View Single Post
  #507  
Παλιό 29-04-2011, 21:09
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Μηνύματα: 19,474
Προεπιλογή Απάντηση: συρρακο - καλαρρυτες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kat Εμφάνιση μηνυμάτων
Στράτο, ευχαριστώ για το 'σπρώξιμο'. Η αλήθεια είναι ότι θα τον αγόραζα όλον τον εξοπλισμό κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς μιας και κανονίζω μεγάλο ταξίδι για το καλοκαίρι, απλά δεν ήξερα για πιο κοντινά τι παίζει. Η αλήθεια είναι πως μια δυο μικροτουμπίτσες που έχω φάει τα πόδια την πλήρωσαν, οπότε σε 'ακούω'... Πάω για κανονικά ψώνια λοιπόν χωρίς εκπτώσεις και σκέψεις!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατερίνα επειδή και σαν οδηγός και σαν συνοδηγός τις έφαγα τις τουμπάρες και τις τουμπίτσες και την πλήρωσαν και τα χέρια και τα πόδια
και τα πλευράκια, πλήρης εξάρτηση μη ξεχάσεις τίποτε
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από staga1200 Εμφάνιση μηνυμάτων
Mπράβο Κατερινάκι !! Η μεγάλο ταξίδι κάνεις ή μικρό τον εξοπλισμό πρέπει να τον πάρεις !! Και γνώμη μου να πάρεις και καλά πράγματα !!! Πιό φρόνημο είναι να πάρεις κάτι για τον εξοπλισμό σου παρά κάτι για τον καλοπισμό της GS !!!
Οτι σου ειπαν τα παιδια Κατερινιώ !!!

Αν βρεις χρονο αυριο, πεταξου μεχρι Ηλιούπολη (Κεφαληνιας 44 αν θυμαμαι καλα) γιατι εχει μια αποθηκη Dainese με καλα και σε πολυ καλές τιμες πραγματα!!! Για περισσοτερες λεπτομερειες, τηλ. στο προφιλ μου!!

Sorry για το spam παιδες αλλα επειδη καποια στιγμη ξεπαραδιαστηκα οντας ασχετος, θεωρω υποχρεωση μου να προφυλαξω καποιον απο το να παθει το ιδιο!!
Reply With Quote