PDA

View Full Version : 13 & 14-3-10 * Εκδήλωση αλληλεγγύης στο ΔΙΚΕΠΑΖ


ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
13-03-2010, 08:44
Η δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας έχει ως αποτέλεσμα – εκτός της οικονομικής στενότητας – την παγίωση ενός κλίματος αβεβαιότητας και εσωστρέφειας.


http://4.bp.blogspot.com/_yLUgMGwpscE/SA3Z4wgF2TI/AAAAAAAABiY/VuyOthTVJJo/s320/Image00001.jpg


Στο πλαίσιο αυτό, όπως έχει διαμορφωθεί από τις τρέχουσες εξελίξεις, προέχει η υποστήριξη, τουλάχιστον όσων φορέων του ευρύτερου Δημοσίου τομέα είναι παραγωγικοί και επιτελούν κοινωνικό έργο. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, λοιπόν, το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ), που βιώνει μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση εξαιτίας της αδιαφορίας παραγόντων της κεντρικής εξουσίας, εκπέμπει ΣΟΣ, καθώς απειλείται σε μεγάλο βαθμό η βιωσιμότητά του. Σε αντίθεση, όμως, με την πολιτεία, την συγκεκριμένη αγωνία συμμερίζονται απόλυτα τα μέλη του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού, που με αίσθημα ευθύνης προχωρούν σε μια πρωτοβουλία ευαισθησίας, αλληλεγγύης, αλλά πάνω απ’ όλα αναγνώρισης των ποιοτικών και μοναδικών υπηρεσιών που παρέχονται στις εγκαταστάσεις του ΔΙΚΕΠΑΖ.
Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού θεωρώντας ότι η αξιοπρεπής συμπεριφορά απέναντι στα ζώα καθρεπτίζει την ποιότητα του πολιτισμού μας, διαθέτει τα έσοδα των θεατρικών παραστάσεων του έργου «Όσκαρ» της δημοτικής θεατρικής ομάδας, στις 13 και 14 Μαρτίου, για τις ανάγκες του ΔΙΚΕΠΑΖ.
Η συμμετοχή όλων των ευαισθητοποιημένων και φιλόζωων πολιτών θα ήταν ιδιαίτερα τιμητική και ουσιαστική για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.
Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα στην θεατρική σκηνή «ΓΚΑΡΑΖ» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης 4) και ώρα 21.00 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες κυρία Βάσω Τσαούλη 2104965511.
Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης δήλωσε σχετικά: «Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού και τις ευαισθητοποιημένες φωνές των μελών του Δ.Σ. του και ιδιαιτέρως της Προέδρου Λαμπρινής Μάνου. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες οποιαδήποτε βοήθεια είναι λυτρωτική, καθώς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν ικανοποιεί ως οφείλει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στον ΠΕΣΥΔΑΠ, με αποτέλεσμα από ώρα σε ώρα να υπάρχει κίνδυνος λουκέτου στις εγκαταστάσεις και εγκατάλειψης της φροντίδας των αδέσποτων ζώων.»

syan
13-03-2010, 09:03
Ευχαριστούμε Νίκο..!

MARK
13-03-2010, 10:52
ΤΗΑΝΚS.........:sm8:

skippybi
14-03-2010, 23:15
;)