PDA

View Full Version : Apple: νέα έκδοση Aperture 3 για επεξεργασία-διαχείριση φωτογραφιών


MARK
11-02-2010, 12:21
Την κυκλοφορία νέας έκδοσης λογισμικού της Apple για την επεξεργασία και διαχείριση φωτογραφιών, με την ονομασία “Aperture 3”, ανακοίνωσε η iSquare, επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα έκδοση Aperture 3 περιλαμβάνει περισσότερα από 200 νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των Faces, Places και Brushes. Βασισμένο στις καινοτόμες λειτουργίες Faces και Places, που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο iPhoto 09, το Aperture 3 προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης οργάνωσης μεγάλων βιβλιοθηκών φωτογραφιών. Το Faces πραγματοποιεί ανίχνευση και αναγνώριση προσώπων, ώστε να οργανώνει τις φωτογραφίες κατά πρόσωπο, ενώ το Places αναγνωρίζει συντεταγμένες GPS και βοηθά στην ταξινόμηση φωτογραφιών βάσει της τοποθεσίας που έχουν ληφθεί.
Περιλαμβάνει ακόμα νέα εργαλεία τελειοποίησης φωτογραφιών, όπως το Brushes που επιτρέπει ζωγραφική με ακρίβεια στα διάφορα μέρη της φωτογραφίας (χωρίς την πολυπλοκότητα των layers ή των μασκών) και το Adjustment Presets για χρήση επαγγελματικών εφέ στις φωτογραφίες με ένα μόνο κλικ.
Το νέο λογισμικό απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους αλλά και σε όσους έχουν την φωτογραφία σαν χόμπι. Οι απαιτήσεις συστήματος για το Aperture 3 είναι: λειτουργικό σύστημα Mac OS X Snow Leopard και επεξεργαστής Intel Core 2 Duo. Επισημαίνεται ότι, το λογισμικό αυτό, “τρέχει” ως 64-bit εφαρμογή εκμεταλλευόμενη όλες τις δυνατότητες του Snow Leopard.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν μία δωρεάν έκδοση του Aperture 3 για 30 ημέρες, από την ηλεκτρονική διεύθυνση Apple - Aperture - Download a 30-day trial of Aperture 3 (http://www.apple.com/aperture/trial) .

skippybi
11-02-2010, 12:23
ευχαριστούμε!!!;)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν μία δωρεάν έκδοση του Aperture 3 για 30 ημέρες, από την ηλεκτρονική διεύθυνση Apple - Aperture - Download a 30-day trial of Aperture 3 (http://www.apple.com/aperture/trial) . :sm8:

Albatros
11-02-2010, 18:29
ty
:)