PDA

View Full Version : Google Street in USA, France, Japan, Australia


Black_Shadow
08-02-2009, 23:16
Η Google συνεχώς αποδεικνύει πως το να είσαι καλός σε ένα τομέα δεν είναι ποτέ αρκετό. Ξεκίνησε με το γνωστό σε όλους search engine, και απο εκείνη την στιγμή ακολουθεί μια διαρκής εξέλιξη που δεν έχει σταματημό. Πριν απο μερικά χρόνια εντυπωσίασε τους πάντες με την παρουσίαση του Google Earth.

Με μερικά μόνο click έδωσε την δυνατότητα στο κοινό να μπορεί να περιηγηθεί στα περισσότερα σημεία του πλανήτη, να εξερευνήσει τα σημαντικότερα μνημεία και να επισκεφθεί έστω και μέσα απο την οθόνη του, τους πιο μακρινούς προορισμούς. Όλα αυτά με την βοήθεια της τεχνολογίας και πιο συγκεκριμένα των δορυφόρων που το άγρυπνο “μάτι” τους δεν παύει να μας παρακολουθεί ούτε στιγμή.
http://www.smartgadget.gr/sites/default/files/images/Google%20Street%20View%20car.preview.jpgGoogle Street View Car

Πριν απο μερικούς μήνες η Google φρόντισε να ταράξει και πάλι τα νερά παρουσιάζοντας την υπηρεσία Google Street για το Google Maps. Εν αντίθεση με το Google Earth που οι φωτογραφίες προέρχονταν απο τους δορυφόρους και μας έδινε την δυνατότητα να κοιτάζουμε απο ψηλά την περιοχή που μας ενδιέφερε, το Google Street χρησιμοποιεί εικόνες προερχόμενες απο ειδικά εξοπλισμένα αυτοκίνητα που γράφουν άπειρα χιλιόμετρα φωτογραφίζοντας κάθε επίγειο σημείο του πλανήτη. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους χρήστες τις υπηρεσίας να κινούνται ανάμεσα στους δρόμους και να βλέπουν ακριβώς αυτό που θα έβλεπαν αν βρισκόντουσαν φυσικά σε εκείνο το σημείο περπατώντας στο συγκεκριμένο δρόμο.

Αυτή την στιγμή η υπηρεσία λειτουργεί για τις κεντρικότερες πόλεις τις Αμερικής, της Γαλλίας, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας. Μερικά click αρκούν για να βρεθείτε στους δρόμους που η καρδιά της τεχνολογίας και των Gadget χτυπά δυνατά όσο πουθενά αλλού, o λόγος για το φανταχτερό Tokyo. Μπορείτε να παρατηρήσετε τις μοναδικές πολύχρωμες επιγραφές των πολυκαταστημάτων που σκοπό έχουν να τραβήξουν το βλέμμα του περαστικού, σαν να βρισκόσασταν εκεί. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το κτήριο της Apple στο Tokyo όπως μας το δείχνει το Google Street !!!

http://www.smartgadget.gr/sites/default/files/images/Apple%20Japan%20Tokyo.preview.pngApple in Tokyo Japan


Σύντομα η υπηρεσία θα συμπεριλαμβάνει την Αγγλία καθώς και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες που μέχρι στιγμής η Google επιλέγει να μην δημοσιεύσει την ταυτότητα τους.

Μένει να δούμε το επόμενο βήμα του γίγαντα Google που ως συνήθως θα γράψει ιστορία και θα αλλάξει τα δεδομένα της τεχνολογικής κοινότητας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στο παρακάτω link.




http://sl.glitter-graphics.net/pub/1837/1837655i3kyn07pwg.gif



http://maps.google.com/help/maps/streetview/

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
08-02-2009, 23:20
:sm5:

skippybi
08-02-2009, 23:20
ά, καλό!!!:):):)

Arkas
08-02-2009, 23:23
Σε λίγο ούτε για κατ.....στο Νέο Δελχί!!! δεν θα μπορούμε να πάμε και να μην μας βρίσκουν!!!! :sm7:

droggitiszak
09-02-2009, 12:04
καλό , πολύ καλό !!!

sotos
19-02-2009, 02:21
Άντε τώρα να ξενο ......περπατήσουμε .....