PDA

View Full Version : Johnnie Walker: προσφέρει οδηγική εμπειρία με τη Vodafone McLaren Mercedes


MARK
17-02-2010, 11:43
http://www.emea.gr/uploads/1/1073_y4itfyxgh.jpg

Το Johnnie Walker Red Label προσκαλεί το κοινό να ζήσει την απόλυτη οδηγική εμπειρία με τη Vodafone McLaren Mercedes. Tο σκοτσέζικο ουίσκι συναντά το κύρος και την πρωτοπορία της ομάδας της Formula 1 στην ιστορική πίστα Silverstone της Βρετανίας και προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να γίνουν πιλότοι για μια ημέρα.

Από τις 21 έως τις 23 Ιουνίου, τρεις τυχεροί από την Ελλάδα και συνολικά είκοσι από όλο τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της Vodafone McLaren Mercedes, να δοκιμαστούν στον προσομοιωτή οδήγησης, που χρησιμοποιούν αποκλειστικά οι πιλότοι της ομάδας, και να εκπαιδευτούν από τους ειδικούς.
Κορυφαίοι πιλότοι, όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Mika Hakkinen, θα υποδεχτούν τους είκοσι νικητές και θα τους μυήσουν στα μυστικά της ασφαλούς οδήγησης. Ο μεγάλος τυχερός θα επιλεγεί από την ομάδα της Vodafone McLaren Mercedes όχι με κριτήριο την ταχύτητα, αλλά βάσει της οδηγικής του ικανότητας, καθώς και των αντιδράσεών του στις οδηγίες των εκπαιδευτών. Στις 23 Ιουνίου τα φώτα θα πέσουν πάνω στο νικητή, ο οποίος θα ζήσει την εμπειρία της οδήγησης μιας αυθεντικής Vodafone McLaren Mercedes Formula1 στην πίστα.
Η περιπέτεια που προσφέρει το Johnnie Walker Red Label περιλαμβάνει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Κέντρου της McLaren, McLaren Technology Centre. Όλοι οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε μια σειρά από σπορ αυτοκίνητα και θα αξιολογηθούν όχι βάσει ταχύτητας, αλλά βάσει της ανταπόκρισής τους στις οδηγίες των εκπαιδευτών. Η διήμερη προετοιμασία κορυφώνεται με την απόλυτη oδηγική εμπειρία στην πίστα του Silverstone, όπου ένας μοναδικός τυχερός θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας αυθεντικής, Vodafone McLaren Mercedes Formula1.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, αρκεί να αναζητήσετε το Johnnie Walker Red Label στα νυχτερινά σημεία διασκέδασης όλης της Ελλάδας. Το Johnnie Walker Red Label προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τη δυναμική του γεύση και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν παρά να εντοπίσουν την τετράγωνη πρωτοποριακή φιάλη με την πλαγιαστή κόκκινη ετικέτα και να τη βγάλουν με επιτυχία μέσα από τις δέσμες λέιζερ. Αυτόματα θα γίνουν υποψήφιοι για την απόλυτη οδηγική περιπέτεια.