PDA

View Full Version : Νέα οικολογικά ελαστικά από τη Pirelli στη Γενεύη


ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
09-03-2010, 09:45
http://www.us.pirelli.com/news/files/2009/11/Pirelli_Auto_Scorpion_7-300x200.jpg



Η Pirelli αποκάλυψε το πρώτο «οικολογικό» ελαστικό της που προορίζεται για αυτοκίνητα ελεύθερου χρόνου, το Scorpion Verde, καθώς και ένα νέο ελαστικό σχεδιασμένο για υπεραυτοκίνητα, το νέο PZero Corsa. Με αυτές τις δύο παγκόσμιες πρεμιέρες, η εταιρεία έδωσε και ένα ηχηρό παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το ιταλικό γκρουπ επιδιώκει τα τελευταία χρόνια να θεωρείται σημείο αναφοράς όχι μόνο για μοντέλα υψηλών επιδόσεων, μέσω της σειράς PZero, αλλά και για εκδόσεις που εστιάζουν στην οικολογία, με την οικογένεια Cinturato.


http://www.tiremedia.com/images/tire-big/pirelli-pzero-corsa-direzionale.jpg (http://pirelli.tiremedia.com/model/pzero-corsa-direzionale.html)


Στο 80ό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τα δύο νέα ελαστικά του ιταλικού γκρουπ παρουσιάστηκαν στο κοινό και μέσα από ορισμένα από τα νέα μοντέλα της έκθεσης που τα φορούσαν, όπως το νέο VW Touareg με το Scorpion Verde ή η Lamborghini Gallardo Superleggera με το PZero Corsa. Το Cyber Tyre, το «έξυπνο» ελαστικό που μπορεί να «διαβάζει» το δρόμο, ήταν επίσης από τα πλέον αξιόλογα εκθέματα της Pirelli στη Γενεύη, δίνοντας μία εικόνα της ερευνητικής δραστηριότητας της εταιρείας για την επόμενη γενιά ελαστικών.

MARK
09-03-2010, 21:00
Ευχαριστούμε Νικόλα......................;)