![]() |
Απάντηση: Υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Βαυβαρίας;
Απόσπασμα:
|
spam on
Αλλού είναι η σαπίλα τελικά..... spam off |
:rolleyes:1.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 800GS!
H ΒΜW ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ENDURO,OXI ΣTA TRAVEL...:rolleyes: ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕΛΑ-ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ...:rolleyes: ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΤΡΑΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΕ ΑΛΛΗ...!:rolleyes: 2.ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΛΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΔΟΡ-ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ FORUMS!MHN ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ!ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ,ΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ!ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ FORUMS ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 3 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΤΟ ΠΟΛΥ!ΞΕΡΕΙΣ...;) 3.ΡΕ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΑ!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?:rolleyes: 4.ΞΕΡΩ,ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ S1000RR,TΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ HP2,ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ G450 KAI TH ΣΕΛΑ TOY RT...:rolleyes: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ BMW ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ...:rolleyes: 5.ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 5000 ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ:D ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠ ΤΟΝ GSMANIAC KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΛΑΡΩ!:sm7: |
Απόσπασμα:
Σχετικά μα το 1200 να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο GS? Γιατί και εγώ είχα ένα θεματάκι παλαιά μέχρι την Επίδαυρο όταν την είχα πρωτοπάρει και τα χρειάστηκα. Ωστόσο η σέλες συνηθίζονται και χωρίς να κάνεις ταξίδια. :sm7: Την δένεις με tire-up και κοιμάσαι μαζί της μέχρι να πάρει την φόρμα του ποπού σου και την ξανατοποθετείς. Η άν δείς ότι είναι σκληρή την πας σε ταπετσέρη και σου έρχεται και πιο οικονομικά. Έχω ένα καλό να σας τον συστήσω να κάνουμε καμιά ομαδική??? :sm7: |
Διάβασα 10 σελίδες για να καταλήξω ότι το θέμα γύρισε επί προσωπικού. Ας τελειώνει λοιπόν εδώ, και σαν πρώην κάτοχος του f 800 gs καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία ότι ναι η σέλα ήταν άβολη.
Υ.Γ. Συμφωνώ με τον ntinopoulo , σε άλλα μπορεί να μην συμφωνούμε (αχ με το τσιγάρο), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πλακωνόμαστε στις ειρωνίες και στις κακιούλες.. |
1,Καλα ρε Ντινο εχεις τοσο καλες σχεσει με 5,000 μελη.Κατεβα για Δημαρχος.Μην παιρνεις την απαντηση οτι προσωπικα για θα σου απαντησω στον ιδιο τονο που απαντησα σε αυτον που λεει την αποψη μου παπαρια.Δεν νομιζω οτι θεορεις την αποψη μου παπαρια οποτε μην ταυτηζεσαι.:mad:
2,Εχεις ακομα 51 φατσουλες για τα 5,000 ποστ αλλα ειναι θεμα χρονου:o:p 3,Εαν θες να πεις κατι για τα υπολοιπα φορουμ μπες και γραψτα εκει για να σου απαντησουν οι αρμοδιοι:p Εγω δεν εχω παει ποτε σε πιττα.Αντιθετα παω καθε Σκ εκδρομη:sm7:. 4,Οσο για τα κοκκινα εαν δεν ησουν γαυρος θα ελεγα οτι εχεις περιοδο. 5,Το να την σπασεις στον Μανιακ ειναι ευκολο. α.γραφε σε αλλο φορουμ. β.γραψε κατι εξυπνο. γ.πες του να μπει sticky thread για παραπονα. Ειναι χαζο αυτο που γινεται. Απο την στιγμη ομως που πρεπει να στιγματιστω γιατι γραφω σε αλλο φορουμ το οποιο ειναι πιο κοντα στο στυλ της μηχανης μου,της προσωπικοτητας μου και της οδηγησης μου ας ειναι θα το δεχτω. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να ξεχωριζω ατομα απο δω μεσα η' καλα στοιχεια. Στο φιναλε δεν ενοχλω ουτε βγαινω εκτος κανονων. Εαν παλι οι Αντμιν θελουν να φυγουν δεν φτανει να μου το ζητησουν αφου βεβαια μου πουν και το γιατι,ετσι. Δεν προσεβαλα ποτε πρωτου προκλειθω και επισης το λεω και σε ολους οπως το ειχα πει και στον Νικολα και στον Δημητρη.Γραφω και προσθετω μονο σε αυτα που γνωριζω.Αυτο ειναι απαντηση στο ''παπαγαλακι'' το οποιο αναφερθηκε στα ''διπλανα'' μου ποστ.Εαν ειχε και εδω ενοτητα Κ οπως ειχα πει και στα παιδια θα ποσταρα και εδω. Keep riding man..... |
ειρωνια και κακιουλα δεν ειναι οταν η αποψη σου ειναι παπαρια.
