View Single Post
  #1  
Παλιό 12-09-2012, 13:48
manolis65 Ο/Η manolis65 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2012
Περιοχή: poros trizinias
Μoto: beverly 500
Μηνύματα: 3
Προεπιλογή Επιλογή μοτοσικλέτας

Φίλοι μου θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή της επόμενης μοτοσικλέτας μου ,καθώς πρέπει για την επιλογή της να συνυπολογιστούν αρκετοί παράγοντες για τους οποίους εσείς ξέρεται πολύ περισσότερα από μένα.
Α) είμαι κοντός με 1,70 ύψος
Β) μηδενική εμπειρία σε on/of μοτοσικλέτες , τα προηγούμενα δίτροχα που είχα στην κατοχή μου εκτός από διάφορα παπιά ήταν ένα Yamaha RD 350 στα νιάτα μου για λίγο , Vespa Cossa 200 για πάρα πολλά χρόνια και τέλος τα τελευταία τέσσερα χρόνια Beverly 500.
Γ) η μηχανή για μένα θα είναι εργαλείο της δουλειάς μου και θα καλύπτω τρις με τέσσερες φορές την εβδομάδα 250 – 300 χλμ κάθε φορά σε επαρχιακό οδικό δίκτυο με αρκετά και ωραία στροφιλίκια .

Θα μου πείτε τώρα που πας ρε παππού τώρα στα γεράματα μιας και είμαι 47 χρονών και δεν βολεύεσαι με αυτοκίνητο? Αυτό είναι αλλο θεμα που θα το αναλύσουμε κάποια άλλη φορά..
Τελευταία έχω ερωτευτεί μια χοντρούλα GS 1200 που έρχεται τακτικά στο μαγαζί μου και ο ιδιοκτήτης της μου εχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την αξιοπιστία της και την ασφαλή οδική συμπεριφορά της.
Reply With Quote