GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Τι θέλετε να αλλάξει στην επόμενη μεγάλη GS; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=22397)

NLS 09-08-2011 15:38

Απάντηση: Τι θέλετε να αλλάξει στην επόμενη μεγάλη GS;

να σημειώσουμε ότι αυτό το σχέδιο κυκλοφορεί κάτι χρόνια

black_hawk 10-08-2011 00:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από forester ( 438266)
..Να τα βλέπουν οι σχεδιαστές στη "μαμά":)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 438322)
.. αυτό το σχέδιο κυκλοφορεί κάτι χρόνια

"Φωνή βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ"??? :hmmm:

:mad:

taksidiotis 10-08-2011 02:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από erasel ( 436957)
Πάντως το ζήτημα των επόμενων bmw μοντέλων αρχίζει να απασχολεί και μένα !
Επίσης αν αυτά τα παράπονα έφταναν στην "μαμα" ίσως και να τα έφτιαχνε !
Από την άλλη αν συνεχίσουμε να "βλογάμε τα γένια μας" τα επόμενα χειρότερα θα είναι και καλά θα μας κάνουν !!!

Εγώ ήλπιζα σε "πολεμικά" μηχανάκια από την bmw !!! Σε τέρατα αντοχής και ποιότητας!!

Επίσης κάτι που θέλω να πω είναι ότι υπήρχε η τάση να αξιολογείται θετικά μηχανάκι "παλιό" της bmw λόγω αξιοπιστίας και ποιότητας δηλαδή το αγοραστικό κοινό τότε αγόραζε bmw γι αυτούς τους λόγους, τώρα αγοράζουν για να έχουν το καινούριο μοντελο αυτό δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με συμπεριφορα μηχανόβιου, απεναντίας, έχει να κάνει με θύμα του καταναλωτισμού !

Αν συνεχίζουν να υπάρχουν αυτοί που αγοράζουν το ένα μοντελο πίσω από το άλλο τότε και η bmw θα φθίνει σε ποιότητα για το κέρδος ..απλό !!

Εδώ τόσα χρόνια και δεν έχουν διορθώσει τίποτα το σπουδαίο απο μας θα ακούσουν και θα διορθώσουν???κι έπειτα,χαζοι ειναι?δεν βλέπουν τις αλλαγές που γινοντε μέσα στην εγγύηση ώστε να καταλάβουν που πάσχει η μηχανη?Που δε πάσχει ειναι βεβαια το θέμα αλλα αυτο ειναι άλλο καπελο

taksidiotis 10-08-2011 02:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από black_hawk ( 437903)
Δεν εχω διαβασει ολες τις προηγουμενες σελιδες (μονο την πρωτη..) αλλα εγω θα'θελα ΑΥΤΟ! με 180 κιλα και 120 αλογακια!!

(Και ας ειναι και αερο-ελαιο-υδροψυκτο!! :sm7: )

http://www.motorcyclenews.com/upload...20R%20O.B..jpg

:p:p

Μπα,με τα κιλά δεν έχω πρόβλημα και για να πω και την αλήθεια Δε θα το ήθελα 200 κιλά,θέλω σταθερότητα στον δρόμο κι όχι φτερό στον άνεμο.
Κατα τα φωτό ειναι αλητεια λεμε,αλλα κάπως τολμηρό σαν εικόνα για bmw

erasel 10-08-2011 03:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 438742)
Εδώ τόσα χρόνια και δεν έχουν διορθώσει τίποτα το σπουδαίο απο μας θα ακούσουν και θα διορθώσουν???κι έπειτα,χαζοι ειναι?δεν βλέπουν τις αλλαγές που γινοντε μέσα στην εγγύηση ώστε να καταλάβουν που πάσχει η μηχανη?Που δε πάσχει ειναι βεβαια το θέμα αλλα αυτο ειναι άλλο καπελο

Τώρα..τι τακτική ακολουθεί η bmw ..δεν έχω ιδέα! Από την άλλη ακόμα και αυτά που αλλάζονται κατά τη διάρκεις της εγγύησης δεν αποτελούν κόστος για την bmw?? Φυσικά και αποτελούν..οπότε γιατί δεν τα φτιάχνει εξαρχής..

Αν συνεχίσει να φθίνει σε ποιότητα για το κέρδος ..ε .. τότε και ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του γι' αυτό που αγοράζει !

Εδώ τώρα που το σκέφτομαι η Γερμανία πρέπει να έχει πλουτίσει μόνο από τις πωλήσεις των gs !!

NLS 10-08-2011 10:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 438742)
Που δε πάσχει ειναι βεβαια το θέμα αλλα αυτο ειναι άλλο καπελο

Αν είναι τόσο χάλια ρε φίλε μη σκέφτεσαι το triple black, χαζομάρα θα είναι.

Μήπως έχεις έναν ελαφρύ διχασμό προσωπικότητας;

NLS 10-08-2011 10:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 438743)
Μπα,με τα κιλά δεν έχω πρόβλημα και για να πω και την αλήθεια Δε θα το ήθελα 200 κιλά,θέλω σταθερότητα στον δρόμο κι όχι φτερό στον άνεμο.
Κατα τα φωτό ειναι αλητεια λεμε,αλλα κάπως τολμηρό σαν εικόνα για bmw

Εγώ θέλω ούτε ΖΩΟΝ σαν το Adventure (ας υπάρχει Adventure για όποιον θέλει - αν και θα το προτιμούσα σαν ΕΝΑ μοντέλο και όλα αυτά να είναι options) και το Varkadero, ούτε πολύ ελαφρύ. Στα κιλά που είναι τώρα ας μείνει (το απλό GS).

Δεν είναι τολμηρή η BMW; Τα HP, HP2 κλπ. είναι άτολμα; Το σχέδιο του S1000RR; Ακόμα και η ίδια η GS με τις στραβωμουτσουνιές της;

Άτολμα...

taksidiotis 10-08-2011 14:11

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 438904)
Αν είναι τόσο χάλια ρε φίλε μη σκέφτεσαι το triple black, χαζομάρα θα είναι.

Μήπως έχεις έναν ελαφρύ διχασμό προσωπικότητας;

πιο triple black.....adventure.... κανενας διχασμος προσωπικοτητας...ειναι η απολυτη αληθεια...και δεν ειπα οτι ειναι χαλια,καμια σχεση...οχι ομως επειδη ειμαι bmwδακιας οτι δε θα γραψω και την αληθεια...αυτο δε προκειται να μου το κοψει κανεις.τι στην ευχη,εξωτερικο-ελλαδα βλεπουμε τοσα.

Dr.KC 10-08-2011 14:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 438743)
Δε θα το ήθελα 200 κιλά,θέλω σταθερότητα στον δρόμο κι όχι φτερό στον άνεμο.

Μην μπερδεύεται την στιβαρότητα με τα κιλά.....;)

Πάρε νταλίκα.:sm7: (taksidioti η διάθεση μου είναι χιουμοριστική....)

Στη μηχανή τα λίγα κιλά είναι σύμμαχος και σε θέμα ενεργητικής ασφάλειας αλλά και σε ευελιξία στην στραβή που θα κάτσει.:)

Με τίποτα δεν θα ήθελα εξάτμιση κάτω από την σέλα....πολύ ζέστη.

Και θα ήθελα να δω και ένα 1200GS με νέας σχεδίασης συμπλέκτη και νέα μετάδοση. (κοινός να έφευγαν από την μέση όλα αυτά που προκαλούν τα προβλήματα).

NLS 10-08-2011 14:25

Triple-black adventure δεν είπες;

Ε τι λάθος λέω.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:13.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!