PDA

View Full Version : Δύο νεκροίπλοίο Louis Μajesty από τα φονικά χτυπήματα κυμάτων στο


gsmaniac
04-03-2010, 14:49
:hmmm::hmmm:Δύο νεκροίπλοίο Louis Μajesty από τα φονικά χτυπήματα κυμάτων στο http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/1112818_b.jpg
Reuters (javascript:CPInfo(454620))
Το κρουαζιερόπλοιο ελλιμενίστηκε στη Βαρκελώνη Αθήνα
http://www.in.gr/news/images/-email.gif (http://www.in.gr/news/mail.asp?lngEntityID=1112818&lngDtrID=245)http://www.in.gr/news/images/-print.gif (http://www.in.gr/news/print.asp?lngEntityID=1112818&lngDtrID=245)Νέο τραγικό ναυτικό δυστύχημα έπληξε την εταιρεία Louis Cruises. Την Τετάρτη, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 17 τραυματίστηκαν όταν το κρουαζιερόπλοιο «Louis Μajesty» δέχθηκε τρία αλλεπάλληλα «κύματα-φονιάδες», όπως ονομάζονται, ενώ έπλεε ανοικτά της Ισπανίας.
Το πλοίο, με 1.350 επιβάτες και πλήρωμα 580 ατόμων, είχε αποπλεύσει από τη Γένοβα της Ιταλίας με προορισμό τη Μασσαλία. Από το πλήρωμα οι 20 είναι Έλληνες και συγκεκριμένα όλοι οι αξιωματικοί του πλοίου, ενώ Έλληνας είναι και ο πλοίαρχός του. Μεταξύ των επιβατών βρίσκονταν τρεις Έλληνες και τέσσερις Κύπριοι υπήκοοι, οι οποίοι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Νεκροί είναι ένας Γερμανός και ένας Ιταλός υπήκοος.
Το κρουαζιερόπλοιο ελλιμενίστηκε στη Βαρκελώνη για να αποβιβάσει τους τραυματίες, ένας εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση.
«Ένα κύμα έσπασε τζάμια στην περιοχή του σαλονιού και το σκάφος πήρε νερό» δήλωσε αξιωματούχος της ισπανικής ακτοφυλακής.
Εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας Louis Cruises στην Κύπρο δήλωσε ότι το σκάφος αντιμετώπισε κύματα ύψους οκτώ μέτρων.
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία «εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια και τη συμπάθειά της στις οικογένειες των θυμάτων, τη συμπαράστασή της στους τραυματίες και τη θλίψη της για το συμβάν».
Σύμφωνα με τον διευθυντή επικοινωνίας της πλοιοκτήτριας εταιρείας στην Κύπρο, Μιχάλη Μαραθεύτη, ήδη έγιναν οι απαραίτητες διευθετήσεις για τη μεταφορά όλων των επιβατών αεροπορικώς στις χώρες τους.


:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::hmmm:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
04-03-2010, 14:59
:(:(:(

skippybi
04-03-2010, 16:21
οι 3 Μαρίες...;)