εισαι(ειμαστε)
ελυθεροι να πουμε την αποψη μας....
Χρονια σου πολλα καλη χρονια.

NLS
07-01-2010, 18:43
δεν σας εμποδίζει κανείς

φαίνεται κάποιοι να χάνετε το νόημα - εγώ οκ την κοπανάω πρόβλημα μου (τελικά όπως το θέσατε, δικό μου είναι)... επειδή μάλλον ξεχνάτε το γιατί (!), την κοπανάω για κάτι που δεν με αφορούσε καν ούτε με επηρέαζε, ούτε τίποτα, αλλά ήταν λάθος η αντιμετώπιση του και έπρεπε κάποιος να το πει... η κίνηση μου δεν σας κούνησε ούτε φιλαράκι στο δασάκι σας, αντί να δείτε γιατί να την έκανα, προτιμήσατε να βρείτε ευκαιρία να μου την πείτε (λίγο λιγότερη υστεροβουλία δεν θα έβλαπτε - αν θέλατε τόσο να το κάνετε δεν χρειαζόταν να περιμένετε την ευκαιρία αυτή)

τέσπα τα εφέ αυτής της κακής αρχής θα τα δείτε πολύ μετά από το τελευταίο μου post και ΜΑΚΑΡΙ (πραγματικά μακάρι) να βγω λάθος - πραγματικά γιατί το gsforum το είχα θεωρήσει μια μικρή όαση (και ίσως και γι' αυτό με ταρακούνησε το θέμα που με κάνει να φύγω περισσότερο) - δεν λέω ότι δεν είναι (ξέρετε κάποιοι τι βρώμα κυκλοφορεί γενικότερα), λέω ότι από μια λάθος στροφή (μοτοσυκλετιστές είστε, με καταλαβαίνετε), πας αντί Θεσ/νίκη στα Γιάννενα χωρίς να το καταλάβεις

xenos
07-01-2010, 21:20
ρε παιδια τι εγινε παλι???...παλι κάποια ατομα μιλάνε μέσα απο ποσταρισματα κ αναφέρονται σε ψηλα γράμματα -που στους πιο πολλους απο εμας μας ειναι άγνωστα-!!!....θέλοντας να πω οτι κατι εχει "παιχτει" το οποίο στους πιο πολλους ειναι άγνωστο!!...η" πρεπει να μας βάλετε στο θέμα απο την αρχη μιλώντας καθαρά κ ξάστερα-οπως αρμόζει σε άτομα υπεύθυνα...η" απλα πείτε τα μέσω π.μ..κ τηλεφωνημάτων αφήνοντας εμάς απο την απέξω στην άγνοια μας να περνάμε μόνοι μας καλα!!...ήμαρτον !!..παίζουμε τώρα με ποσταρισματα κ αφήνοντας πράγματα στον αέρα κ οπου πέσουν!!..εντελώς φιλικά -απλά λίγο αγανακτισμένος-!!:confused::confused::Απορία::confused::confused:

aeriko
07-01-2010, 21:26
Μακάριοι οι μη γνωρίζοντες!

syan
07-01-2010, 21:28
ρε παιδια τι εγινε παλι???...παλι κάποια ατομα μιλάνε μέσα απο ποσταρισματα κ αναφέρονται σε ψηλα γράμματα -που στους πιο πολλους απο εμας μας ειναι άγνωστα-!!!....θέλοντας να πω οτι κατι εχει "παιχτει" το οποίο στους πιο πολλους ειναι άγνωστο!!...η" πρεπει να μας βάλετε στο θέμα απο την αρχη μιλώντας καθαρά κ ξάστερα-οπως αρμόζει σε άτομα υπεύθυνα...η" απλα πείτε τα μέσω π.μ..κ τηλεφωνημάτων αφήνοντας εμάς απο την απέξω στην άγνοια μας να περνάμε μόνοι μας καλα!!...ήμαρτον !!..παίζουμε τώρα με ποσταρισματα κ αφήνοντας πράγματα στον αέρα κ οπου πέσουν!!..εντελώς φιλικά -απλά λίγο αγανακτισμένος-!!:confused::confused::Απορία::confused::confused:
Ξενοφώντα Καλή Χρονιά να έχουμε αλλά μην εξάπτεσαι...Αν παρακολουθούσες μερικές σελίδες πίσω το thread θα καταλάβαινες πώς οδηγείται το θέμα!!

xenos
07-01-2010, 21:30
καλη χρονια Στρατο..μα τα εχω διαβάσει...κ το μόνο που καταλαβαίνω ειναι για υποψίες για κάτι...κ για υπόδειξης....εκτός κ αν πάλι αυτα που διαβάζω δεν τα καταλαβαίνω!!:D

syan
07-01-2010, 21:37
Για ξαναδιάβασε τα άρθρα 2, 5, 11...

