PDA

View Full Version : Μαραθώνιος για την Αϊτή από τον ΣΚΑΙ και την Unicef


MARK
26-01-2010, 21:40
Μαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους σεισμοπαθείς της Αϊτής διοργανώνουν σήμερα ο ΣΚΑΪ και η Unicef. Σημειώνεται ότι έως τις 7.30 το πρωί είχαν συγκεντρωθεί 152.029 ευρώ από κλήσεις και SMS χωρίς να υπολογίζονται τα ποσά που έχουν δώσει άλλοι αρωγοί.

Από τις 6:00 το πρωί έως τα μεσάνυχτα, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ περνούν σε συνεχή ροή με την στήριξη ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών σε Αθήνα και περιφέρεια και την παρουσία τραγουδιστών, ηθοποιών, ανθρώπων των γραμμάτων, πολιτικών, μαθητών σχολείων και φοιτητών, στο Ζάππειο, απ' όπου θα μεταδίδεται ο μαραθώνιος.

Ο Άρης Πορτοσάλτε και η Σία Κοσιώνη μαζί με όλο το δυναμικό του ΣΚΑΪ συντονίζουν το μεγάλο μαραθώνιο. Δυναμικό "παρών" δίνει ο Χρήστος Φερεντίνος.

Στο μαραθώνιο θα δημοπρατηθούν έργα μεγάλων Ελλήνων ζωγράφων, όπως του Παναγιώτη Τέτση, του Αλέκου Φασιανού, του Δημήτρη Μυταρά, του Μανώλη Χάρου, του Παύλου Σάμιου, του Φαίδωνα Πατρικαλάκη, του Σωτήρη Σόρογκα και του Γιάννη Λασηθιωτάκη.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος προσέφερε το πρώτο του φλάουτο, με το οποίο συνέθεσε τη "Συννεφούλα" και ο Γιώργος Νταλάρας το πρώτο
του μπουζούκι.

georgekostas
26-01-2010, 21:47
:sm8: