![]() |
Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Το υπάρχον VFR 800 πάει 14.300 και το VFR 1200 17.700 στάνταρ χωρίς βαλίτσες αυτόματο σαμάν κ.α., όταν λέω 18.000 εννοώ στάνταρ τιμή .Με τον έχτρα εξοπλισμό έχουμε και εκτόξευση τιμής …
όσο για τον cross χαρακτήρα …εάν καταφέρει και προσπεράσει σε χωματόδρομο κάνα RT(:D) τότε μπράβο τα ¨βγαλε τα λεφτά του.:sm7::sm7::sm7::sm3::cool2: |
Απόσπασμα:
να ρε!γι αυτο χαλανε!:rolleyes: :sm7::sm7::sm7: |
|
εμενα παντως μου φερνει σε νεο ...κουβαδερο!:sm7:
|
sorry.....πολυ bmwδίζει...:sm7::sm7::sm7:
αλλα έτσι και ΔΕΝ βγάλει ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...............θα Πεθαααααααανωωωωωωωωωωωωω:sm7::sm7::p:p:p |
Απόσπασμα:
παντως βρήκα ποιο όνομα του ταιριαζει........ ΑΣΗΜΩ:p:p:p:sm7::sm7::sm7::sm7: Ρε συ????? Θα κοστιζει περισσοτερο απο μια μπουμπου..... θα εχει πιο ψιλα κεντρο βαρους....... Οι χωματινες διαδρομες----για ακομα μια φορα ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ καρπος........ Μαλλον εκει στην honda....καπνίζουν ..........πολλα,και διάφορα!!!:p:p:sm7::sm7::sm7: |
Φοβερό εργαλείο ρε παιδιά μου αρέσει πολύ ένα μεγάλο μπράβο στην Honda επιτέλους έβγαλε διάδοχο στο πολύ επιτυχημένο Varadero που εάν δεν ήταν η κρίση θα είχε πάρει σύνταξη.
Πιο πολύ μου αρέσουν τα κάγκελα τι τρελή έμπνευση να έχουν επάνω και προβολάκια, φοβερό! Ηλεκτρονικά συστήματα τρελά traction control c-abs, πολλαπλή χαρτογράφηση από εκεί που είχε μια λάμπα για βενζίνημας έστειλε,αλλά και η σχεδίαση στις βαλίτσες τετράγωνες ασύλληπτο εκστασιάστηκα,και ΑΞΟΝΑ που το σκεφτήκανε αυτό ρε παιδιά και τα κυβικά του1200 πωωωωωωωω ρεμεγάλεαυτά είναι αλλά και τα χρωματάκια του εκεί είναι που με τελείωσε η Honda. Πολύ μου άρεσε και η παρουσίαση του στην έκθεση επάνω σε καθρέφτες για σφαιρική άποψη τρελή υπερπαραγωγή σαν κινέζικο matchbox wannabe Adve (μη πω και καμιά χοντράδα). Η σύλληψη είναι να φτιάξουμε κάτι μεγάλο με πολλά τζιμπλιμπλίκια τουλάχιστον πάνω από 110 HP λιγότερο από 270 κιλά και να μοιάζει με adve? Τελικά τι έφτιαξαν μια πανάκριβη κινέζικη κουρ@δ@! Βέβαια και φυσικά πλάκα κάνω η μηχανή δεν έχει πατήσει Ελλάδα να την δούμε και να την εκτιμήσουμε αλλά η νέα προσέγγιση της Honda στο κομμάτι μεγάλα ON/OFF ή όπως αλλιώς τα λέει, ήταν χονδροειδέστατη και ανυπόστατη για ένα και μόνο λόγο: Αποκλείει από το συγκεκριμένο μηχάνημα την εκτός δρόμου δραστηριότητα που οποιοδήποτε ταξιδευτής και αγοραστής μιας τέτοιας μηχανής, έστω και εάν δεν πατήσει ποτέ του χαλίκι, την έχει στο μυαλό του και γι’αυτό και αγοράζει ένα τέτοιο μηχάνημα και όχι για το traction esa mesa xesa που του έχει καρφώσει επάνω η μαμά. Εκτός εάν δεν είναι ON/OFF οπότε δεν υπάρχει κουβέντα το μηχανάκι είναι μια κατηγορία μόνο του (χωρίς το multistrata) και δεν είναι ούτε καν Varadero.:hmmm::( |
:)...παιδες τα σύκα σύκα και τις σκάφες σκάφες!
...δεν ειναι ασχημο!...αντιθετως μου βγαζει κατι πολυ διαφορετικοκαι φρεσκο χωρις να ξεφευγει πολυ απ αυτο που ειχα τοσα χρονια μεσα στο μυαλο μου για το Varadero ! ...δεν μιλαω απ τη θεση του υποψηφίου αγοραστη ...μιλαω εντελως αντικειμενικα !...πιστευω οτι οταν το δουμε live θα μας κερδισει αμεσως! (...προσωπικα αν ειχα τα φραγκα και εμπαινα στο πειρασμο να αλλαξω .... μαλλο σε Μουλτι θα πηγαινα!) |
Απόσπασμα:
Το Σουπερ Τενερε με ολα αυτα και βαλιτσες αλουμινιου 17700, η μπουμπου ποσο??????? Απόσπασμα:
Θα μας τρελανεις εσυ!!!! Το κεντρο βαρους μιας μοτοσυκλετας δεν μπορει να ειναι πολυ χαμηλα γιατι τοτε απλα δεν θα εστριβε! θα συμπεριφεροταν σαν ιστιοπλοικο με καρινα 6 μετρα και βαρος 3 τονους! Ουτε πολυ ψηλα γιατι τοτε θα ηταν ιστιοπλοικο χωρις καρινα!! Ολες οι μοτοσυκλετες εχουν το κεντρο βαρους εκει που επιτρεπει το υψος, πλατος, μηκος σε συνεργασια με το βαρος της!!! Απόσπασμα:
Εξάλλου ουτε η νεα GS, που ερχεται, θα ειναι χωματερη οσο η σημερινη, εχε το αυτο υποψιν σου! Ολοι προσανατολιζονται προς το ''χωματερο'' αρωμα στην οψη και στην καθαρα ασφαλτινη χρηση! Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!