PDA

View Full Version : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trail Ride 2010


kostasvar
24-01-2010, 15:06
1ος Αγώνας - Άγιοι Θεόδωροι

Στους Άγιους Θεόδωρους θα ανοίξει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trail Ride, σε έναν αγώνα που ετοιμάζουμε με την ΛΕΜΑΘ, σε καινούργια μέρη και καινούργιες περιοχές!

Θα υπάρχουν 2 διαδρομές, μια TRAIL διαδρομή 75 περίπου χιλιομέτρων για όσους αρέσκονται σε δυσκολίες, και μια RALLY RAID διαδρομή, χωρισμένοι σε 3 υποκατηγορίες.

Στην διαδρομή TRAIL (HARD) θα βραβεύονται ξεχωριστά και οι βετεράνοι αναβάτες, αλλά θα προσμετρά εννιαία για ΕΝΑΝ Πρωταθλητή στο τέλος της χρονιάς!

Στην RALLY RAID διαδρομή θα υπάρχουν αναλυτικά οι εξής πρωταθληματικές κατηγορίες:
A. Μοτοσυκλέτες Enduro
B. Μοτοσυκλέτες On-Off
C. QUAD - ATV

Επίσης θα βραβεύονται σε κάθε αγώνα (και στο τέλος θα μετράνε με την μορφή Κυπέλλου) τα Big On-Off

Τα GPS θα κατατάσσονται και θα ξεκινούν ξεχωριστά!

www.trailride.gr (http://www.trailride.gr)

georgekostas
24-01-2010, 18:32
Ευχαριστουμε Κωστα.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
24-01-2010, 21:28
Thanks Kostas ....http://i247.photobucket.com/albums/gg124/ELINADOUR/SMILES-2/BRAV-81.gif

ikaros-gs
22-03-2010, 22:35
Από τον δεύτερο αγώνα, χτες 21/3 στα Ψαχνά :D

http://img63.imageshack.us/img63/7126/photonld.th.jpg (http://img63.imageshack.us/i/photonld.jpg/)

jsiout
13-04-2010, 20:14
3ος Αγώνας - Πευκί 23 - 25 Απριλίου 2010

Το μεγαλείο της Εύβοιας!

Το Πρωτάθλημα Rally Raid - Trail Ride 2010 ξεκίνησε στους Άγιους Θεόδωρους, συνέχισε στα Ψαχνά και συνεχίζει για τον 3ο αγώνα του που θα γίνει στο Πευκί το τριήμερο στις 23 - 25 Απριλίου. Θα είναι ένας μεγαλειώδης αγώνας Rally Raid, όπως αυτούς που έχουμε συνηθίσει στο μαγευτικό Πευκί, όπου κάθε χρόνο βλέπουμε και κάτι καινούργιο!

Αυτή τη φορά θα είναι οι 3 αγωνιστικές ημέρες που θα κάνουν την μεγάλη διαφορά, αφού η αυλαία του αγώνα θα ανοίξει με μια κλειστή απογευματινή ειδική! Επίσης, θα απολαύσουμε πολλές διεθνείς συμμετοχές, αφού ο αγώνας μετράει και στο θεσμό του Balkan Rally Raid Cup.
Αλλά δεν σταματάμε εκεί! Αυτή τη φορά ο αγώνας θα «ξεφύγει» από τα στενά όρια της περιοχής, καλύπτοντας όλη σχεδόν την περιοχή της μαγευτικής Βόρειας Εύβοιας!
Είναι όμως, πολλές ακόμα οι εκπλήξεις που σας περιμένουν!

Η διαδρομή θα είναι μεγάλη, ξεπερνώντας τα δεδομένα των Trail Ride, αφού ειδικά το Σάββατο τα χιλιόμετρα θα ξεπεράσουν τα 300! Φυσικά, θα υπάρχει και η δυνατότητα στους αναβάτες να ολοκληρώσουν μικρότερο κομμάτι της κάθε αγωνιστικής ημέρας!
Δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν μοτοσυκλέτες Enduro, On-Off, Big On-Off και Quad καθώς επίσης και αγωνιζόμενοι με GPS! Για τα αυτοκίνητα 4X4 θα υπάρχουν 3 κατηγορίες για τα Trail Ride: Μία για οχήματα έως 2000cc και μία για μεγαλύτερου κυβισμού αυτοκίνητα, ενώ θα υπάρχει και η κατηγορία Entry Level για πρωτοεμφανιζόμενους στο χώρο της τετρακίνησης αγωνιζόμενους! Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 4Χ4 καθώς και για το Balkan Rally Raid Cup, οι κατηγορίες θα είναι οι: Open και Normal.

Σας περιμένουμε όλους ως αγωνιζόμενους ή ως θεατές, στον μεγαλύτερο φετινό μας αγώνα, με πολλές καινοτομίες, διαδρομές και εκπλήξεις, στον πιο επιτυχημένο θεσμό της μοτοσυκλέτας στη χώρα μας! Σύντομα θα υπάρξουν πληροφορίες για τα θεαματικά σημεία, ενώ στην ιστοσελίδα μας Welcome to the Frontpage (http://www.offroadteam.gr) θα βρείτε περισσότερα στοιχεία και φωτογραφίες από την διαδρομή.

Αφετηρία και κέντρο του αγώνα θα είναι το Πευκί όπου θα γίνει και η ενημέρωση την Παρασκευή το απόγευμα.

Όλα αυτά χάρη στο Δήμο Αρτεμισίου και στην Νομαρχία Εύβοιας, στο Μελέτη Σταμάτη και στην Λέσχη 4Χ4 Εύβοιας που καταβάλουν - κάθε φορά - τα μέγιστα για την τελειότερη μορφή του αγώνα όπως και οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.

Αρωγοί του αγώνα είναι οι Jet Oil Βούλγαρης, MAKAN Touratech Hellas, Αφοί Εγγλεζόπουλοι, το Mimikos Motoshop, η Red Bull, η Denicol, το Tyres & More, η Michelin, το Moto Patronos, το Jet Power, το Boss Travel.

Χορηγοί επικοινωνίας θα είναι τα περιοδικά 0300, ΜΟΤΟ Τρίτη, Τετρακίνηση MAG, 4X4 Magazine, και οι ιστοσελίδες :: 4Wheel Driving :: (http://www.to4x4.gr), Motorsite.gr - Το μοναδικό portal για τη μοτοσυκλέτα (http://www.motorsite.gr), Pitlane.gr Η Μηχανοκίνητη Ιστοσελίδα (http://www.pitlane.gr), και φυσικά το www.trailride.gr (http://www.trailride.gr)

MARK
13-04-2010, 20:29
ΤΗΑΝΚS.........:sm8:

mario
14-04-2010, 15:03
ομορφα πράγματα :sm8: