![]() |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Εδω και περιπου μισή ώρα βρισκόμαστε στα μαγευτικα Συβοτα...
http://www.tsamantas.com/fotos/sivot..._paraskevi.jpg |
Απάντηση: Ολονύκτια εξόρμηση-Νυμφαίο,Καστοριά,Ιωάννινα,Σύβοτα για "μάχιμους" 27-29/8/
Απόσπασμα:
Η λίμνη είναι μαγεία, ιδίως σε σκηνούλα:D |
Απόσπασμα:
Το ξεπεράσατε το σοκ; Την επόμενη τρελοδιαδρομή θα σας συνοδεύσω, για να σας προσέχω... μην ξεστρατήσετε :sm7: |
καλα ο πρετεντερης ειναι βαρεμενος:p:D...γνωστο σε ολους.αυτο το παιδι ,το νιοπαντρο,το μοσχαναθρεμενο,τον χατζηλια....πως το παρασυρει ετσι:D:D P.S.....με καθετηρα ταξιδευατε;;;;;;;:D:p |
Απόσπασμα:
Μιχαλιοοοοό, Ίντα σου σέρνουν μωρέ κουζουλέ; |
Απόσπασμα:
ωπα ρε νικολα,η γυναικα του μιχαλη ειναι κουκλα.......αυτη η νυφη για τον κωστακη κανει:sm7: |
Απόσπασμα:
Μην τον ακούς Κωστάκη μου, γύρνα από το ταξίδι και θα σου το 'χω έτοιμο το κορίτσι εεε;;; . . . . . . . Μόνο με το μαλακό, γιατί είναι λίγο ντροπαλούλα, 'ντάξ; . . . . . . . . . . http://i47.tinypic.com/2isgimd.jpg ΥΓ: Συγνώμη βρε Κωστή μου... με παρέσυρε ο μανιακός :D |
Μια τελευταια ενημερωση Κωστα Μιχαλη τιποτα??? ;)
|
εχουνε δικιο ρε μουρλε!!ο μιχαλης φαινεται σοβαρος!που τον εμπλεξες.
|
Βρεεεεεε... όλοι σας εναντίον μου....?? Και που να ξέρατε δηλαδή οτι το.... μοσχαναθρεμένο ήθελε τα 2.500.000 χιλιόμετρα...
Θα ζητήσω την παρέμβαση της.... Αστυνομίας Αιγίνης... γιατι είστε όλοι κακεντρεχείς και προκατηλειμμένοι... :D:D |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:01. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!