|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
After market εξάτμιση για F800GS
Όπως το λέει ο τίτλος ζητείται After market εξάτμιση για F800GS , καινούρια ή μεταχειρισμένη .
Ευχαριστώ πολύ |
|
|||
|
|||
Απάντηση: After market εξάτμιση για F800GS
Την MIVV carbon που φοράω την πήρα εδώ 305€.
Για να βγάλεις το διάφραγμα θες τρυπάνι γιατί είναι περτσινωμένο. Μετά ξαναμπαίνει με βίδα. Ο θόρυβος είναι απίστευτος. Μαζί με ένα K&N (χειμώνας είναι, δεν έχει πολύ σκόνη τώρα) το μηχανάκι αναπνέει καλύτερα, δεν λέω πως μεταμορφώνεται αλλά υπάρχει η αίσθηση πως τραβάει καλύτερα και βλέπεις και πιο εύκολα τα τριψήφια στο κοντέρ. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λες να υπάρχει τίποτα ύποπτο σε αυτή την προσφορά εκτός βέβαια ότι δεν αναφέρει free shipping? Last edited by elrodeo77; 29-11-2013 at 20:37. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως σε 10-12 μέρες την είχα στα χέρια μου. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συγνώμη αν σε κουράζω αλλά έχεις τις απαντήσεις |
|
|||
|
|||
Είχα κάνει edit το post μου πριν ρωτήσεις, το ξανακοίταξα, 2 βδομάδες έκανε, πλήρωσα με paypal μέσω ebay.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
με κάρτα πληρωμή γίνεται?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν χρησιμοποιείς ebay σύνδεσε την κάρτα σου στο paypal ή ακόμα καλύτερα μια προπληρωμένη. Έτσι θα διασφαλίζεις τις αγορές σου. Κάπου εδώ μέσα υπάρχει κι ένας οδηγός.. |
|
|||
|
|||
Αν θες σε βοηθαω εγω σε αυτο...Πληρωνω με paypal εγω και μού καταθετεις χρηματα στο λογαριασμο...
Και να ΜΗΝ δωσεις καρτα καλυτερα...το PayPal ειναι ασφαλεστερο και ΑΝ κατι παει στραβα διεκδικουμε επιστροφη χρηματων...φυλαγε τα ρουχα σου... εδω γυρω θα ειμαι αν θελησεις |
|
|