View Single Post
  #3  
Παλιό 29-04-2010, 15:33
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Μηνύματα: 1,616
Thumbs up Απάντηση: ...συγχρονισμός των κυλίνδρων σε R1200GS!!.. με βοήθεια του Twinmax!

...μετα απο παράκληση φιλου που με προσωπικο μου ζητησε να του περιγραψω ποσο και ποιο παξιμάδι ρύθμισα καθως και ποιο κύλινδρο απ τους δυο ...παραθέτω και την επόμενη φωτο για να γινω πιο συγκεκριμένος και να συμπληρωσει ακομα περισσοτερο το ποστακι!





....οπως αναφερα στο αρχικο ποστακι ...το οργανο εδειξε παραπανω αναρρόφηση αερα στον δεξι κύλινδρο της ταξης του 1,8 της μοναδας του Twinmax...


...και η επέμβαση μου εγινε επίσης στον δεξι κύλινδρο !..πριν βαλω το χερι μου στα παξιμαδια σημάδεψα με ενα ψιλο κοκκινο ανεξίτηλο μαρκαδόρο τις ρυθμίσεις που ειχε απ τη μαμα (...για να ειμαι και σιγουρος οτι σε περιπτωση που κανω καμια "ξερη" να μπορεσω να βαλω ξανα τις αρχικες ρυθμισεις) και μετα την ρυθμιση μου, τράβηξα και μια ψιλή μπλε στο παξιμάδι για τη νεα θεση που εδειχνε το οργανο οτι υπηρχε η απόλυτη, παράλληλη αναρρόφηση και στους 2 κυλίνδρους!



...το κατω παξιμαδι ηταν η κοντρα ....και το πανω της ρύθμισης αυτο που γυρισα με τα δαχτυλα μου προς τα δεξια γυρω στα 4 με 5 χιλιοστα !...η αποσταση φαινεται στη φωτογραφια !!!


...ελπιζω να βοηθησα λιγο παραπανω!!!
Reply With Quote