View Single Post
  #28  
Παλιό 07-05-2012, 18:43
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
Μηνύματα: 1,316
Προεπιλογή Απάντηση: αρχισανε τα παρατραγουδα

Διαβάζοντας τα παραπάνω διακρίνω το εξής περίεργο.Η Χρυσή Αυγή δεν κρύφτηκε ποτέ πίσω από το δάκτυλο της.Από την αρχή δημοσίευσε τις θέσεις τις και τι πρεσβεύει.Με βάση αυτές τις θέσεις τις και τις ιδέες πήρε και το 7%.Και μην μου πείτε ότι το 7% των ψηφοφόρων αυτών είναι ανιστόρητοι.
Οι άλλοι κοπρίτες που μας κοροιδεύουν τόσα χρόνια και έφεραν τη χώρα σε αυτό το σημείο δεν σας ενοχλούν?
Το καλύτερο μάθημα θα το πάρουν μέσα στη βουλή από τους βουλευτές της Χρυσής αυγής και τα πρωτοπαλίκαρα τους.Αφού εμείς είμαστε ανίκανοι σαν πολίτες να τους κάνουμε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά και αφού έλαβαν τα 2 κυρίως μεγάλα κόμματα τέτοιο ποσοστό σημαίνει ότι μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων ή δεν κατάλαβε τι γίνεται τόσα χρόνια ή δεν βάζει μυαλό.
Επομένως μην διαμαρτύρεστε για την συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής αλλά προσπαθήστε να διαμαρτυρηθείτε για το ποσοστό των ψηφοφόρων που ξαναψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Μάθατε πιστεύω ότι τα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι είχαν αποκλείσει τους υποψήφιους της ΧΑ από όλες τις προεκλογικές συζητήσεις.Τι έχουμε δηλαδή δημοκρατία για τους δικούς μας και φασισμό για τους αντίπαλους και μη αρεστούς?

Αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ
Reply With Quote