PDA

View Full Version : Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Α


MARK
21-02-2010, 11:59
ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ.

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;



Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων" (http://tiresias-press.blogspot.com/2010/01/1230.html)
http://f258.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f5711%5fAL4KDNkAAHlmS344zQuRsjEWwCU&pid=2&fid=Inbox&inline=1 (http://4.bp.blogspot.com/_IaN5w_qfylU/S0TkW-4yFqI/AAAAAAAAClg/qLHNc6T0y-A/s1600-h/Cenaj2.jpg)Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως τότε ο Θ.Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό (Δείτε εδώ) (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=490753)

Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε "τηλεοπτικός αστήρ" της Ελληνικής τηλεόρασης ;;;




Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ (http://tiresias-press.blogspot.com/) , ισχυρό Aλβανικό λόμπι "επέλεξε" τον "αδικημένο" και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.....

Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της ΝοτιοανατολικήςΕυρώπης.

Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.

Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο - ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα - η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.

Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς "επένδυση" για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη

Έτσι προετοιμάζουν , το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του "Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων" η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα "πέρασμα" - για τα μάτια του κόσμου - από το τμήμα Φυσικής του Boston College.

Γιατί όμως επέλεξαν ένα "φτωχό μετανάστη" όπως ο Τσενάι ;;;

Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου , εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.

Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί.

Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.....Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.

O διάσημος Τσενάι

O διάσημος στην Ελλάδα Οδυσσέας Τσενάι επηρέασε μέσω της τηλεοπτικής προβολής ένα μεγάλο ποσοστό Αλβανοφώνων στην Ελλάδα που τον έκαναν σύμβολο των "καταπιεσμένων" Αλβανών.

Ιδανικό επικοινωνιακό προφίλ του πλέον δημοφιλή "κατατρεγμένου φτωχόπαιδου" που θα επιστρέψει ώς ηγέτης για να απονείμει δικαιοσύνη στους συμπατριώτες του.

Στο πολιτικό σκηνικό της γείτονα χώρας όλα τα πολιτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα.

Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες. Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.

Είναι γεγονός πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα μετά το "προσκλητήριο" του τότε υπουργού εξωτερικών Α.Σαμαρά) έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό Αλβανών με αποτέλεσμα ήδη στη χώρα μας να κυκλοφορούν - και μάλιστα με πολύ καλές πωλήσεις- Αλβανικές εφημερίδες και περιοδικά, ενώ όλες οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη Αλβανικής γλώσσας στα περισσότερα ΑΤΜ αφού οι Αλβανοί αποτελούν πια ενα επίλεκτο ποσοστό πελατών σε τραπεζικές καταθέσεις.

Τελευταία μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες επωνύμων δημοσιογράφων που περιέχουν έκδοση στα Αλβανικά για περισσότερη επισκεψιμότητα π.χ..(βλέπε εδώ) (http://www.newsit.gr/default..php?pname=ArticleListAL&catid=8&la=3)

Υποστηρικτές στην Ελλάδα

Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.

Το "Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων" υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Έλληνες Αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.

Ποιός είναι αυτός ;;;;

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων, ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, αποτελεί κι αυτή διαφημιστική προβολή...

Θυμίζουμε κάποιες δηλώσεις του, όταν ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι "οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι".

Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.

Προς το παρόν όπως όλα δείχνουν το "έδαφος" προετοιμάζεται, η αλλοίωση του εκλογικού σώματος έχει σκοπό την προσέλκυση αλλοδαπών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία προσφάτως συμφώνησε προκειμένου να μην ρισκάρει πολιτικά και να επωφεληθεί και αυτή από έστω από ένα μέρος των νέων ψηφοφόρων..

Ποιό απ'τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί όμως να εγγυηθεί πως το νέο εκλογικό σώμα ψηφοφόρων, μετά το αναφαίρετο δικαίωμα που θα αποκτήσουν, δεν θα στρέψει μαζικά την εκλογική του δύναμη σε απαιτήσεις που πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες για νέους "ηγέτες" !!!

BOXER
21-02-2010, 13:09
Δυστυχως φιλε μου, την χωρα μας εδω και πολλα χρονια την κυβερνουν ψευτοελληνες, μα πανω απο ολα... μισελληνες :mad:!!!
Ολοι ειναι "ελεγχομενοι" και "κατευθυνομενοι" απο τα διαφορα μισελληνικα λομπι και μισελληνικες λεσχες...
Μα ολα εχουν... ημερομηνια ληξης! Και τα καλα και τα κακα.

georgekostas
21-02-2010, 13:14
Ετσι ειναι δυστυχως...:(

DERTILAS
21-02-2010, 13:16
Δυστυχως φιλε μου, την χωρα μας εδω και πολλα χρονια την κυβερνουν ψευτοελληνες, μα πανω απο ολα... μισελληνες :mad:!!!
Ολοι ειναι "ελεγχομενοι" και "κατευθυνομενοι" απο τα διαφορα μισελληνικα λομπι και μισελληνικες λεσχες...
Μα ολα εχουν... ημερομηνια ληξης! Και τα καλα και τα κακα.
Δυσκολα πιστευω οτι μπορουμε να βαλουμε τελος!!!Δυστυχως μονο με καποιον πολεμο που θα εμπλακει η χωρα μας, θα φυγουν ολοι αυτοι...Και να ειστε σιγουροι οτι δεν εχω τιποτα με τους ανθρωπους που ηρθαν να δουλεψουν για να ζησουν!

tsompanis
21-02-2010, 17:36
τι είπες τώρα......:confused::(

aeriko
21-02-2010, 17:53
Μήπως μπορούμε να μαθαίνουμε και τις πηγές, γιατί ένα blog ονόματι ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν λέει και κάτι;)

DERTILAS
21-02-2010, 19:27
Μήπως μπορούμε να μαθαίνουμε και τις πηγές, γιατί ένα blog ονόματι ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ δεν λέει και κάτι;)
μακαρι να εχεις δικιο!