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
07-01-2010, 21:43
νομίζω ότι αυτό το thread είναι ότι καλύτερο για να... κλείσω ότι άνοιξα
πρώτα από όλα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
.
.
.
.

"φιλάκια"


Αγαπητέ Νίκο,

απ’ ότι φαίνεται, θέλεις να κάνεις «ηχηρή» την αποχώρησή σου,

όπως «ηχηρή» ήταν και η είσοδός σου στο φόρουμ μας …



Μετά από τόσους μήνες, ελπίζω να πείσθηκες,

ότι είμαστε ένα «άλλο» φόρουμ

και όχι αυτό που φοβόσουν …

Αυτό το αποδεικνύουν και τα 1000 + μηνύματά σου ….



Όσον αφορά τον συμφορουμίτη μας Στράτο (Moderator syan),

βεβαίως κ εκπροσωπεί το GSForum με τα γραφόμενά του,

καθώς έχει την αμέριστη συμπαράστασή μας κ εμπιστοσύνη μας.

Όχι μόνο γιατί είναι εξ επιλογής Moderator,

αλλά γιατί είναι ένα αξιόλογο μέλος επαγγελματικά καταξιωμένο,

που λόγω της ηλικίας αλλά και της ακαδημαϊκής του μόρφωσης,

αντιμετωπίζει με ωριμότητα κ σωστή κρίση τα διάφορα θέματα.

Συν την πολυετή του πείρα σαν μέλος και σαν Moderator,

σε διάφορα μοτοσυκλετιστικά κ όχι μόνο φόρουμς …



Τώρα, για το θέμα της αποχώρησής σου …

Όπως θα έχεις διαπιστώσει, όλα τα μέλη,

μας είναι αγαπητά κ σε καμιά περίπτωση αδιάφορο,

το αν θα μείνουν ή αν θα φύγουν απ’ το φόρουμ.

Εμείς κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια,

για την ευχάριστη παραμονή των μελών μας στο φόρουμ,

αποφεύγοντας εντάσεις αντιπαραθέσεις και κρατώντας όσο το δυνατόν,

χαμηλούς τόνους …..

Κι αυτό, όχι γιατί δεν έχουμε απαντήσεις να δώσουμε,

αλλά γιατί δεν θέλουμε να μεταφέρουμε στα μέλη τις τυχούσες αντιδικίες.

Είναι προφανές ότι, πολλές φορές, ψιλοειρωνείες κ «χάχανα»,

προς το φόρουμ κ εμάς προσωπικά,

κάνουμε πως δεν τ’ ακούμε, προκειμένου να μην οξυνθεί η κατάσταση.

Μην ξεχνάς ότι, σε διάστημα ενός χρόνου, έχουμε απομακρύνει απ’ την παρέα μας,

μόνο δύο άτομα, ενώ σε άλλα «σεριφάτα φόρουμ»,

όπως εσύ χαρακτηρίζεις στο πρώτο σου ποστ,

οι διαγραφές μελών είναι στην ημερήσια διάταξη ….



Για το θέμα που σε «χάλασε» …..

Όπως σου έγραψε κ ο Arkas, δεν μπαίνουμε σε λεπτομέρειες,

που μπορεί να θίξουν άτομα κ υπολήψεις,

παρόλο που μας αναγνωρίζεις δίκιο 110 % …..



Μετά όλα τα παραπάνω,

είναι δική σου η επιλογή για το αν θα μείνει ή θα φύγεις ….

Εμείς θα έχουμε τις πόρτες του φόρουμ ανοιχτές,

κ όποτε αισθανθείς την ανάγκη να μοιραστείς κάτι μαζί μας,

γύρω απ’ αυτό που μας ενώνει – τον μοτοσυκλετισμό,

περιμένουμε τις ιδέες/απόψεις σου ….



Καλή χρονιά και από μένα ….




.