PDA

View Full Version : Νέες τεχνολογίες λανσάρει η AirTies


MARK
11-02-2010, 12:29
Η AirTies, εταιρεία λύσεων ασύρματης δικτύωσης, ανακοίνωσε το λανσάρισμα νέων τεχνολογιών. Πρόκειται για την AirTouch, που απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη σύνδεση και τις παραμέτρους ασφάλειας των ασύρματων δικτύων, προκειμένου να προσφέρει στον τελικό χρήστη τη δυνατότητα να εγκαταστήσει το δίκτυο συσκευών του χωρίς τη βοήθεια ειδικού.
Επιπλέον, θα λανσάρει την τεχνολογία Plug & Share, η οποία επιτρέπει στους χρήστες σε περιβάλλοντα με περισσότερους από έναν Η/Υ να συνδεθούν, χρησιμοποιώντας έναν εξωτερικό δίσκο USB και να μοιράζονται αρχεία δεδομένων μέσω των AirTies IP gateways και σημείων πρόσβασης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AirTies, Bulent Celebi δήλωσε σχετικά: "Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία AirTouch θα απελευθερώσει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι ζήτησης για ασύρματη δικτύωση, η οποία, μέχρι στιγμής, προσπαθεί να αντικαταστήσει τα ενσύρματα δίκτυα λόγω προβλημάτων στο σήμα σε περιπτώσεις μεγάλων αποστάσεων ή πολλαπλών ορόφων. Όσον αφορά την τεχνολογία Plug & Share, πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς τη δημιουργία της ‘ασύρματης ζωής’, η οποία προσφέρει έναν πολύ πιο απλό και οικονομικό τρόπο διαμοιρασμού δεδομένων, μουσικής, video και φωτογραφιών. Θα πρέπει επίσης να σας πω ότι το τελευταίο έτος η Airties έχει ισχυροποιήσει τη θέση της στην Ελληνική αγορά, έχοντας επιτύχει αύξηση εσόδων της τάξης του 300% το 2008. Με τη διάθεση των νέων προϊόντων στοχεύουμε στον διπλασιασμό της αγοράς μας στην Ελλάδα".

skippybi
04-03-2010, 21:35
:sm8:

Arkas
04-03-2010, 22:06
Plug & Share;:hmmm:

Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.

Σε ευχαριστούμε Γιάννη!!!

EOD-K9
05-03-2010, 08:38
Plug & Share

Αυτο ειναι καλο !!