|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη !
arkas
Και απο εμένα ένα ευχαριστώ στον φίλο.. Ερώτηση : Γιάννης είναι ο GEO. Πάλη μπουρδουκλώθηκα.. Τι ώρα κλείνης το Μεσσημέρι |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Το κατάλαβα
..Ο arkas σε ποιόν απευθύνεται.. Καλά δεν μπορούσατε να γράφεται με τα ονοματά σας.. Στην παρέα υπάρχουν και Πρεβεζιάνοι.. Σε καλό σας. Μη σας πάρει χαμπάρι ο Αλογοσκούφης και δεν θα ξέρεται που να κρυφτείτε. Που το θυμήθηκα αυτόν τώρα. Μάλον θα τρώει τα λεφτά που μου έκλεψε. Μαύρη ώρα να τον βρεί. .Άλη μία Ηπειρώτικη |
|
|||
|
|||
Το κατάλαβα
..Ο arkas σε ποιόν απευθύνεται.. Καλά δεν μπορούσατε να γράφεται με τα ονοματά σας.. Στην παρέα υπάρχουν και Πρεβεζιάνοι.. Σε καλό σας. Μη σας πάρει χαμπάρι ο Αλογοσκούφης και δεν θα ξέρεται που να κρυφτείτε. Που το θυμήθηκα αυτόν τώρα. Μάλον θα τρώει τα λεφτά που μου έκλεψε. Μαύρη ώρα να τον βρεί. .Άλη μία Ηπειρώτικη Γεια σου ρε Ναπολέοντα! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Μιχάλη. Όλα καλά.
Τουλάχιστον εσυ έβαλες το ονομά σου. Γράφει ο GEO και ο Άλλος του απαντάει Γιάννη τι κάνεις. Έγώ πάντως κουζουλάθηκα. Ρημάδα τεχνολογία μπήκες αργά στη ζωή μου. Καλή ξεκούραση να έχεις |
|
|||
|
|||
Κι εσύ Ναπολέοντα! Να είσαι καλά και να βγάλεις πολλές πολλές φωτογραφίες από το ταξίδι. Κοίτα να μην σου κάνουν μοντάζ...!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιάννης είναι ο ΙΟΤΗ1Χ, ο οποίος μας έκλεισε τα ακτοπλοϊκά για το ταξίδι. Πέρα από αυτό, μόλις γύρισε από Ιταλία και μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του από μια διαδρομή που πρόκειται κι εμείς να κάνουμε. (δες το παρακάτω post.) Απόσπασμα:
Γιώργος είναι ο GEO_K που μαζί με την κοπελιά του από τα Χανιά, θα έρθουν μαζί μας στο ταξίδι. Τους υπόλοιπους τους ξέρεις: Syan = Στράτος, HAWK_46 = Λευτέρης και Arkas = ο υποφαινόμενος. Το μεσημέρι δεν κλείνω και θα είμαι στην δουλειά μέχρι το βράδυ! Σε περιμένω για καφέ! . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ Από το λίγο που σας γνωρίζω, θα ήθελα πολύ να μοιραστούμε μια εκδρομή |
|
|||
|
|||
Τόν Σεπτέμβριο Γιάννη που θα κάνουμε Δυτική Μακεδονία (Νυμφαία, Βίτσια κτλ) να το κανονίσεις...!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη | georgekostas | Διάφορα | 15 | 15-01-2010 10:58 |
Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας στην Ευρώπη | MARK | Επικαιρότητα | 2 | 12-01-2010 20:55 |
Επιστροφή στην Ευρώπη για το ΜοtοGP | skippybi | Αγώνες | 8 | 04-05-2009 13:30 |