Δεν ειμαστε αγελη και λογικο ειναι να εχουμε διαφορετικες αποψεις. Κραταμε οτι μας ειναι πιο κοντινο στην κουλτουρα μας. Για αυτο γραφω στο bikers και σε αυτο. Δεν γραφω σε αλλα. Παλι δεν σημαινει οτι δεν εκτιμω ανθρωπους ειτε γραφουν στου George37 ειτε στου leonida και των αλλων παιδιων. |
α και επειδη ειπαμε και για τις πιττες ρε παιχταδορ(Ντινο)sorry αλλα δεν μπορω να κανω παρεα ουτε με 5,000 ατομα αλλα και να μπορουσα δεν θα ηθελα.
Τελος εαν θες ντορο υπαρχει μια ολοημερη-καταδρομικη 40 μηχανων για καφε και μασα κοντα στα 600χλμ την Κυριακη.Θα εχει και αναλυση κοντρας γαυρου με βαζελα.:sm7: |
Απόσπασμα:
Το φορουμ αυτο δεν ειναι η BMW για να εχει κυτιον παραπονων! Σε ενα φορουμ το οποιο αναφερεται/παραπεμπει αλλα δεν ειναι παρακλαδι, θυγατρικη κ.λ.π. και γενικα δεν εχει καμια σχεση με την εταιρια στην οποια αναφερεται -περαν απο την ευγενικη παραχωρηση των σηματων της - το κουτι παραπονων με την εγκριση των ιδιοκτητων του ειναι τουλαχιστον προσβολη προς την εταιρεια στην οποια αναφερεται και η οποια, σου επαναλαμβανω, εχει παραχωρηση τα σηματα της σε αυτο!!! Μπορει ο καθενας μας να γραψει οτι θελει περι αξιοπιστιας, περι εξυπηρετησης, περι after market sales περι οτι θες, να τα πουμε χυμα και σταρατα, να γκρινιαξουμε, να, να, να, να,.......ΟΧΙ ομως με την μορφη κουτιου παραπονων αλλα ο καθενας ξεχωριστα! Η εταιρεια μπαινει και διαβαζει, μην εχεις καμια αμφιβολια γιαυτο!!! Τωρα αν θελεις να εισαι μαχητικος, εσυ και οποιοσδηποτε άλλος και θελεις/θελετε να τα χωσετε στην εταιρεια και σε οποια εταιρεια.....μαζευεστε, τα λετε, τα γραφετε, τα υπογραφετε και βουρ στον δικηγορο ¨η αποστολη στην Γερμανια!!! Ετσι οι θιγομενοι παιρνουν την ευθυνη επανω τους, ολοι μαζι και ο καθεις ξεχωριστα με την υπογραφη του, χωρις να μπλεκουν ενα φορουμ του οποιου ο σκοπος δεν ειναι να θιξει την εταιρεια (το κυτιο παραπονων αυτο κανει οταν γινεται μεσα απο αυτο διοτι ειναι σαν να λες στην εταιρεια ''εισαστε μακακες'' με την εγκριση του φορουμ ταδε και των ιδιοκτητων του) αλλα να ενημερωσει τους κατοχους BMW για διαφορα θεματα τα οποια διαβαζει και η εταιρεια! Δοξα τον Θεο μπαινουμε εδω μεσα, τα χωνουμε στην BMW με εμενα πρωτον και καλυτερο, με απολυτη ελευθερια!! Ο καθενας ξεχωριστα και σχετικα ανωνυμα!!!!! Τι αλλο να ζητησουμε? Να διορθωσουμε την ''μαμα''? ξεχασε το!! Ειναι σαν να πας να πεισεις τον Παπανδρεου οτι καπου κανει λαθος!! γινεται δεν γινεται!!!! |
Ποιό bikers, και ποιό 800άρι το 650 gs έχω. Καλά ρε Ντινοπουλε εσύ εμφανίζεσαι να ξέρεις από πόσα πουσάπς βγάζω μέχρι πόσα χιλιόμετρα έχω στο κοντέρ (και σου βγαίνουν εξίσου λίγα και γιαυτό πιάνουμε ), τι μηχανή έχω δεν μπορείς να καταλάβεις που το γράφω και εδώ μέσα;
Περί σέλας: Έχετε καταλάβει από που ξεκίνησε η κουβέντα, έχετε κάτσει στη σέλα αυτή ή είστε βαλτοί από την αντιπροσωπεία να μας τρελάνεται όλους; |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:25. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!