Dionisis
21-02-2010, 19:50
Εαν θυμαμαι καλα το εχει βαφτησει ο Τριανταφιλλοπουλος σωστα????

vpentza
21-02-2010, 22:26
ο ωχαδελφισμος κάποιων που διαμορφώνουν τηλεοπτικες συμπεριφορες θα οδηγήσει σε φασαρίες τη χώρα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι όλα γίνονται κατόπιν καταχθόνιου σχεδίου, θεωρώ ότι όλα ειναι αποτέλεσμα παρορμητικότητας και έλλειψης κοινής λογικής και παιδείας.
Δεν είμαι πατριδοκάπηλος, δεν απορρίπτω κάθε τί που υποτίθεται ότι επιβουλεύεται την "εθνική" μας κυριαχία, θέλω απλά το μέρος που έτυχε να γεννηθώ να παραμείνει ως έχει, θέλω ησυχία και ηρεμία να ζήσω με τους φίλους και την οικογένειά μου....

MARK
22-02-2010, 12:09
Κατα πόσον είναι εφικτο δεν ξέρω φίλε VPENTZA.......:hmmm:

tsompanis
22-02-2010, 22:29
θέλω απλά το μέρος που έτυχε να γεννηθώ να παραμείνει ως έχει, θέλω ησυχία και ηρεμία να ζήσω με τους φίλους και την οικογένειά μου....

στο εύχομαι πραγματικά.όπως το εύχομαι και για όλους μας.
μακάρι να γίνει αυτό.

μερικές φορές όμως,η έλλειψη κοινής λογικής και παιδείας,μπορεί να βοηθήσει πολύ εύκολα σε καταχθόνια σχέδια...:hmmm:

loulou1100gs
22-02-2010, 23:08
Κάποια ψυχή, κάποια εποχή έλεγε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης). Θυμίζω ότι έθνη που ξέχασαν την ιστορία τους είναι καταδικασμένα να την ξαναζήσουν...
Ξυπνάτε πριν είναι πολύ αργά. Τι εννοώ: όχι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό, ναι στους ξένους που θέλουν να ζήσουν/εργαστούν/ενσωματωθούν στην χώρα μας σεβόμενοι νόμους και ήθη/έθιμα ΟΧΙ στους κάθε λογής εγκάθετους/προπληρωμένους προβοκάτορες που αποσκοπούν στην εθνική μας αλλοίωση. Γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μην πειρασθείτε...Ερώτησις: χιλιάδες ξένοι πάσης λογής που περιφέρονται ασκόπως στην επικράτεια, πώς ζούν, πώς συντηρούνται, ποιός τους στηρίζει οικονομικά;

GeorgeP
23-02-2010, 15:51
Κάποια ψυχή, κάποια εποχή έλεγε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης). Θυμίζω ότι έθνη που ξέχασαν την ιστορία τους είναι καταδικασμένα να την ξαναζήσουν...
Ξυπνάτε πριν είναι πολύ αργά. Τι εννοώ: όχι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό, ναι στους ξένους που θέλουν να ζήσουν/εργαστούν/ενσωματωθούν στην χώρα μας σεβόμενοι νόμους και ήθη/έθιμα ΟΧΙ στους κάθε λογής εγκάθετους/προπληρωμένους προβοκάτορες που αποσκοπούν στην εθνική μας αλλοίωση. Γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μην πειρασθείτε...Ερώτησις: χιλιάδες ξένοι πάσης λογής που περιφέρονται ασκόπως στην επικράτεια, πώς ζούν, πώς συντηρούνται, ποιός τους στηρίζει οικονομικά;

Να αγιασει το στομα σου!!!!!!



ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ.

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;;



Το θυμάστε το παιδάκι ; Επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα με το "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων" (http://tiresias-press.blogspot.com/2010/01/1230.html)
http://f258.mail.yahoo.com/ya/download?mid=1%5f5711%5fAL4KDNkAAHlmS344zQuRsjEWwCU&pid=2&fid=Inbox&inline=1 (http://4.bp.blogspot.com/_IaN5w_qfylU/S0TkW-4yFqI/AAAAAAAAClg/qLHNc6T0y-A/s1600-h/Cenaj2.jpg)Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

..................................................................................................
Ποιό απ'τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί όμως να εγγυηθεί πως το νέο εκλογικό σώμα ψηφοφόρων, μετά το αναφαίρετο δικαίωμα που θα αποκτήσουν, δεν θα στρέψει μαζικά την εκλογική του δύναμη σε απαιτήσεις που πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες για νέους "ηγέτες" !!!


Για τον Οδυσσεα Τσεναι, να μην λεμε οτι ''εμεις τον φτιαξαμε'' και οτι ''τον πηραν'' οι αλβανοι της Αμερικης και τον κανανε ετσι κι αλλιως κι αλλοιωτικα αλλα να λεμε οτι εμεις του επιτεθηκαμε, εμεις δεν θελαμε να κρατησει την Σημαια (κι ας ηταν ο πρωτος μαθητης στην τάξη που μελετουσε και ηξερε την δικια μας ιστορια καλλυτερα κι απο τους Ελληνες συμαθητες του) κι εγειραμε μειζον θεμα, εμεις τον διωξαμε (εμμεσως πλην σαφώς) κι εμεις τον σπρωξαμε στην αγκαλια των άλλων!!!!!!!!!!
Οπως δηλαδη ακριβως καναμε και με τους Πομακους, τους Ελληνες Μουσουλμανους της Θρακης απο το 1915 μεχρι το 1993 - οποταν ανοιξαν οι μπαρες που ''φυλαγαν'' τους αλλοθρησκους μην δραπετευσουν - και πηγαν ΟΛΟΙ στην αγκαλια της συμμαχου Τουρκιας η οποια τωρα τους αποκαλει ''Τουρκικη μειονοτητα''!!!!!!

Αν καποιον δεν τον θελει η Πατριδα που τον φιλοξενει τι κανει? καθεται και τρωει την σφαλαιαρα? ΟΧΙ, αν ειναι εξυπνος! Και ο Οδυσσεας ειναι εξυπνοτερος απο όλους εμας !!!

Αν δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας ειμαστε αξιοι της τυχης μας!!!

gsmaniac
23-02-2010, 16:02
Να αγιασει το στομα σου!!!!!!






