|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου
Απόσπασμα:
1. Michael Chatzilias και Σταματία 2. Black Shadow και Κατερίνα 3. Steliosx και Τώνια 4... |
|
|||
|
|||
Καλώς ήρθατε παιδιά, Στέλιο και Τώνια!
1. Michael Chatzilias και Σταματία 2. Black Shadow και Κατερίνα 3. Steliosx και Τώνια 4... 5... |
|
|||
|
|||
Αγαπητοί φίλοι!
Εκδρομή στην βόρεια Εύβοια, Λίμνη, Ροβιές και εάν μας επιτρέψει ο χρόνος και Άγιο Γεώργιο, με επιστροφή από Αιδηψό - Αρκίτσα. Η εκδρομή μας είναι για αυτήν την Κυριακή 20 Ιουνίου, συνάντηση στις 9 το πρωί και εκκίνηση στις 9μιση το αργότερο. Ξεκολλάτε σιγά σιγά από τους καναπέδες, θα φάμε και λουκουμάδες, θα κάνουμε και μπάνιο, θα πιούμε και καφέ.... 1. Michael Chatzilias και Σταματία 2. Black Shadow και Κατερίνα 3. Steliosx και Τώνια 4... ποιός, ποιός...; 5.... 6... __________________ |
|
|||
|
|||
Μπορώ να πω όχι & να σας αφήσω μόνους ????
Μέσα & εγώ συνταξιδιώτες, μου έλειψε η παρέα μας Έλα να βλέπουμε και άλλους, λίγες μέρες έμειναν μέχρι την Κυριακή :-) |
|
|||
|
|||
Καλώς τον Alex!
1. Michael Chatzilias και Σταματία 2. Black Shadow και Κατερίνα 3. Steliosx και Τώνια 4. Alex1150 5... |
|
|||
|
|||
Αν τελικά το κάνω (παίζει μέχρι τελευταία στιγμή), θα φύγω από Γλύφα 06.30 πρωί Κυριακής, για να περάσω Αγιόκαμπο. Από 'κει φεύγω καρφί για Προκόπι - Αη Γιάννη Ρώσο, και αναχωρώ περί της 11.00 για Λίμνη - Ροβιές - Αιδηψό - Αγιόκαμπο και απέναντι. Αν θέλει κάποιος απ' την παρέα, ας μου στείει με π.μ. ένα κινητό του, για να σας πάρω και να δω που θα βρίσκεστε, να γνωριστούμε.
|
|
|||
|
|||
Παίζει καιγια μένα θα ξέρω μέχρι Σάββατο πρωί.....
|
|
|||
|
|||
Φίλε Fuji:
Το κινητό μου είναι το 697 46 97 973. Πάρε με όταν είσαι στην περιοχή να συναντηθούμε! Είσαι πολύ ευπρόσδεκτος! MARK: Έχεις άπλετο χρόνο! Πες μας μέχρι και τελευταία στιγμή! Η εκκίνησή μας θα είναι την Κυριακή το πρωί, 9 στα πρώτα διόδια της Αθηνών Λαμίας, στο Σχηματάρι. Πληρώνουμε διόδια και σταματούμε. Οι μοτοσυκλέτες μας γεμισμένες με βενζίνη και έτοιμοι προς αναχώρηση! 1. |
|
|||
|
|||
Φίλε Fuji:
Το κινητό μου είναι το 697 46 97 973. Πάρε με όταν είσαι στην περιοχή να συναντηθούμε! Είσαι πολύ ευπρόσδεκτος! MARK: Έχεις άπλετο χρόνο! Πες μας μέχρι και τελευταία στιγμή! Η εκκίνησή μας θα είναι την Κυριακή το πρωί, 9 στα πρώτα διόδια της Αθηνών Λαμίας, στο Σχηματάρι. Πληρώνουμε διόδια και σταματούμε. Οι μοτοσυκλέτες μας γεμισμένες με βενζίνη και έτοιμοι προς αναχώρηση! 1. Michael Chatzilias με Σταματία 2. Black Shadow με Κατερίνα 3. SteliosX με Τώνια 4. Alex1150 (Θα σου βρω γκόμενα εγώ, θα αρπάξουμε στον δρόμο...) 5. MARK (?) 6. 7. |
|
|||
|
|||
πολυ ωραια διαδρομη και ομορφες παραλιες ... ευχομαι να περασετε αψογα και λυπαμαι που θα δουλευω ...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 19:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 14:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 12:19 |