PDA

View Full Version : Με το ποδήλατάκι, θα πάμε στον Γιωργάκη"


gsmaniac
21-01-2010, 20:52
Τα νέα της ποδηλατοπορείας (http://www.podilates.gr/node/7747)


"Με το ποδήλατάκι, θα πάμε στον Γιωργάκη"
Αυτό που ξεκίνησε ως μακρυνό στοίχημα- να πάει η ποδηλατοπορεία ως την πρωθυπουργική κατοικία- πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Η κύρια διαδρομή της ποδηλατοπορείας είχε εντυπωσιακή συμμετοχή, παρά το τσουχτερό κρύο (1500-2000 ποδήλατα), ενώ στο τέλος, περίπου 300 ποδήλατα τράβηξαν την ανηφόρα της λεωφόρου Κηφισίας, διέτρεξαν όλο το μήκος του υπο κατασκευή διαδημοτικλού ποδηλατοδρόμου, και, μετά από μια απαραίτητη στάση ανεφοδιασμού στην Κηφισιά, έφθασαν μπροστά από το σπίτι του πρωθυπουργού, στο Καστρί.
Ούτε το χιονόνερο, ούτε τα 50 και πλέον χιλιόμετρα της συνολικής διαδρομής δεν μας πτόησαν, προκειμένου να δείξουμε ότι με το ποδήλατο πάει κανείς παντού- ακόμα και στο σπίτι του πρωθυπουργού.
Οταν οι περισσότεροι είχαμε αποχωρήσει, εμφανίστηκε ένας άνδρας της ασφάλειας και είπε ότι ο πρωθυπουργός θα μας δεχθεί. Τι έγινε μετά; Δεν ξέρουμε, είχαμε ήδη φύγει!

http://podilates.gr/files/IMG_3328.JPG

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
21-01-2010, 22:23
Συνάντηση ποδηλατών με τον Πρωθυπουργό

http://podilates.gr/files/pictures/picture-2966.jpg
Posted Sun, 17/01/2010 - 19:53 by podilat-iss-es
Λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα
Χαίρετε,
ονομάζομαι Γιώργος και είμαι ένας από τους συμμετέχοντες της πορείας που έφτασε μέχρι την οικία του κ. Παπανδρέου. Θέλω μόνο να σας ενημερώσω ότι

μετά που φύγατε, (δυστυχώς πολύ νωρίς) συνομίλησα, μαζί με λίγους, ίσως πέντε ακόμα ποδηλάτες, με τον κ. Παπανδρέου.
Σε καμία περίπτωση, ούτε εγώ ούτε οι συνομιλητές μου, αφήσαμε να εννοηθεί ότι εκπροσωπούμε οποιονδήποτε άλλον πέραν του εαυτού μας. Ο κ. Παπανδρέου ήταν αρκετά χαλαρός μαζί μας και μας ζήτησε να μεταφέρουμε την επιθυμία του να συνομιλήσει με κάποιον "υπεύθυνο" ή "εκπρόσωπό" μας. Εμείς απο την πλευρά μας είπαμε ότι σήμερα βρεθήκαμε αρκετές χιλιάδες ποδηλατών όλων των ηλικιών στους δρόμους διεκδικώντας για μία ακόμα φορά μία ανθρώπινη πόλη για όλους, με επαρκές δίκτυο πεζοδρόμων, ποδηλατοδρόμων και ΜΜΜ τα οποία να δέχονται τα ποδήλατα. Η περίπτωσεις του μετρό, του ηλεκτρικού και του ΟΣΕ τονίστηκαν ιδιαίτερα. Εξηγήσαμε ότι για να φτάσουμε μέχρι την οικία του διασχίσαμε το δίκτυο ποδηλατοδρόμων της Αθήνας συναντώντας πλήθος παρκαρισμένων αυτοκινήτων, κάδων οικοδομικών εργασιών. Επιπλέον, αναφερθήκαμε στον ιστότοπο των ποδηλατών και στο πλήθος των απόψεων που φιλοξενεί και ο κ. Παπανδρέου ανταπάντησε αναφέροντας τα βιβλία (?) που έχει γράψει η υπουργός Περιβάλλοντος σχετικά με την χρήση του ποδηλάτου στην πόλη. Το τελευταίο που θα ήθελα να αναφέρω, είναι ότι μας ζητήθηκε να συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε παρόμοιες δράσεις και να τον ενημερώσουμε για την επόμενη "εκδήλωση - δράση", πράγμα που δεχθήκαμε.
Ελπίζω να κράτησα ένα αρκετά ουδέτερο ύφος στην μικρή μου αναφορά επί του θέματος. Αν πιστεύετε ότι για οποιονδήποτε λόγο η προσωπική μου άποψη ή/και μία λεπτομερέστερη περιγραφή θα σας φαινόταν χρήσιμη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Τέλος, θέλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη για τυχόν ορθογραφικά λάθη καθώς δεν χρησιμοποιώ κάποια εφαρμογή αυτόματης διόρθωσης στην παρούσα.
Φιλικά,
Γ.Κοκολάτος







Καλά ...τόσηηηη ανευθυνότητα/αδιαφορία/ωχαδερφισμός .....

Έκαναν μια - πραγματικά - εντυπωσιακή πορεία κ μπράβο τους ...

Αλλά, μετά από μια τέτοια μεγαλειώδη κ πολυάριθμη συγκέντρωση,

δεν βρέθηκε ένας "υπεύθυνος" να είναι ανάμεσα σ' αυτούς που θα συναντούσαν τον Πρωθυπουργό ;;;;

Και ευτυχώωωωωως ....που βρέθηκε ένα παιδάκι,

να πει δυο κουβέντες για την κίνηση που κάνουν οι http://podilates.gr/files/pictures/picture-2966.jpg ....

Η προχειρολογία στο μεγαλείο της ...

Ακόμη και στους http://podilates.gr/files/pictures/picture-2966.jpg .... http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/DIAF59.gif




.

MARK
22-01-2010, 14:29
Τσάμπα κόπος.....:(