View Single Post
  #3  
Παλιό 04-11-2009, 15:48
petkostas Ο/Η petkostas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Honda CBR 1000RR 2005
Μηνύματα: 53
Προεπιλογή Απάντηση: Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Geofrantz Εμφάνιση μηνυμάτων
Διόρθωση στο πρώτο post:

Η σωστή διεύθυνση του site είναι www.motorworks.co.uk και ΟΧΙ www.motoworks.co.uk που απλά δεν υπάρχει.

Πάντως, η δική μου εμπειρία με την Odussey είναι ομοίως απογοητευτική. Με δύο χρόνια πάνω στο GS 1200 R και σποραδική (ομολογουμένως) χρήση, η μπαταριούλα παρέδωσε πνεύμα (και μου βγήκε και η πίστη να την αφαιρέσω αφού η τοποθέτησή της χωρίς το τριμάρισμα των πτερυγιδίων είναι... άστα να πάνε).
Τώρα θα πάρω μια στάνταρ YUASA στα 50 ευρώ, και θα την αντικαταστήσω πάλι σε κάνα χρόνο, αλλά τουλάχιστον δεν θα έχω φρούδες προσδοκίες για 4, 5, 8 και δέκα (!!!) χρόνια, όπως τα φούμαρα που ευαγγελίζεται η Odyssey.

Μια τελευταία σημείωση: Σοφά έκανε όποιος την βάφτισε Οδύσσεια. Τέτοιους μύθους, μόνον ο Ομηρος θα μπορούσε να πουλήσει στο κοινό...
Νομίζω οτι με την χρήση που περιέγραψες (δεν ξέρω αν την συντηρούσες και όλας τα διαστήματα που η μηχανή καθότανε) δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω...εγώ πάλι θα έλεγα οτι και πολύ σου κράτησε...
Επίσης υπάρχει αντάπτορας που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να την συντηρήσεις την μπαταρία μέσω του υποδοχέα αναπτήρα χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς!

Last edited by petkostas; 04-11-2009 at 15:51.
Reply With Quote