GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   48 ωρες στα Βουνα για ενα φιλο (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=23955)

tattoopanther 30-09-2011 13:19

Απάντηση: 48 ωρες στα Βουνα για ενα φιλο

μα τα χίλια balljoint .,.

Πασχάλη ξέρεις πόσο σε σέβομαι

και δεν έχω κανένα προσωπικό με κανέναν .,

αλλά με ενοχλεί η παραπληροφόρηση σε όλα τα επίπεδα.,.,

το άλλο το φόρουμ ακατανόμαστο δηλαδής.,.,

και μοτοσικλετιστές απο άλλα στρατόπεδα σε ίδια εκδρομή .,.,

απλά δεν τα μπορώ αυτά..,

Sakis 30-09-2011 13:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 477966)
[/COLOR]

Αλλος συντηρει την αντιπαλοτητα απο οτι ειδα-και ειδες- και αλλος εχει στρατοπεδα με νεοσυλλεκτους εκπαιδευομενους και ανθυπασπιστες.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 477978)
καταρχιν πιστευω οτι μαμα και μπαμπα ολοι εχουμε ειδικα αν ειμαστε νεοσυλεκτοι και εκπεδευομενοι οπως μας κατατασεις!!!!!!!!!!!!απο την αλλη αν ανηκεις καπου καλο ειναι μοιραζεσαι.να διευκρινισω οτι δε ειμαι μελος αλλου forum και οδηγω bmw μηχανες απο το 1994.το μηνυμα μου δε εχει κανενα υφος αντιπαλοτητας ισα ισα λιγο πικριας.λυπαμε για την επιθετικοτητα σου παντως.εγω παραμενω αφοσιωμενος νεοσυλεκτος ψαρακας στρατηγε μου

Φίλε Άκη συγνώμη για την παρέμβαση μου , αλλά πιστεύω αν ξαναδιαβάσεις το σχόλιο του Πασχάλη θα καταλάβεις ότι παρεξήγησες...για νεοσύλλεκτους κλπ αναφέρεται σε ΄"άλλους"

Φιλικά!:)

AKIS_21 30-09-2011 13:48

φιλε σακη εχεις δικιο αλλα με παρεσυρε η απαντηση του και το υφος του στην αναφορα μου

Sakis 30-09-2011 13:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 478055)
φιλε σακη εχεις δικιο αλλα με παρεσυρε η απαντηση του και το υφος του στην αναφορα μου

Δυστυχώς ο γραπτός λόγος είναι λίγο ψυχρός και πολλές φορές όλοι μας έχουμε παρασυρθεί.

Να είμαστε όλοι καλά!;):)

ARGI 30-09-2011 13:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Sakis ( 478062)
Δυστυχώς ο γραπτός λόγος είναι λίγο ψυχρός και πολλές φορές όλοι μας έχουμε παρασυρθεί.

Να είμαστε όλοι καλά!;):)

AKIS_21 30-09-2011 14:06

ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ :sm2:

Hekima 30-09-2011 14:12

Άκη, Σάκη, Πασχαλάκη και Χρηστάκη οργανώστε εκδρομούλες να φεύγουμε για να μην σαλτάρουμε εντελώς κι αφήστε τα αυτά, ακολουθήστε το παράδειγμα του Αργυράκη με το ωραίο εκδρομικό του, να περνάμε καλά είναι το ζητούμενο, να γελάμε, να είμαστε ζωντανοί.
:):)

kornlaz 30-09-2011 14:17

Παιδιά ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας......Καλά τα λέει η Σοφία!;);)

Sakis 30-09-2011 14:25

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kornlaz ( 478076)
Παιδιά ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας......Καλά τα λέει η Σοφία!;);)

Εντάξει Κορνηλιάκη!!!:D:sm7::D

paschalis 30-09-2011 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από paschalis ( 477966)
[/COLOR]

Αλλος συντηρει την αντιπαλοτητα απο οτι ειδα-και ειδες- και αλλος εχει στρατοπεδα με νεοσυλλεκτους εκπαιδευομενους και ανθυπασπιστες.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 ( 477978)
καταρχιν πιστευω οτι μαμα και μπαμπα ολοι εχουμε ειδικα αν ειμαστε νεοσυλεκτοι και εκπεδευομενοι οπως μας κατατασεις!!!!!!!!!!!!απο την αλλη αν ανηκεις καπου καλο ειναι μοιραζεσαι.να διευκρινισω οτι δε ειμαι μελος αλλου forum και οδηγω bmw μηχανες απο το 1994.το μηνυμα μου δε εχει κανενα υφος αντιπαλοτητας ισα ισα λιγο πικριας.λυπαμε για την επιθετικοτητα σου παντως.εγω παραμενω αφοσιωμενος νεοσυλεκτος ψαρακας στρατηγε μου

Καλε μου φιλε ποιος σε κατατασει και σε τι?
H επιθετικοτητα που ειναι?Πρεπει να εξηγησω σε σενα αλλα και σε ολους οσους μας κανουν τη τιμη να μας διαβαζουν γιατι δεν ηταν πουθενα στο φορουμ ανηρτημενη η εκδηλωση αυτη.Αναγκαστικα χρησιμοποιω ψυχρο λογο για μια ψυχρη και σιγουρα οχι ευχαριστη εξελιξη.Την οποια ομως δεν προκαλεσα εγω αλλα ο εξυπνος που εγραψε περι μητρικοτητας.
Οσο για φανταρους και στρατηγους να σου δωσω το λινκ να γραφτεις να χορτασει το ματι σου!
Βλεπεις πιο πανω τι γραφω στον Mits 70 η γραφεις για να γραψεις?
Παιρνω τωρα το gs και παω στο Bansko αμα θες ελα να παμε μαζι!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!