Για τον Οδυσσεα Τσεναι, να μην λεμε οτι ''εμεις τον φτιαξαμε'' και οτι ''τον πηραν'' οι αλβανοι της Αμερικης και τον κανανε ετσι κι αλλιως κι αλλοιωτικα αλλα να λεμε οτι εμεις του επιτεθηκαμε, εμεις δεν θελαμε να κρατησει την Σημαια (κι ας ηταν ο πρωτος μαθητης στην τάξη που μελετουσε και ηξερε την δικια μας ιστορια καλλυτερα κι απο τους Ελληνες συμαθητες του) κι εγειραμε μειζον θεμα, εμεις τον διωξαμε (εμμεσως πλην σαφώς) κι εμεις τον σπρωξαμε στην αγκαλια των άλλων!!!!!!!!!!
Οπως δηλαδη ακριβως καναμε και με τους Πομακους, τους Ελληνες Μουσουλμανους της Θρακης απο το 1915 μεχρι το 1993 - οποταν ανοιξαν οι μπαρες που ''φυλαγαν'' τους αλλοθρησκους μην δραπετευσουν - και πηγαν ΟΛΟΙ στην αγκαλια της συμμαχου Τουρκιας η οποια τωρα τους αποκαλει ''Τουρκικη μειονοτητα''!!!!!!

Αν καποιον δεν τον θελει η Πατριδα που τον φιλοξενει τι κανει? καθεται και τρωει την σφαλαιαρα? ΟΧΙ, αν ειναι εξυπνος! Και ο Οδυσσεας ειναι εξυπνοτερος απο όλους εμας !!!

Αν δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας ειμαστε αξιοι της τυχης μας!!!
σωστα.......;););)

aeriko
23-02-2010, 16:05
Να αγιασει το στομα σου!!!!!!






Για τον Οδυσσεα Τσεναι, να μην λεμε οτι ''εμεις τον φτιαξαμε'' και οτι ''τον πηραν'' οι αλβανοι της Αμερικης και τον κανανε ετσι κι αλλιως κι αλλοιωτικα αλλα να λεμε οτι εμεις του επιτεθηκαμε, εμεις δεν θελαμε να κρατησει την Σημαια (κι ας ηταν ο πρωτος μαθητης στην τάξη που μελετουσε και ηξερε την δικια μας ιστορια καλλυτερα κι απο τους Ελληνες συμαθητες του) κι εγειραμε μειζον θεμα, εμεις τον διωξαμε (εμμεσως πλην σαφώς) κι εμεις τον σπρωξαμε στην αγκαλια των άλλων!!!!!!!!!!
Οπως δηλαδη ακριβως καναμε και με τους Πομακους, τους Ελληνες Μουσουλμανους της Θρακης απο το 1915 μεχρι το 1993 - οποταν ανοιξαν οι μπαρες που ''φυλαγαν'' τους αλλοθρησκους μην δραπετευσουν - και πηγαν ΟΛΟΙ στην αγκαλια της συμμαχου Τουρκιας η οποια τωρα τους αποκαλει ''Τουρκικη μειονοτητα''!!!!!!

Αν καποιον δεν τον θελει η Πατριδα που τον φιλοξενει τι κανει? καθεται και τρωει την σφαλαιαρα? ΟΧΙ, αν ειναι εξυπνος! Και ο Οδυσσεας ειναι εξυπνοτερος απο όλους εμας !!!

Αν δεν μαθαινουμε απο τα λαθη μας ειμαστε αξιοι της τυχης μας!!!
Πέστα ρε Χρυσόστομε γιατί όλο εχθρούς από έξω βλέπουμε.

Kolokas
23-02-2010, 16:06
Κάποια ψυχή, κάποια εποχή έλεγε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης). Θυμίζω ότι έθνη που ξέχασαν την ιστορία τους είναι καταδικασμένα να την ξαναζήσουν...
Ξυπνάτε πριν είναι πολύ αργά. Τι εννοώ: όχι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό, ναι στους ξένους που θέλουν να ζήσουν/εργαστούν/ενσωματωθούν στην χώρα μας σεβόμενοι νόμους και ήθη/έθιμα ΟΧΙ στους κάθε λογής εγκάθετους/προπληρωμένους προβοκάτορες που αποσκοπούν στην εθνική μας αλλοίωση. Γρηγορείτε και προσεύχεσθε ίνα μην πειρασθείτε...Ερώτησις: χιλιάδες ξένοι πάσης λογής που περιφέρονται ασκόπως στην επικράτεια, πώς ζούν, πώς συντηρούνται, ποιός τους στηρίζει οικονομικά;
:sm5::sm4:

GeorgeP
23-02-2010, 16:16
Πέστα ρε Χρυσόστομε γιατί όλο εχθρούς από έξω βλέπουμε.

Ειναι φυσικο αυτο που λες για εναν λαο ο οποιος μαθαινει τα μισα απο αυτα που πρέπει να μαθει στο σχολειο οσον αφορα την Ιστορια του!!!
Ειναι φυσικο ακομα αυτο να συμβαινει οταν σε αυτον τον ημιμαθη λαο αντι να του μαθεις τι ηταν η ''Τσαμηδες'', ποσα χρονια (εκατονταδες) ζουσαν στην περιοχη της Ηπειρου τι προσεφεραν στην περιοχη, το πως και γιατι συνεργαστηκαν με τους Ιταλους (στο ''Τσαμικο'' θεμα βασιστηκε η εισβολη των Ιταλων*) και με τους Γερμανους στην κατοχη κ.λ.π. τον φουσκωνεις ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ & ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΑΤΑ ΜΟΝΟΝ με το τελευταιο για να δικαιολογησεις την ''κρατικοποιηση'' των περιουσιων τους (όπως ακριβως εκαναν δηλαδη και η κακοί Τουρκοι μετα την Μικρασιατικη Καταστροφη το '22 )!!

Ετσι στο τελος του πετάς ενα '' ο Οδυσσεας Τσεναι ειναι απο οικογενεια Τσαμηδων'' και το μυαλο του αμοιρου και ημιμαθη αυτου λαου μπουρλοτιζεται και αναφωνει: α το κολωπαιδο!!!!!!

