|  | 
| 
 Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 18 Ιουλίου-2010 Απόσπασμα: 
 Καλησπέρα ;) | 
| 
 Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 18 Ιουλίου-2010 καλησπέρα Να βάλω και εγώ τον Πειραιά τραβηγμένο από τον Υμηττό:D http://img682.imageshack.us/img682/4126/img4624.jpg | 
| 
 Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 18 Ιουλίου-2010 buona serra!!!!!!! | 
| 
 ........ μάστοραααα .... :) | 
| 
 ........ και σε σένααααα .... :D | 
| 
 Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 18 Ιουλίου-2010 Καλησπέρα στη παρέα από τα βροχερά κα κρύα Ανω Πορόια | 
| 
 Καλησπέρα Κωστή ..... ;) Αδειούχος ;;;; | 
| 
 Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 18 Ιουλίου-2010 Καλησπέρα φίλοι μου, από το ζεστό Ρίον! Jefe | 
| 
 Πολλές καλησπέρες σε σένα Θάνο μου και στο υπόλοιπο Ρίο ..... (εκείνος ο αχαϊρευτος, πού χάθηκε;;;;) :D | 
| 
 Απάντηση: Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Κυριακή 18 Ιουλίου-2010  ..... (εκείνος ο αχαϊρευτος, πού χάθηκε;;;;) :D[/QUOTE] Εξαφανίστηκε....:Απορία: Jefe | 
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:11. | 
	vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.

Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία  του GS Forum!