View Single Post
  #11  
Παλιό 20-10-2009, 15:06
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως και χθες δεν είχαμε παιδεία και οπωσδήποτε δεν θα την αποκτήσουμε σήμερα μετά από μία ή πολλές κλήσεις της δημοτικής ή της τροχαίας.
Συμφωνω αλλα μεχρι να περασει σαν μαθημα στα σχολεια (απο το νηπειαγωγίο) και να δημιουργηθουν 2 γενιες σωστά διαπαιδαγωγημένες στο θεμα αυτό εμεις οι υπόλοιποι (οι γονεις των διαπαιδαγωγουμενων) τι θα κανουμε? θα εξακολουθυμε να δινουμε το παραδειγμα ''παρκαρω όπου θελω και δεν με τιμωρεί κανεις? Ουτε μια κληση βρε αδερφε, ουτε μια αφαιρεση πινακιδας?''Ε τοτε και οι υπόλοιποι ''διαπαιδαγωγημενοι'' πια, για την ευκολια τους θα ξεχασουν ολα αυτα που εμαθαν και θα συνεχισουν το δικό μας εργο!!!! Οσο και να διαπαιδαγωγησεις αν δεν δωσεις πρωτος το παραδειγμα....τσαμπα ο κόπος!!!


Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Κατεβαίνω καθημερινά στο κέντρο και παρκάρω το scooter πάντα στο δρόμο και ποτέ στον πεζόδρομο που είναι η δουλειά μου.
Αυτο πρέπει να κανουμε ολοι μας ΕΙΤΕ ΚΑΒΑΛΑΜΕ SCOOTER EΙΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξέρετε όμως πώς έχουν καταντήσει οι πεζόδρομοι; Πάρκιν για αυτοκίνητα και μοτό. Και εάν τους πεις και μια κουβέντα, η γνωστή απάντηση: "φεύγω σε 5 λεπτά"!!!
Αυτοι ειναι οι ευγενικοι διότι υπαρχουν και οι άλλοι που σου λενε ''τι σε νοιαζει εσενα?'', ''ποιος εισαι και τι θέλεις'', ''κανε μας την χαρη ρε μεγάλε''!! και άλλα όμορφα!!!! Οταν όμως δουν την κληση στο παρμπριζ και να λείπουν οι πινακιδες φταιει το εισπρακτικο κρατος που δεν εχει παρκινγκ και η ΕΛΑΣ που βγηκε παγανιά!!!!

Κανεις μας δεν κανει το παραμικρο για να μην κατεβαινει με το αυτοκινητο του ¨η την μοτοσυκλετα του στο κεντρο ¨η στις πλατείες π.χ. Ν.Σμυρνης!!! Ολοι μα όλοι απαξιωνουν τα ΜΜΜ, ακομα κι αυτοι που το λεωφορειο περναει απέξω απο το σπιτι τους και τους κατεβαζει στην πορτα της δουλειας τους!!!!

Ελεος!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 20-10-2009 at 15:08.
Reply With Quote