Ρε ντροπη μας σας λεω!!!!!


* η πολιτισμική διαφοροποίηση, οι κτηματικές διαφορές και η στάση του ελληνικού κράτους απέναντί τους, και ιδιαίτερα του μεταξικού καθεστώτος, ενίσχυσαν την καχυποψία τους και επέτρεψαν τη δράση εξτρεμιστικών αλυτρωτικών στοιχείων στην Αλβανία. Πάνω εκεί βασίστηκε και η Ιταλία για να θέσει τσαμικό θέμα και να δικαιολογήσει την εισβολή του 1940.

Σημ. μηπως θυμιζει λιγο Κυπριακο και 1974 το πως και το γιατί?????

loulou1100gs
23-02-2010, 20:25
Ερώτησις: γιατί ο Ζέρβας/Ε.Δ.Ε.Σ. κατά την διάρκεια της Κατοχής κυνήγησε ανηλεώς τους "Τσάμηδες" και την ίδια στιγμή τους υπέθαλπε ο Ε.Λ.Α.Σ.;
Γιατί οι "Τσάμηδες" συνεργάστηκαν ΑΨΟΓΑ με τους Ιταλο/Γερμανούς κατακτητές και αργότερα "βοήθησαν" τον Δ.Σ.Ε κατά την διάρκεια του εμφυλίου και ιδία όταν ανακήρυξε "ανεξάρτητο κράτος" ;
Γιατί συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα,αρνείται πεισματικά να ανοίξει τα αρχεία του που αφορούν στην περίοδο αυτή;Λέω εγώ τώρα...
Πρακτική του "Μεταξικού" καθεστώτος...Χμ, κάποιοι χρειάζονται επαναλήψεις στην Ιστορία...Για διαβάστε την συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και τις συνθήκες μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: συμπαγείς ελληνικοί πληθυσμοί στις περιοχές που σήμερα λέγονται "FYROM" και "Νότια Αλβανία" (sic).H Μεγάλη Βρεττανία του Μεσοπολέμου απέτρεψε την εθνική μας ολοκλήρωση στις περιοχές αυτές, όπως άλλωστε έκανε το '22 στην Μικρά Ασία και το 1955 στο Κυπριακό...Ενοχλεί πολλούς μια μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό Ελλάδα.Και ο νοών νοείτο.Επαναλαμβάνω:γρηγορείτε και προσεύχεσθε

GeorgeP
23-02-2010, 21:14
Ερώτησις: γιατί ο Ζέρβας/Ε.Δ.Ε.Σ. κατά την διάρκεια της Κατοχής κυνήγησε ανηλεώς τους "Τσάμηδες" και την ίδια στιγμή τους υπέθαλπε ο Ε.Λ.Α.Σ.;
Γιατί οι "Τσάμηδες" συνεργάστηκαν ΑΨΟΓΑ με τους Ιταλο/Γερμανούς κατακτητές και αργότερα "βοήθησαν" τον Δ.Σ.Ε κατά την διάρκεια του εμφυλίου και ιδία όταν ανακήρυξε "ανεξάρτητο κράτος" ;
Γιατί συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα,αρνείται πεισματικά να ανοίξει τα αρχεία του που αφορούν στην περίοδο αυτή;Λέω εγώ τώρα...
Πρακτική του "Μεταξικού" καθεστώτος...Χμ, κάποιοι χρειάζονται επαναλήψεις στην Ιστορία...Για διαβάστε την συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και τις συνθήκες μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: συμπαγείς ελληνικοί πληθυσμοί στις περιοχές που σήμερα λέγονται "FYROM" και "Νότια Αλβανία" (sic).H Μεγάλη Βρεττανία του Μεσοπολέμου απέτρεψε την εθνική μας ολοκλήρωση στις περιοχές αυτές, όπως άλλωστε έκανε το '22 στην Μικρά Ασία και το 1955 στο Κυπριακό...Ενοχλεί πολλούς μια μεγάλη σε έκταση και πληθυσμό Ελλάδα.Και ο νοών νοείτο.Επαναλαμβάνω:γρηγορείτε και προσεύχεσθε

Γινε πιο συγκεκριμενος με τις ιστορικες αναφορες σου για να μπορω να σε παρακολουθησω!!! Με υπονοουμενα δεν παιζω μπάλα!!

Η μια συνθηκη του Αγ. Στεφανου που ξερω εγω ηταν μεταξυ Ρωσικης και Οθωμανικης Αυτοκρατοριας, με την οποια τερματιστηκε ο Β΄ Ρωσο-Τουρκικός πόλεμος (Απρίλιος 1877 - Ιανουάριος 1878), η ένοπλη φάση του οποίου είχε λήξει με τη συνθηκη της Αδριανουπολης τον Ιανουαριο του 1878! Η οποια και αναθεωρηθηκε στο Βερολινο μετα την αντιδραση των υπολοίπων Μεγάλων δυναμεων διότι ανετρεπε την ισσοροπια δυναμεων που ειχε επιβληθη στην Ανατολη!!

Αυτην εννοεις?

loulou1100gs
24-02-2010, 07:55
Ακριβώς αυτήν εννοώ.Το υπο-νοούμενο που είναι, δεν αντελήφθην επαρκώς...Κατοχυρωμένα με συνθήκες δικαιώματα του ελληνισμού της εγγύς διασποράς, διασπαθίστηκαν από τους λεγόμενους "Μεγάλους" με την αρωγή φυσικά των εντόπιων μίσθαρνων οργάνων τους.Σήμερα, πάς όστις αποτολμά να αναφέρεται στα γεγονότα αυτά κινδυνεύει να θεωρηθεί-αν μη τι άλλο-γραφικός, στα σίγουρα "φασίστας","αντιδραστικός" κλπ,κλπ.Σαφέστατα η λεγόμενη "Μεγάλη Ιδέα" ενταφιάστηκε στις 31/08/1922 όμως από το σημείο αυτό μέχρι του να αγόμεθα στο τραπέζι του "διαλόγου" για πάσης φύσεως "γκρίζες ζώνες" και ποικιλόμορφες "εθνικές" μειονότητες που διεκδικούν, η απόσταση είναι χαοτική, νομίζω...Και για να σε διευκολύνω έτι περαιτέρω, εάν ετίθετο θέμα επιλογής ανάμεσα σε ειρήνη και δίκαιο, προσωπικώς θα επέλεγα το δεύτερο.Αγαπητέ φίλε, η αλήθεια μία:national cleansing υπέστη σε βάρος του ο ελληνισμός πολλάκις, για ανέφερε έστω και μία εθνοκάθαρση που αυτός διενήργησε σε βάρος άλλου έθνους γιατί τα δεδομένα άλλα λένε(όρα ανταλλαγές πληθυσμών από Ρωμυλία,Ανατολική Θράκη, Πόλη κλπ,κλπ).

