PDA

View Full Version : Έλεγχοι για τα «φουσκωμένα» SMS


skippybi
11-02-2010, 10:28
Προσοχή διαβάστε το ακόλουθο: Έλεγχοι για τα «φουσκωμένα» SMS (http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4559991&ct=1)

"... Με κυρώσεις απειλεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) τις εταιρείες που μέσω πενταψήφιων κωδικών εξακολουθούν να «ψαρεύουν» ανυποψίαστους χρήστες κινητής τηλεφωνίας και να τους «φουσκώνουν» τους μηνιαίους λογαριασμούς. ...
...
Πρόκειται για υπηρεσίες συνδρομής μέσω σύντομων μηνυμάτων υψηλής χρέωσης σε κινητά, για τις οποίες η ΕΕΤΤ συνεχίζει να «βομβαρδίζεται» καθημερινά με καταγγελίες συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Ηδη, έχει γίνει αποδέκτης περισσότερων από 600 σχετικών καταγγελιών τους τελευταίους μήνες. Σχεδόν όλοι οι συνδρομητές που προσφεύγουν στην ΕΕΤΤ καταγγέλουν, ότι ενώ έστειλαν ένα απλό μήνυμα μέσω του κινητού τους σε έναν από τους πενταψήφιους αριθμούς 54ΧΧΧ, προκειμένου να συμμετάσχουν σε κάποιο διαγωνισμό (π.χ. με έπαθλα αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, ταξίδια ή για να αγοράσουν ringtones, games κλπ), βρέθηκαν να χρεώνονται κάθε φορά που δέχονταν απαντητικά μηνύματα-SMS! ..."




Σε αυτή τη χώρα τι άλλο έχουμε να δούμε ακόμη... Έλεος!Νεύρα

Υ.Γ. Σε κάποιους θα σας θυμίζει κάτι... όσοι την πάτησαν ξέρουν ... :(