![]() |
Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
Απόσπασμα:
Ωστόσο, επειδή έχουμε "καβατζώσει" ένα - δύο κομμάτια με κλειδωμένη τιμή, θα δω τί μπορούμε να κάνουμε Βαγγέλη.;) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm2::sm5: |
Απόσπασμα:
|
Λίστα συμμετεχόντων στην 2η Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Wolf77 ---------------------> Εξώφληση & Παραλαβή στα μέσα Σεπτεμβρίου! 2. moby_gr --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 3. vaskoukou ------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 4. dimisp ---------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 5. Xarleas --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 6. NIKOS PAPADOPOULOS ---------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 7. evanslam 8. dimitris bakkalis . |
καλημέρα Δημήτρη,
όπως είπαμε και απο κοντα στο Cafe που μου το έδειξε ο TARKAS και ενθουσιαστηκα θέλω και για τη δική μου μπέμπα....please |
Λίστα συμμετεχόντων στην 2η Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Wolf77 ---------------------> Εξώφληση & Παραλαβή στα μέσα Σεπτεμβρίου! 2. moby_gr --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 3. vaskoukou ------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 4. dimisp ---------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 5. Xarleas --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 6. NIKOS PAPADOPOULOS ---------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 7. evanslam -------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 8. dimitris bakkalis ----------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 9. Βαγγέλης Λ. . . |
Φίλε Arkas που και πότε πληρώνουμε;
Και πότε παραλαμβάνω; Από τι φαίνεται είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών :D |
Φιλε ΑΡΚΑ επιστρέφω απο επαρχία 1ο δεκαήμερο του Οκτ. οποτε και θα βρεθούμε για το GPS....ευχαριστς για την υπομονή!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ Ιδιωτικέ Τομέα!!!
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:34. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!