GeorgeP
24-02-2010, 11:15
Ακριβώς αυτήν εννοώ.Το υπο-νοούμενο που είναι, δεν αντελήφθην επαρκώς...Κατοχυρωμένα με συνθήκες δικαιώματα του ελληνισμού της εγγύς διασποράς, διασπαθίστηκαν από τους λεγόμενους "Μεγάλους" με την αρωγή φυσικά των εντόπιων μίσθαρνων οργάνων τους.Σήμερα, πάς όστις αποτολμά να αναφέρεται στα γεγονότα αυτά κινδυνεύει να θεωρηθεί-αν μη τι άλλο-γραφικός, στα σίγουρα "φασίστας","αντιδραστικός" κλπ,κλπ.Σαφέστατα η λεγόμενη "Μεγάλη Ιδέα" ενταφιάστηκε στις 31/08/1922 όμως από το σημείο αυτό μέχρι του να αγόμεθα στο τραπέζι του "διαλόγου" για πάσης φύσεως "γκρίζες ζώνες" και ποικιλόμορφες "εθνικές" μειονότητες που διεκδικούν, η απόσταση είναι χαοτική, νομίζω...Και για να σε διευκολύνω έτι περαιτέρω, εάν ετίθετο θέμα επιλογής ανάμεσα σε ειρήνη και δίκαιο, προσωπικώς θα επέλεγα το δεύτερο.Αγαπητέ φίλε, η αλήθεια μία:national cleansing υπέστη σε βάρος του ο ελληνισμός πολλάκις, για ανέφερε έστω και μία εθνοκάθαρση που αυτός διενήργησε σε βάρος άλλου έθνους γιατί τα δεδομένα άλλα λένε(όρα ανταλλαγές πληθυσμών από Ρωμυλία,Ανατολική Θράκη, Πόλη κλπ,κλπ).

Υπονοουμενα=ατυχης εκφραση στο ποστ μου (γραφω απο την εργασια μου και καμια φορα ξεφευγει το χερι απο το μυαλο).

Θα συμφωνησω σε ολα αυτα που αναφερεις στο παραπανω ποστ σου εκτος του national cleansing που λες οτι υπεστημεν ως εθνος!!! Δεν μπορω να θυμηθω ποτε εγινε αυτο σε βαρος μας, ισως οι γνωσεις μου στην ιστορια να ειναι περιορισμενες και να μου διαφευγει ενα τετοιο γεγονος και παρακαλω να μου πεις!!
Ομως το θεμα εδω ειναι άλλο και ισως ξεφευγουμε απο λιγο εως αρκετα με τις μεταξυ μας ιστορικες αναδρομες/συζητησεις! Ισως να πρέπει να ανοιξουμε άλλο thread γιαυτες!!!

boxerakias57
24-02-2010, 13:24
ξεχασαμε να αγαπαμε την πατριδα μας:yz

aeriko
24-02-2010, 14:00
Πολύ επίκαιρο για την κουβέντα που κάνουμε

Ναρκισσισμός και συνωμοσιολογία
Του Αλεξη Παπαχελα
Βρισκόμαστε σε ένα οριακό σημείο της ιστορίας μας. Ο χαρακτήρας μας μπορεί να μας οδηγήσει σε δύο πολύ διαφορετικά μονοπάτια, το ένα δύσκολο αλλά δημιουργικό, το άλλο εύκολο και εξόχως αυτοκαταστροφικό.
Ποια είναι η «εύκολη» λύση; Αυτή που ακολουθούν τις τελευταίες ημέρες σημαίνοντες πολιτικοί παράγοντες και εξαντλείται στις επιθέσεις στη... Γερμανία και στις υπόλοιπες σκοτεινές δυνάμεις, που απεργάζονται συνωμοσίες κατά της χώρας μας. Είναι προφανώς πιο εύκολο να αμολήσεις μια ναρκισσιστική εθνικιστική κορώνα και να απευθυνθείς στα συνωμοσιολογικά ένστικτα του Ελληνα, παρά να δεις κατάματα το πρόβλημα και να το λύσεις. Είναι ασφαλώς πολύ λογικό και θεμιτό για τους παρωχημένους πολιτικούς που εκπροσωπούν ένα χρεοκοπημένο κατεστημένο να καταφεύγουν σε αυτές τις λύσεις.
Αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά, μόνο στον γκρεμό. Ούτε η Μέρκελ θα τρομάξει μπροστά στην επιστολή Πετσάλνικου, ούτε η μετοχή της BMW θα καταρρεύσει επειδή κάποιοι άρχισαν να καλλιεργούν την ιδέα του μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων. Εχουμε ήδη υποστεί τεράστια ζημιά στην εικόνα μας διεθνώς και το μόνο που μας λείπει είναι να αρχίσουμε την παλιά καλή τακτική τού «σε βρίζω, αλλά φέρε και τα λεφτά». Επιτέλους, κανείς δεν αισθάνεται πλέον ότι μας χρωστάει, επειδή είμαστε ο περιούσιος λαός. Εξαργυρώσαμε τα γραμμάτια για τον Περικλή και τη διάδοση της δημοκρατίας, για το έπος του 1940 και τώρα είμαστε μια ακόμη χώρα που τα έχει κάνει θάλασσα και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.
Υπάρχει, λοιπόν, το μονοπάτι που οδηγεί στην εσωστρέφεια και σε ένα φανταστικό πόλεμο με σκοτεινές δυνάμεις που μας ζηλεύουν και μας κυνηγούν. Αν αυτή η νοοτροπία συνδυασθεί και με ακραίες συμπεριφορές διαμαρτυρίας στο εσωτερικό, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα μας πάει πάρα πολύ πίσω. Ο άλλος δρόμος είναι να θυμώσουμε με τα όσα ακούμε και διαβάζουμε για τη χώρα μας και να πούμε μόνοι μας «ε, όχι ρε φίλε, δεν τα αξίζουμε όλα αυτά. Τα κάναμε θάλασσα, αλλά θα τα διορθώσουμε γιατί είμαστε μια δυνατή χώρα με πολλά πλεονεκτήματα και ένας λαός που ξέρει να τα θαλασσώνει, αλλά και να επιβιώνει στο τέλος». Αυτός ο θυμός μπορεί να βγάλει από το ελληνικό DNA φιλότιμο, εργατικότητα και ένα καινούργιο όραμα. Απαιτεί, όμως, να κοιταχθούμε στον καθρέφτη και να αναγνωρίσουμε τα δικά μας λάθη. Ναι, να τα ξεχωρίσουμε από τις κακοήθειες, τους λαϊκιστικούς ρατσισμούς κάποιων ξένων και τις υπερβολές, αλλά να τα δούμε.
Εχουμε πιάσει τον «πάτο». Η επιλογή είναι δική μας τώρα, αν θα βγάλουμε τον κακό τριτοκοσμικό μας εαυτό πιστεύοντας στον ρόλο του θύματος ή αν θα αρπάξουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας για να σταματήσουμε να είμαστε ο περίγελως διεθνώς.

