View Single Post
  #5  
Παλιό 30-07-2013, 14:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Περί φορολογίας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή πετάγεσαι ως μην πώ τι, να σου διευκρινήσω ότι όταν λέω κάνουμε την "παλαβή' με ητα (η) αναφέρομαι στην δήλωση της μηχανής και μόνον. Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ, προς το παρόν. .
Να γινεσαι πιο αναλυτικος για να καταλαβαινει και ο αλλος τι εννοεις, γραμματα δοξα τον αλλαχ ξερω. Και σχολειο πηγα και ΑΕΙ πηγα.......
Οταν λοιπον απαντας σε ενα ποστ σαν αυτο που απηντησες κανε χρηση των γραμματων τα οποια εμαθες κι εσυ στο σχολειο και στο ΑΕΙ......το ''παλαβη'' με ητα -ετσι οπως το εβαλες γενικα και αοριστα ως συνηθως - κολλαει γενικα στο ''παλαβη της δηλωσης γενικως'' η οποια περιλαμβανει και τα τοκοχρεωλυσια των δοσεων.
Την αλλη φορα να φροντισεις το συντακτικο σου λοιπον........


Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε παρακαλώ , αν μπορείς να αντισταθείς, μην σχολιάζεις ποσταρίσματά μου, όπως πλέον κάνω κι εγώ με τα δικά σου. Δεν είναι δύσκολο να το καταφέρεις, τόσα και τόσα έχεις πετύχει στη ζωή σου. Δοκίμασέ το.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην απαντω σε πραγματα που με ενοχλουν ¨η συμφωνω μαζι τους και τα βρισκω ενδιαφεροντα.....καμια περιπτωση στο ορκιζομαι.
Το τι κανεις εσυ με τα δικα μου ποστς ¨η τι θα κανεις απασχολει εσενα και κανεναν αλλον.
Απο την αλλη καταλαβαινω οτι οι δυσκολοι αντιπαλοι αποφευγονται οπως ο διαολος αποφευγει το λιβανι...δεν ανηκω σε αυτους.
Λυπαμαι αλλα θα με υπομεινεις...........

Last edited by GeorgeP; 30-07-2013 at 14:03.
Reply With Quote