View Single Post
  #3  
Παλιό 17-12-2013, 19:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: 4.000 περιπτώσεις αλά... Λιάπη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Al Bandy Εμφάνιση μηνυμάτων
Άλλη περίπτωση είναι αυτή. Καμία σχέση με τού Λιάπη. Ο Λιάπης είχε πλαστές πινακίδες, δεν είχε ασφάλεια, ούτε καν δίπλωμα οδήγησης. Αντιθέτως, όλα τα αυτοκίνητα που αναφέρει το δημοσίευμα είναι νόμιμα.

Δεν απαγορεύεται να φτιάξεις εταιρεία σε χώρα τής Ε.Ε. Ούτε απαγορεύεται να έχεις νομίμως αυτοκίνητο με πινακίδες άλλης χώρας τής Ε.Ε.

Επειδή χάνουν έσοδα απ' αυτό προσπαθούν εναγωνίως να το παρουσιάσουν σαν παράνομο. Δεν είναι!
Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτό από την στιγμή που πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας στην χώρα που έχουν ταξινομηθεί και βγαίνουν από την Ελλάδα στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται -εάν προβλέπεται.

Ας ήταν έξυπνοι και ικανοί να κρατήσουν όλον αυτόν τον κόσμο, τα αυτοκίνητα και τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα με λογική φορολογία.






ΥΓ: Διευκρίνηση. Αναφέρομαι στα αυτοκίνητα που έχουν ξένες πινακίδες, όχι στα ακινητοποιημένα που κακώς κυκλοφορούν. Αυτά κακώς κυκλοφορούν.
ειπα και σε αλλο νημα οτι μονον σε εκεινο το νημα θα συμφωνησω μαζι σου!!!

Διαβασε τον νομο καλλυτερα για αυτα με τα κοκκινα.

Απαγορευεται (ακομα) ρητως και δια ροπαλου ελλην υπηκοος ο οποιος φορολογειται στην ελαλδα κι εχει μονιμο τοπο κατοικιας την ελλαδα να κυκλοφορει εντος αυτης αυτοκινητο με πινακιδες εξωτερικου ¨η ΕΕ.

Η μονη περιπτωση που επιτρεπεται ο ελλην υπηκοος να ειναι κατοικος εξωτερικου οπου και θα φορολογειται ¨η εργαζεται!!!!!

Επισης, το αυτοκινητο που θα φερει τις ξενες πινακιδες πρεπει να ειναι ταξινομημενο στο εξωτερικο για να ειναι νομιμο και στην ελαλδα με ξενες πινακιδες.
Δεν μπορεις δλδ να καταθεσεις τις ελληνικες πινακιδες, να το βγαλεις στο εξωτερικο οπου θα του φορεσεις ξενες πινακιδες και να το ξαναβαλεις στην ελλαδα.....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
Μπορεις να πας στο εξωτερικο να φερεις αυτοκινητο με ξενες πινακιδες ταξινομημενο στην χωρα των πινακιδων του (το αποδικνυουν τα εγγραφα του) και να του περασεις Ελληνικες πινακιδες. Αυτο το αυτοκινητο μπορει να κυκλοφορησει σε ολη την ΕΕ διοτι το επιτρεπουν οι κανονες και οι νομοι της ΕΕ...η ελλαδα ομως εχει παρει εξαιρεση για τα εν ελλαδι ταξινομημενα οχηματα καθως κι εξαιρειται κι απο το δικαιωμα να παει ο ελληνας και να αγοραει οχημα στην Γερμανια και να το κυκλοφορει στην ελαλδα με π.χ Γερμανικες πινακιδες.
Αν πιαστει ελληνας απο την Διας ¨η την τροχαια να οδηγει αυτοκινητο με ξενες πινακιδες ενω φορλογειται στην ελαλδα η ποινη ειναι α) επιτοπου κατασχεση του αυτοκινητου και β) προστιμο το διπλασιο των δασμων του οχηματος που οδηγει αν εισαγοταν σημερα στην ελαλδα. Αν δεν ειναι στην παραγωγη σημερα υπολογιζονται οι δασμοι της τελευταιας ημερομηνιας εισαγωγης του.

το ΣΔΟΕ λοιπον ορθα ψαχνει αυτους που ψαχνει ως ανω ποσταρισμα μου!!!!

Υ.Γ.Στα λεω αυτα διοτι η δουλεια μου μεταξυ αλλων ειναι μεσα στο Τελωνειο (τα πλοια της κρουαζιερας δουλευω) και το θεμα εχει συζητηθει με τους Τελωνειακους του Ζ' Τελωνειου Πειραιως, οπου καταθετουμε τα δηλωτικα εισαγωγης. και που ειναι σχετικως υπευθυνο.

Last edited by GeorgeP; 17-12-2013 at 19:08.
Reply With Quote