GeorgeP
24-02-2010, 14:14
ξεχασαμε να αγαπαμε την πατριδα μας:yz



κάποτε στο σχολειο μαθαιναμε



....''τι ειναι η πατριδα μας? μην ειναι οι καμποι? μην ειναι τα ψηλα βουνα?...........
...λεπτομερειες απο την Επανασταση του 1821 και μιλαγαμε εμφατικα για τον Κολοκοτρωνη, τον Ανδρουτσο, το Πετρομπεη κι άλλους οπλαρχηγους
....Αρχαια απο πρωτοτυπο κειμενο (Ο φιλος τω φίλω εν κινδυνοις γιγνωσκεις.............)
...Γραμματικη του Αχιλλεα Τζαρτζανου! Ενα εργο αξεπεραστο μεχρι σημερα απο το 1930 που εκδοθηκε!!!! Σημερα εχει αποσυρθει απο τα Σχολεια (Γυμνασια-Λυκεια) και κοστιζει στα βιβλιοπωλεια............. 30ε!!!!!
....την καθαρευουσα, η οποια σαν καθημερινη γλωσσα ηταν αχρηστη αλλα σαν συνεχιστης της αρχαιας Ελληνικης και σαν βαση αυτης που μιλαμε σημερα.....ανεκτιμητη!!!!!!!!!
.....για Περισπωμένες, δασείες, οξείες, υποδιαστολες κ.λ.π. ''αχρηστα'' πραγματα που ομως ηταν/ειναι/θα ειναι η φυση και η ριζα της Ελληνικης γλωσσας!! Της πλουσιωτερης γλωσσας του κοσμου!!
.... για Μικρασιατικες Καταστροφες
.....Βαλκανικους Πολεμους
.....Αρχαιους Ελληνες

Με τα παραπανω μαθαιναμε να αγαπαμε την πατριδα μας και να αγωνιζομαστε γιαυτην!!!
Τωρα τι.....μαθαινουμε απο τα παραπανω? και σε ποια εκταση?
Απαντηση : και μονον ο ''συνωστισμος'' στην Παραλια της Σμυρνης κατα την Μικρασσιατικη καταστροφη που ειδαν οι συγγραφεις του βιβλιου Ιστοριας της Ε' Δημοτικου ειναι απο μονο του απαντηση στην παραπανω ερωτηση!!!

ntinopoulos
24-02-2010, 14:19
το θεμα ειναι φιλε πανο το πως επιβιωνουμε!:rolleyes:
δημιουργωντας σχεσεις εξαρτησης και αιχμαλωσιας με τα τοσα δανεια που παιρνουμε και με τους ορους που τα παιρνουμε?:rolleyes:
μεγαλη μαγκια...:p...η ...γνωστη ελληνικη μαγκια!:sm7:

Arkas
24-02-2010, 14:24
ξεχασαμε να αγαπαμε την πατριδα μας:yz

κάποτε στο σχολειο μαθαιναμε



....''τι ειναι η πατριδα μας? μην ειναι οι καμποι? μην ειναι τα ψηλα βουνα?...........
...λεπτομερειες απο την Επανασταση του 1821 και μιλαγαμε εμφατικα για τον Κολοκοτρωνη, τον Ανδρουτσο, το Πετρομπεη κι άλλους οπλαρχηγους
....Αρχαια απο πρωτοτυπο κειμενο (Ο φιλος τω φίλω εν κινδυνοις γιγνωσκεις.............)
...Γραμματικη του Αχιλλεα Τζαρτζανου! Ενα εργο αξεπεραστο μεχρι σημερα απο το 1930 που εκδοθηκε!!!! Σημερα εχει αποσυρθει απο τα Σχολεια (Γυμνασια-Λυκεια) και κοστιζει στα βιβλιοπωλεια............. 30ε!!!!!
....την καθαρευουσα, η οποια σαν καθημερινη γλωσσα ηταν αχρηστη αλλα σαν συνεχιστης της αρχαιας Ελληνικης και σαν βαση αυτης που μιλαμε σημερα.....ανεκτιμητη!!!!!!!!!
.....για Περισπωμένες, δασείες, οξείες, υποδιαστολες κ.λ.π. ''αχρηστα'' πραγματα που ομως ηταν/ειναι/θα ειναι η φυση και η ριζα της Ελληνικης γλωσσας!! Της πλουσιωτερης γλωσσας του κοσμου!!
.... για Μικρασιατικες Καταστροφες
.....Βαλκανικους Πολεμους
.....Αρχαιους Ελληνες
Με τα παραπανω μαθαιναμε να αγαπαμε την πατριδα μας και να αγωνιζομαστε γιαυτην!!!
Τωρα τι.....μαθαινουμε απο τα παραπανω? και σε ποια εκταση?
Απαντηση : και μονον ο ''συνωστισμος'' στην Παραλια της Σμυρνης κατα την Μικρασσιατικη καταστροφη που ειδαν οι συγγραφεις του βιβλιου Ιστοριας της Ε' Δημοτικου ειναι απο μονο του απαντηση στην παραπανω ερωτηση!!!

