View Single Post
  #19  
Παλιό 17-05-2010, 15:05
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Μηνύματα: 1,616
Cool Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ

... λοιπον παιδες !!! ... ειμαι πολυ λυπημενος αλλα η ζωη θελει ρεαλισμο για να προχωρας μπροστα! ... το ταξιδι αυτο ηταν προγραμματισμενο σχεδον απ τις αρχες του προηγούμενου ετους... και περιμενα μεχρι την τελευταια στιγμη για να το μοιραστω μαζι σας ... αλλα τελικα η μοίρα εχει αλλα σχεδια για μενα!

... ειμαι απ τη φυση μου αισιόδοξος και εχει ηδη περασει μια μερα απο χθες και μπορω να δω τα πραγματα λιγο πιο ξεκαθαρα ...βγαζωντας τους συναισθηματισμούς που ειναι το αδυνατο μου σημειο!

...το λοιπον δεν θελω να το κουραζω και δεν μπορω ακομα να το χωνεψω αλλα ...το GS εχθες κολλησε! ... αυτα στο θεμα BMW-BOXER-LEISTUNG! ...δυστυχώς!...γυρω στις 2 το μεσημερι και κατα την διαρκεια της κλασικης μας γυροβολιας στα γυρω ορεινα με το κλασικο παρεακι... και πανω σε μια αλλαγη απο σπασμενη τεταρτη σε πεμπτη ....ο Μπόξερ εκανε "γκραουυυ" ...νομιζω με πολυ τυχη την εβγαλα αγρατσουνιστος ... και ενα τεραστιο συννεφο πυκνου καπνου σκεπασε τα παντα!... μετα απο πολυ ταλαιπωρία γυρω στις 18:30 εφερα το GS πισω στο Solingen φορτωμένος στην οδικη!...και πηγα στη δουλια!

...περασε ενα βραδυ μεσα σε βαθιά θλιψη ...

...και πριν απο λιγο μπηκα μεσα! ...γυρισα απ τον BMW-μαστορα που στη προσπάθεια του να ξεβιδωσει το αριστερο μπουζι ....που δεν έβγαινε με τιποτα, μου ειπε οτι για να μην βγαινει ετσι απλα ...κατι το εχει χτυπησει και το χει κανει "τηγάνι" απο μεσα ... να μην τα πολυλογω ... ειχε λεει μια περιπτωση που εσπασε ελατηριο απο βαλβιδα ...δεν προλαβε να γυρισει πισω πριν ανέβει το πιστονι ...εσπασε και καρφωθηκε μεσα στο πιστόνι ...βγαινοντας απ την αλλη ...και κάνοντας ολα λιμπα!...και αλλα τετοια κουλά!

... φυσικα ολα ειναι υποθεσεις και εικασίες μεχρι να ανοιχτει ο κύλινδρος και να τσεκαρει την ζημια!...ενα θεμα που δυστυχως μου εγγυήθηκε δεν θα ειναι "φτηνο"!


... ολα λοιπον στο παγο! ...μεχρι νεοτερας!

...εχω την εντυπωση οτι αν και ξεκινησε το θεμα σαν "Dolomiten 2010" μου φαινεται θα τελειώσει "...επισκευη αριστερου κυλινδρου σε R1200GS"

...αν και το υφακι μου φαινεται λιγο ανετο τωρα που τα περιγραφω ...δεν ειναι ετσι!...ειμαι πολυ στεναχωρημενος και σχετικα απογοητευμενος! Προσπαθω να το χειριστω απλα θετικα μεσα στο μυαλο μου....δεν θελω να το δω σαν τιμωρια!...ουτε οτι τελικα δεν θα μπορεσω να πραγματοποιησω ενα απ τα ονειρα μου!...απλα θα περιμενω και θα δειξει !


... μεγαλη απογοητευση ...οχι στο θεμα εγγυησης που φυσιολογικα δεν τιθεται σε μια μηχανη που ειναι 6 χρονων αλλα στη απαθεια του μαστορα που σε ερωτηση μου περι φυσιολογικου τέτοιας βλαβης μου αποκριθηκε γνωριζοντας φυσικα και απο παλιοτερες συζητησεις μας οτι το δουλευα εκτος της πρωτης συνεχεια μεσα στα κοκκινα ...οτι αυτη η μηχανη δεν κατασκευαστηκε για εχτρεμ σπορ οδηγηση ...αλλα για τουριστικη on-off χρηση! ... τα λογια του κατα λεξη ηταν "große leistung grosse wersleist mein Freund" που σημαινει οτι κατα την διάρκεια που τραβας απ τη μηχανη την μεγαλυτερη της δυναμη ..τοτε εχεις και τις μεγαλυτερες απώλειες!...που σε απλα ελληνικα εννοούσε οτι μπορει να χουμε ηλεκτρονικο φραγμο στο στροφομετρο σχεδον στις 8 χιλιαδες αλλα αν θελεις να την κρατησεις για καιρο να την ανοιγεις μεχρι τις 6!

...σαν τελευταια παρακληση φιλαρακια ...

....ξεκαθαριζω σε οσους παρακολουθουν το θεμα οτι γνωριζω οτι κανεις δεν χαρηκε που μου συνεβει αυτο αλλα δεν θα νιωσω καλυτερα να διαβαζω καθε μερα ...σχόλια του τυπου συλληπητηρια και τα σχετικα !....χαλιεμαι πολυ με την αυτολυπηση ...και ηταν και ο λογος που στην αρχη σκεφτικα απλα να ενημερωσω τους συντονιστές να σβησουν απλα το θεμα μου απ την αρχη!


...λοιπον ...δεκτα καλοπροαιρετο χιουμορ! ... συμβουλες! ...αλλα παρακαλω οχι μαντηλια/μιξες/κλαματα και ο καημένος ο Γιαννης! ... δεν μασαω!...θα χουμε να λεμε οτι σπασαμε και ενα boxer. ... δυστυχως η μοτο σαιζον τελειωσε για μενα γρηγορα!...το δεχομαι!... κανω υπομονη ...μαζευω τα φραγκακια ...και οταν κατεφερω οικονομικα να ανταπεξελθω ,γιατι προς το παρων εχω και αλλα οικονομικα εμποδια στη μεση , τη διορθώνω και συνεχιζω! :smoke:


...οτι νεοτερο θα χω θα ενημερωσω!








Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 15-06-2013 at 16:29.
Reply With Quote