Μας "σπρώχνουν" στο να ξεχνάμε να αγαπάμε την πατρίδα μας...:(
.

Cogar
24-02-2010, 14:26
να θυμώσουμε με τα όσα ακούμε και διαβάζουμε για τη χώρα μας και να πούμε μόνοι μας «ε, όχι ρε φίλε, δεν τα αξίζουμε όλα αυτά. Τα κάναμε θάλασσα, αλλά θα τα διορθώσουμε γιατί είμαστε μια δυνατή χώρα με πολλά πλεονεκτήματα και ένας λαός που ξέρει να τα θαλασσώνει, αλλά και να επιβιώνει στο τέλος». Αυτός ο θυμός μπορεί να βγάλει από το ελληνικό DNA φιλότιμο, εργατικότητα και ένα καινούργιο όραμα. Απαιτεί, όμως, να κοιταχθούμε στον καθρέφτη και να αναγνωρίσουμε τα δικά μας λάθη.



Πολύ σωστά τα λέει.
Είναι αλήθεια !!!!!!!!!!!








Όπως αλήθεια είναι:



Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς "επένδυση" για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη

Έτσι προετοιμάζουν , το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του "Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων" η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.

!!!


Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έχουν βάλει μαστίχα στα μάτια και σου λένε:όχι μωρέ.δεν υπάρχει "σχέδιο".Μην είσαι καχύποπτος.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα βόρεια σύνορα.ούτε με τα ανατολικά.Όλοι φίλοι μας είναι.Και θέλουν το καλό μας.Ακόμα και οι μετανάστες λάθρο ή νόμιμοι,θέλουν το καλό μας.Πως κάνεις έτσι;;; Ρατσιστής είσαι;;;;Για μας δουλεύουν. Να τους νομιμοποιήσουμε τους ανθρώπους.Τι θα γίνει;;;; Θα μας φάνε;;;;;;:sm7::sm7::sm7::sm7:

GeorgeP
24-02-2010, 14:30
το θεμα ειναι φιλε πανο το πως επιβιωνουμε!:rolleyes:
δημιουργωντας σχεσεις εξαρτησης και αιχμαλωσιας με τα τοσα δανεια που παιρνουμε και με τους ορους που τα παιρνουμε?:rolleyes:
μεγαλη μαγκια...:p...η ...γνωστη ελληνικη μαγκια!:sm7:
Κωστα το θεμα ειναι πολυ μεγάλο!! Χρειαζομαστε μηνες για να το αναπτυξουμε!!
Παντως τα παντα ξεκινανε απο την αποφαση της ελλαδας (νομιζω το 1963 και μετα) για αποβιομηχανοποιηση της και ορισμό της Τουριστικης αναπτυξης σαν κυρια πηγη εσοδων!!!
Φυσικα ο Καραμανλης (ο τότε) δεν ηταν βλακας να υποκυψει στην πιεσης Γερμανων;), Γάλλων κι Εγγλεζων (διοτι περι αυτου προκειται) χωρις ανταλλαγματα!! Η ελλαδα τοτε πεινουσε φιλε Κωστα και οι υποψηφιοι μεταναστες εφευγαν με καραβιες και τραινιές για Αμερικες, αυστραλίες και Γερμανιες;) για ενα κομματι ψωμι!!
Μονον που τα αναταλλαγματα ηρθαν και παρείλθαν (οικονομικα/πολιτικα) η βιομηχανια πεθανε κι εμεις υποφερουμε (ακομα)!!!

GeorgeP
24-02-2010, 14:31
Μας "σπρώχνουν" στο να ξεχνάμε να αγαπάμε την πατρίδα μας...:(
.
Αυτο εννοω Κε Εξαφανισμενε Δημητρη!!!

GeorgeP
24-02-2010, 14:55
-----------------------------------------------------------------------

Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που έχουν βάλει μαστίχα στα μάτια και σου λένε:όχι μωρέ.δεν υπάρχει "σχέδιο".Μην είσαι καχύποπτος.Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα βόρεια σύνορα.ούτε με τα ανατολικά.Όλοι φίλοι μας είναι.Και θέλουν το καλό μας.Ακόμα και οι μετανάστες λάθρο ή νόμιμοι,θέλουν το καλό μας.Πως κάνεις έτσι;;; Ρατσιστής είσαι;;;;Για μας δουλεύουν. Να τους νομιμοποιήσουμε τους ανθρώπους.Τι θα γίνει;;;; Θα μας φάνε;;;;;;:sm7::sm7::sm7::sm7:

Μαστιχα Χίου φανταζομαι εννοεις!! ειναι η καλλυτερη και δεν αφηνει περιθωρια να δεις καθόλου ουτε δεξια ουτε αριστερα!!:sm7:

Και για να σοβαρευτουμε, να μας την πεσουν οι Βορειοι? χλωμο το βλεπω!! Ο υπ'αριθμον 1 Βόρειος Εχθρος μας Ιστορικα, η Βουλγαρια, μπηκε στην ΕΕ και σε λιγο στην ΟΝΕ....... παει διεγραψε την απο εχθρό!!!
Ο υπ'αριθμον 2 Βόρειος Εχθρος μας (αυτος προεκυψε τα τελευταια 20χρόνια) τα Σκόπια, ουτε να φανε εχουν, θελουν να μπουν δε σε ολους τους Διεθνεις οργανισμους και στην ΕΕ πραγμα που χωρις τον ''εχθρο'' τους την Ελλαδα δεν γινεται!!!....παει κι αυτη απο εχθρός!!!!
Ο υπ'αριθμον 3 Βόρειος Εχθρος μας, η Αλβανια, τι να πουμε γιαυτους? Ξυπνησανε απο τον ληθαργο του Εμβερ Χοτζα όπου το μονο εξωτερικο που εβλεπαν οι αλβανοι ηταν η Κερκυρα απο τις ταρατσες των σπιτιων τους κι ηρθαν εδω πεινασμενοι και λοιμασμενοι να δουλεψουν, να μας κτισουν τα σπιτια μας, να καθαρισουν τα σπιτια μας, να φυλαξουν τα παιδια μας,να....να...... αλλα και να φερουν και ....π******ς(!!!!!) Να κλεψουν, να σκοτωσουν κ.α.!! Καθε νομισμα εχει δυό οψεις συναδελφοι!!! Κι Ελληνες μετανανστες στην Γερμανια, αμερικη Αυστραλια σκοτωσαν, εκλεψαν και πηγαν φυλακη!!!
Η αλβανια σαν χωρα δε εχει που την κεφαλη κλίνει! Θέλει την αμερικη αλλα θελει και την Ευρωπη!! Θέλει αναπτυξη αλλα οχι πολυ αναπτυξη μην τυχον και ξυπνησει ο λαος!! Οπλα δεν εχει, στρατο δεν εχει, την ΕΕ την θελει οπου κι αυτη χωρις την Ελλαδα δεν μπαινει!!! Παει, διεγραψε και τον 3ο εχθρο!!

τι μενει? μα φυσικα η Τουρκια!!! ο υπαριθμόν 4 εχθρος! Πανοπλη, με στρατιωτικο καθεστως που ειναι πισω απο όλα, προκλητικη, αμβισβητουσα τους παντες και τα παντα! Αυτη ειναι μια απειλη, ομως.........ποιος ειναι τουρκος??? Κατα το Τουρκικο Συνταγμα ''όποιος διαμενει εντος των υφισταμενων συνορων τα οποια οριοθετηθηκαν με διαφορες Συνθηκες μετα την πτωση της Οθωμανικης Αυτοκρατοριας λεγεται Τουρκος! Ολοι οι Τουρκοι μιλανε την τουρκικην κι εχουν κοινα ηθη κι εθιμα και κοινη θρησκεια'' Ολοι? οχι βεβαια!! δεν ειναι δυνατον διότι το τουρκικο κρατος αποτελειται απο 60 διαφορετικες εθνότητες οι οποιες εχουν διαφορετικκη γλωσσα, ηθη κι εθιμα αλλα και θρησκεια!!! π.χ. Κουρδοι!!! Περιμενει κανεις οτι αν τα βαλει με την Ελλαδα αυτος ο εχθρος αυτες οι καταπιεσμενες εθνοτητες θα μεινουν αμετοχες??????

Παει, διεγραψε και τον 4ο εχθρο!!

Arkas
24-02-2010, 15:25
Εσένα έπρεπε να σε κάνουμε υπουργό Εθνικής Αμύνης!
Η χαρά του στρατευσίμου!!!:sm7:

boxerakias57
24-02-2010, 15:33
:sm7::yz

ntinopoulos
25-02-2010, 10:58
...ελβετια μας εκανε ο γιωργος!:sm7:

vpentza
25-02-2010, 11:12
Αν γίνει πόλεμος με το Νο 4 εχθρό , αυτός θα είναι διάρκειας 5-7 ημερών, πόλεμος αντίστοιχος με τα γεγονότα του Ιρακ, Αφγανιστάν δεν είναι εφικτό να γίνει γύρω από το Αιγαίο...
Στο διάστημα αυτό τα στρατιωτικά αποθέματα της Ελλάδας τελειώνουν, της Τουρκίας κρατάνε λίγο παραπάνω....
Θα έρθει λοιπόν ο Αμερικάνος/Γάλλος/Γερμανός κτλ κτλ θα επιβάλλει την ανακωχή και θα αρχίζει να διαπραγματεύεται τη πώληση νέου εξοπλισμού τον οποίο και οι δύο θα δεσμευτούν φυσικά να αγοράσουν...
Θέλω να πω ότι, αν αποφασίσουν "κάποιοι" να μας εμπλέξουν σε πόλεμο, η αφορμή θα βρεθεί, η ιστορία διδάσκει ότι οι αφορμές παρουσιάζονται πάρα πολύ εύκολα...
Μη φοβάστε τον κάθε γείτονα, να φοβάστε αυτούς που θα τον "αναγκάσουν" να εμπλακεί σε περιπέτειες με εμάς.....:cool:

GeorgeP
25-02-2010, 11:17
Αν γίνει πόλεμος με το Νο 4 εχθρό , αυτός θα είναι διάρκειας 5-7 ημερών, πόλεμος αντίστοιχος με τα γεγονότα του Ιρακ, Αφγανιστάν δεν είναι εφικτό να γίνει γύρω από το Αιγαίο...
Στο διάστημα αυτό τα στρατιωτικά αποθέματα της Ελλάδας τελειώνουν, της Τουρκίας κρατάνε λίγο παραπάνω....
Θα έρθει λοιπόν ο Αμερικάνος/Γάλλος/Γερμανός κτλ κτλ θα επιβάλλει την ανακωχή και θα αρχίζει να διαπραγματεύεται τη πώληση νέου εξοπλισμού τον οποίο και οι δύο θα δεσμευτούν φυσικά να αγοράσουν...
Θέλω να πω ότι, αν αποφασίσουν "κάποιοι" να μας εμπλέξουν σε πόλεμο, η αφορμή θα βρεθεί, η ιστορία διδάσκει ότι οι αφορμές παρουσιάζονται πάρα πολύ εύκολα...
Μη φοβάστε τον κάθε γείτονα, να φοβάστε αυτούς που θα τον "αναγκάσουν" να εμπλακεί σε περιπέτειες με εμάς.....:cool:

Πολυ σωστα ελάλησες!!!!!!:sm8: